C-pojat

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN C-POIKIEN KOTISIVUILLE

C-ikäisiä ovat 2006-2007-syntyneet kaudella 2020-2021.

UUTISIA

Kausi 2020-2021 pakettiin - Uuden kauden C-poikien kotisivut avattu

18.5.2021

Kausi 2020-2021 paketoidaan lopullisesti, ja kauden 2021-2022 uudet C-poikien kotisivut on avattu. Tämä kauden 2019-2020 sivusto jää arkistona voimaan. Uusia sivuja päivitellään hiljalleen tulevan sarjakauden tiedoilla.


C-pojat lähdössä Salon Power Cupiin

19.5.2021

Lempo-Volleyn D-pojista Salon Power Cupiin on lähdössä Lempo Valkoinen. Poweri pelataan tänä kesänä pelataan 29.7.-1.8.2021. Lempo Valkoinen pelaa D-poikien Supersarjaa.

Tänä vuonna Power Cup on typistetty koronatilanteen vuoksi vain ikäluokille C, D ja E.

Myös joukkuemäärää on pienennetty pelattavissa sarjoissa. Samoin ajankohta siirtyi alkukesästä heinä-elokuun taitteeseen.

Kesällä 2020 Power Cupia ei pelattu ollenkaan koronan vuoksi

Täältä voi lukea lisää Power Cupin uusitusta rungosta koronakesälle.

Power Cupin kotisivut

Sisätreenien henkilömäärä nousee 20:een

18.5.2021

Lempäälän kunta on päivittänyt koronarajoituksiaan 14.5. Pirkanmaan koronaohjausryhmän suositusten perusteella. Jatkossa lasten ja nuorten sisäharjoitusten maksimihenkilömäärä nousee 20:een, kunhan THL:n ja OKM:n turvallisuusohjetta muilta osin noudatetaan.

Lempäälän kunnan rajoitukset -uutinen 14.5.21

Lempo-Volleyn koronalinjaus

SM-sarjan sijoitusturnaukset peruttu - Kauden pelit ovat paketissa

28.4.2021

Lentopalloliiton kilpailuryhmä on 27.4. päättänyt keskeyttää sarjakauden 2020-2021 kaikkien valtakunnan tasolla pelattavien pelien ja turnausten osalta. 

Käytännössä tämä tarkoittaa A-C-nuorten toukokuun sijoitusturnausten peruuttamista sekä 2-sarjan karsintaturnausten peruuttamista.

Liitto perustelee päätöstään kotisivuillaan näin:

- Alueellisia turnauksia voidaan tautitilanteessa perustasolla olevien alueiden kohdalla järjestää, mutta niillä ei ole mitään statusta A-C-nuorten valtakunnallisten SM- tai 1-sarjojen suhteen. Näiden päätösten perusteena on Valtioneuvoston linjaus, jossa valtakunnallinen kilpailutoiminta nuorten osalta käynnistetään aikaisintaan heinäkuun alussa. Lopullisen päätösvalta yksitäisissä tapauksissa on Aluehallintoviranomaisilla, mutta hallituksen päätös on suuntaa antava. Lisäksi tartuntatautilaki edellyttää tällä hetkellä, että sekä leviämis- että kiihtymisalueilla tapahtuvissa toiminnoissa pitää tosiasiallisesti säilyttää kahden metrin turvaväli. Määräys on voimassa kesäkuun alkuun, liiton uutisessa kerrotaan.

Liiton uutinen aiheesta

Lempon A-, B- ja C-junioreiden kaudet siis päättyvät pelien osalta. Tällä hetkellä juniorijoukkueet voivat harjoitella rajoitusten mukaisesti.

Tämän päätöksen myötä kaikkien Lempo-Volleyn lentopallojoukkueiden kaudet ovat päättyneet kaudelta 2020-2021.

Edellisen kerran juniorit ovat pelanneet sarjapelejä marraskuussa.

Kiitos kuluneesta kaudesta kaikille toimijoille, pelaajille, valmentajille, vanhemmille ja tukijoille! Nyt katseet ovat joukkueilla kevään sisäharjoituksissa, tulevassa beach volley kesässä ja kesätreenikaudessa ja tulevan lentopallokauden suunnittelussa. 

SM-sarjoissa siirrytään suoraan sijoitusturnauksiin - Lempo pelaa toukokuussa sijoista 5-8

17.4.2021

Alkukaudesta ehdittiin junioreiden SM-sarjoissa pelata tasonmittausturnaukset ja 2-3- pooliturnausta. Pelit ovat olleet tauolla marraskuusta lähtien. Niinpä loput pooliturnaukset perutaan ja siirrytään suoraan kauden päättäviin sijoitusturnauksiin (täällä lentopalloliiton uutinen aiheesta).

C-poikien SM-sarjan sijoitusturnaus, sijat 5-8

22.5. Tampere

Lempo - Puma Jyrät
Lempo - Jankko C1
Lempo - Isku

Turnauksen tulospalvelu

C-poikien SM-sarjan tulospalvelu

Tällä hetkellä Lempäälässä C-A-ikäisten sisäharjoittelu on tauolla 30.4. asti. Turnaukset siis pelataan, jos koronatilanne sen mahdollistaa ja joukkueet pääsevät palaamaan sisäharjoituksiin. 

Sisätreenirajoitukset jatkuvat 30.4. asti

17.4.2021

Yli 12-vuotiaiden junioreiden sisäharjoittelu on tauolla 30.4. asti.

Aiemman linjauksen mukaisesti juniorijoukkueet voivat harjoitella ulkona maksimissaan 10 henkilön ryhmissä turvavälejä ja hygienaohjeita noudattaen. Treeniryhmän tulee pysyä samana ja osallistujat kirjata ylös. Ulkoharjoittelussa tulee noudattaa OKM/THL:n turvaohjeistusta (täällä).

Uutinen Lempon sivuilla

Lempäälän kunnan rajoitukset

Rajoitukset jatkuvat 18.4. asti - sisätreenit tauolla, ulkotreenit mahdollisia

2.4.2021

Lempäälän kunnan rajoitukset jatkuvat 18.4. asti (lue kunnan uutinen).

Se tarkoittaa, että Lempo-Volleyssa kaikkien muiden paitsi miesten 1-sarjajoukkueen sisätiloissa tapahtuva toiminta on tauolla. 1-sarjajoukkueen toiminta voi jatkua nykyisellään.

Lempäälän kunnan rajoitukset mahdollistavat ulkona tapahtuvan harrastustoiminnan rajoitusten mukaisesti. Kevään edetessä ulkotreenaaminen on taas mielekkäämpää. Lempo-Volleyn juniorit voivat harjoitella ulkona maksimissaan 10 henkilön ryhmissä turvavälejä ja hygienaohjeita noudattaen. Treeniryhmän tulee pysyä samana ja osallistujat kirjata ylös. Ulkoharjoittelussa tulee noudattaa OKM/THL:n turvaohjeistusta (täällä).

Lempo-Volleyn hallitus 2.4.2021

TÄÄLLÄ LEMPON KORONALINJAUS

Harjoitukset tauolle 8.-28.3. - SM-sarjan aikataulua päivitetty

5.3.2021

Uudet Lempäälän kunnan, Pirkanmaan koronaohjausryhmän ja Lempo-Volleyn koronalinjaukset ja -rajoitukset laittavat A-C-junioreiden harrastustoiminnan tauolle 8.-28.3.

Täällä Lempäälän kunnan ja Pirkanmaan koronaryhmän rajoitukset

Tällöin myös Lempon C-pojille tulee treenitauko 8.3. alkaen.

Lentopalloliiton kilpailuryhmä päivitti junioreiden SM-sarjojen jatko-ohjelmaa. Kilpailuryhmä päätti, että SM-sarjoja vielä pidetään käynnissä ja seuraavat turnaukset olisivat mahdollisesti huhtikuussa. 

C-ikäisten 3. poolivaihe siirretään pelattavaksi 10. tai 11.4. Välierät jätetään pois. Finaaleihin joukkueet määritellään viimeisen pelattavan poolivaiheen perusteella sarjamääräysten mukaisilla määrillä, koronatilanteen vuoksi määrää voidaan myös pienentää. C-finaalit pelataan 21.-23.5.

PÄIVITYS 16.3. 

Pirkanmaan siirtynyt 16.3. levimisvaiheeseen. Kaikkien junioreiden toiminta keskeytyy. Koronaohjasryhmän suotus tauosta on ainakin 5.4. asti. Siihen asti ainakin junioreiden harrastuksen tauolla. Seurataan tilannetta, milloin harjoittelu taas mahdollista ja mitä tämä tarkoittaa tuleville turnauksille ja niiden aikatauluille.

Uutinen aiheesta Lempon sivuilla

Lue Lempon upea tämän kauden kausijulkaisu!

4.2.2021

Lempo-Volleyn kausijulkaisu 2020-2021 on julkaistu! Tämän kauden kausijulkaisussa on 58 sivua tarinoita, toimintaa, ihmisiä ja tapahtumia Lempo-Volleyn kuluneesta ja tulevasta kaudesta.

Laajassa paketissa on mukana joukkue-esittelyt, puheenjohtajan katsaus toimintaan, pelaajahaastatteluita ja historiallinen korona-koonti kaiken muun mielenkiintoisen lisäksi.

Kausijulkaisu on julkaistu vain pdf-verkkoversiona. Kausijulkaisuun voit tutustua alla olevasta linkistä.

KAUSIJULKAISU LUETTAVISSA TÄÄLLÄ

Seuraava turnaus siirtyy maaliskuulle

4.2.2021

C-poikien SM-sarjaa ei pelata 6-7.2. Turnauksia ei voida järjestää koronarajoitusten vuoksi ja Lentopalloliitto järjesteli junioreiden SM-sarjojen aikataua uusiksi rajoitusten vuoksi.

C-ikäisten 3. poolivaihe (6.2) siirtyy pelattavaksi 4. poolivaiheen (20.3) paikalle, josta joukkueet jatkavat välieriin (10.4). Finaaliturnaus 22.-23.5.

Tässäkin aikataulussa toki koronavaraus, eli muutoksia voi tulla.

Tällä hetkellä C-pojat saavat treenata Lempäälässä pienryhmissä eli maksimissaan 10 henkilöllä.

Lempo-kolmikko mukana maajoukkueen haastajaleirillä

21.1.2021

Lempo-Volleyn C-poikien Juho Panu, Jesse Mäenpää ja Jaaro Mattsson olivat maanantaista torstaihin tammikuun poulivälissä Varalassa Tampereella 05/06-ikäisten maajoukkueen haastajaleirillä.

Onnea pojille ja tsemppiä tulevaan!

Treenit voivat jatkua pienryhmissä 11.1. alkaen

8.1.2021

Lempäälän kunta on linjannut, että alle 20-vuotiaat pääsevät taas harjoittelemaan 11.1. alkaen pienryhmissä. 

Pienryhmässä voi olla enimmillään kymmenen henkilöä, ja se sisältää valmentajan.

Kunnan linjaus on voimassa 17.1. asti ja sen jälkeen sitä tarkastellaan.

Joukkueen toiminnasta pienryhmissä vastaavat valmentajat ja joukkueenjohtajat, joilta lisätietoa toiminnasta.

Lempo-Volleyn koronalinjaus 8.1.2021 täällä

Tammikuun pooliturnaus siirtyy liiton päätöksellä

2.1.2021

Lempon C-pojilla olisi ollut 16-17. tammikuuta viikonloppuna B-pooliturnaus Tampereella. Turnaus on Lentopalloliiton päätöksellä siirretty pelattavaksi myöhemmäksi vallitsevan koronatilanteen ja rajoitusten vuoksi. Kaikki C-junnujen tuon viikonlopun pooliturnaukset siirretään.

Kolmannen kierroksen turnaukset pelataan 6.-7. helmikuuta. Loppukevään muu ohjelma SM-sarjassa: 4. poolivaihe 20.3., välierät 10.4., finaalit siirtyvät pelattaviksi 21.-23.5. Kuortaneella.

Kolmannen kierroksen turnaus siirtyy nyt jo toista kertaa.

Lempolla on myös vielä treenitaukoa, koska Lempäälän kunnan sisäliikuntatilat ovat suljettuina ainakin 10.1. asti.

Treenitauko jatkuu ainakin 10.1. asti

22.12.2020

Lempäälän kunta on päättänyt jatkaa kunnan omistamien ja hallinnoimien sisäliikuntatilojen sulkemista Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän suositusten mukaisesti 10.1.2021 saakka. (Uutinen aiheesta)

Se tarkoittaa, että Lempo-Volleyn joukkueet miesten 1-sarjaa lukuun ottamatta eivät voi harjoitella sisätiloissa siihen asti.

Niinpä Lempo-Volleyn hallitus on päättänyt jatkaa nykyistä voimassa olevaa koronaan liittyvää linjaustaan 10.01.2021 asti. Eli kokoontumiset ulko- ja sisäreeneihin ovat kiellettyjä 10.01.2021 asti. 

Jos Lempäälän koulut alkavat kaikilta osin lähiopetuksessa 07.01.2021, ulkoreenit voidaan aloittaa tuona samana päivänä. Sisäreenit siis tässäkin tapauksessa kiellettyjä 10.01.2021 asti. 

Lempon koronalinjaus

SM-sarja tiivistyy, seuraava pooliturnaus tammikuun puolivälissä

6.12.2020

Lentopalloliitto linjasi 4.12. kuinka A-C-ikäisten poolivaiheita jatketaan. 

B- ja C-ikäisiltä jää 5. poolivaihe pois, joulukuussa pelaamatta jääneet 3. poolivaiheet siirtyvät tammikuulle 4. poolivaiheiden paikalle (B-ikäiset 9.1.2021, C-ikäiset 16.1.2021) ja vastaavasti 4. poolivaiheet 5. poolivaiheiden paikalle (B 13.2.2021, C 6.2.2021). Välierät ja finaalit ovat alkuperäisillä paikoillaan.

Jos koronarajoitukset jatkuvat vielä tammikuussa, siirretään ajankohtia tarvittaessa vielä eteenpäin, jolloin myös välierät ja finaalit siirtyvät kenties jopa toukokuulle saakka.

Liiton uutinen A-C-ikäisten sarjojen jatkosta

Lempon C-pojat pelaavat B-pooliturnauksen 16. tai 17.1. Tampereella, jossa vastassa ovat Rantaperkiön Isku, Loimaan Jankko ja PuMa-Volley Jyrät.

Tulospalvelu

Junioreiden toiminta sisätiloissa tauolle jouluun asti alueen koronatilanteen vuoksi 

30.11.2020

Lempo-Volleyn hallitus on päättänyt 30.11.2020, että seuran joukkueiden harjoittelu ja pelaaminen sisäliikuntahalleissa keskeytetään välittömästi jouluun saakka. 

Poikkeuksena miesten 1-sarjan osalta jäämme odottamaan Lempäälän kunnan linjauksia ja toimimme niiden mukaan. 

Joukkueet voivat harjoitella tämän ajan halutessaan ulkona kokoontumisrajoitusten puitteissa tai etänä. Tähän yritetään keksiä yhteisiä toimia ja mahdollistaa lapsille ja nuorille tärkeä liikkuminen osana arkea myös tässä tilanteessa.

Uusi linjaus noudattaa Pirkanmaan koronaohjausryhmän suosituksia. Jo aiemmin 2-sarjojen ja Kuntosarja-joukkueiden toiminnat oli keskeytetty, ja tätä aikaa jatketaan muutamalla päivällä jouluun asti. Nyt myös junioreiden sisätilojen toiminta keskeytyy Pirkanmaan heikentyneen koronavirustilanteen vuoksi. 

Lempo-Volleyn aiempi linjaus 26.11. joka koski aikuisjoukkueiden toimintaa

Lempo-Volleyn aiemmat koronalinjaukset koottuna

Lentopalloliiton koronaviruslinjaukset

A-C-junioreiden joulukuun pooliturnaukset perutaan

29.11.2020

Lentopalloliitto linjasi 27.11. uusimmassa koronaviruslinjauksessaan, että vallitsevan koronatilanteen vuoksi A-C-junioreiden pooliturnaukset joulukuulta perutaan.

Niinpä C-poikien SM-sarja jatkuu tammikuussa 2021.

Lempon C-pojat olisivat pelanneet 5.12. B-poolissa Tampereella, mutta pelit siis siirtyvät uuden vuoden puolelle.

Lentopalloliiton uusin koronaohjeistus, jossa mukana A-C-junioreiden joulukuun peruminen

Juniorijoukkueiden toiminta voi jatkua normaalisti uusien koronarajoitusten astuttua voimaan

26.11.2020

Pirkanmaan ja Lempäälän kunnan uusien koronarajoitusten mukaan lasten ja nuoreten harrastustoiminta saa jatkua normaalisti, mutta liikuntasaleilla ei saa olla ulkopuolisia henkilöitä.

Lempo-Volleyn hallitus linjasi korona-ajan turvallisuusohjeista:

Muistetaan hyvät toimintatavat harrastustoiminnassa:

1. Älä tule joukkueen tapahtumaan oireisena tai sairaana.

2. Yli 15-vuotiaat käyttävät kasvomaskia harjoittelu- ja pelitapahtumissa tiloihin tullessa ja poistuessa.

3. Hallilla/tapahtumissa vai välttämättömät joukkueen toimijat, eli pelaajat, valmennus, joukkueen taustahenkilöt.

4. Muistetaan turvavälit, hyvä käsihygienia ennen ja jälkeen harjoitusten ja huomioidaan muut tilojen käyttäjät.

5. Pallojen desinfiointia jatketaan ja se tulee tehdä huolellisesti.

6. Suosittelemme yhä koronavilkun käyttöä tai sen lataamista.

Lempo-Volleyn koronaviruslinjaus 26.11.

Lempäälän kunnan tiedote koronarajoituksista

Aamulehden uutinen Pirkanmaan koronarajoituksista

Pelit jatkuvat B-poolissa Tampereella itsenäisyyspäivän aattona

22.11.2020

Lempon C-poikien kauden kolmas pooliturnaus pelataan lauantaina 5.12. Tampereella Vehmaisten koululla.

B-poolissa vastaan tulevat Rantaperkiön Isku, Loimaan Jankko ja Puma Jyrät. Lempon pelit alkavat klo 10.

Lempo - Isku
Lempo - Jankko C1
Lempo - Puma Jyrät

Turnauksen tulospalvelu

Kaksi upeaa kotivoittoa B-pooliturnauksessa

14.11.2020

Lempo-Volleyn C-pojat isännöivät lauantaina 14.11. 2B-poolin turnausta Sääksjärvellä.  Vieraaksi saapuivat VaLePa 1, Tsemppi sekä JyLe. Ottelut pelattiin pitkällä kentällä, SM-sarjan vaatimusten mukaisesti.

Lempon pojat saivat VaLePalta ensimmäisessä ottelussa kylmää kyytiä. Vastustaja oli selvästikin syönyt aamupuuronsa ja otti 2-0 voiton selkein eräpistein. Ottelu ratkesi käytännössä VaLePan vahvaan syöttöpeliin Lempon poikien totutellessa pitkän kentän väljyyteen.

Kahden pelin tauko teki terää Lempon pojille, jotka lähtivät Pieksämäen Tsemppiä vastaan pelattavaan päivän toiseen otteluun hyvällä asenteella ja oman pelirytminsä löytäneenä. Päivän hienoin nousu nähtiin, kun ensimmäisen erä lopussa Lempo kiri 21-24 tappioasemasta 28-26 voittoon. Myös toinen erä kirjattiin Lempolle ja näin kotijoukkue otti 2-0 voiton Tsempistä.

Pitkän päivän viimeinen ottelu pelattiin JyväsLentistä vastaan. Lempo oli hyvin hereillä otteluun lähdettäessä ja nykäisi heti 4-0 etumatkan vastustajaan. Etumatka piti ja Lempo vei ensimmäisen erän nimiinsä. Toiseen erään lähdettäessä Lempo taisi tuudittautua helppoon voittoon, kun JyLe jätti penkille kaksi parasta pistenikkariansa. Lempon keskittyminen kuitenkin herpaantui ja vastustaja takoi pisteen toisensa jälkeen. Lempo teki kovan työn venyttäessään toisen erän jatkopalloille, mutta JyLe vei lopulta erävoiton ja ottelun kolmanteen erään. Kolmannessa erässä aikalisä Lempon ollessa tappiolla 1-4 tuli selvästi tarpeeseen ja joukkue sai käännettyä taisteluvaihteen päälle. Kolmas erä ja koko ottelun voitto Lempolle lukemin 2-1.

Kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla Lempo oli pikkupisteillä lohkonsa kolmas ja säilytti näin paikkansa B-poolissa. Seuraava poolikierros pelataan joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna ja vastaan silloin tulevat Isku, JankkoC1 sekä PuMa-Volleyn Jyrät.

Vaikka päivän saldona oli kaksi voittoa, paljon parannettavaakin jäi. Urheilijan arki – treenit – jatkuvat maanantaina.

jojo-Jonna

Tulospalvelu

B-poolissa kotiturnaus Sääksjärven koululla lauantaina 14.11.

3.11.2020

Lempon C-pojat jatkavat SM-sarjan pelejään B-poolissa kotiturnauksella lauantaina 14.11. Lempäälässä Sääksjärven koululla vastaan tulevat JyväsLentis, Pieksamäen Tsemppi ja VaLePa.

Turnaus pelataan yhdellä kentällä ja pelit alkavat klo 11.

Lempo pelasi edellisturnauksessa A-poolissa ja oli kolmas.

Ottelut kuvataan Gamesaver-palveluun. Facebookissa Llempo-Volleyn sivuilla lähetetään livenä Lempon omat pelit.

Turnaukseen ei oteta yleisöä Lentopalloliiton linjauksen mukaisesti, vain joukkueet ja niiden toimihenkilöt.

Turnauksen tulospalvelu

C-pojat kolmansia A-poolissa, pelit jatkuvat B-poolissa

24.10.2020

Pelipäivä on paras päivä!

Lauantaina 24.10. pelattiin C-poikien 1A pooliturnaus Korpilahdella, Jyväskylän kupeessa. JyLen isännöimässä turnauksessa oli Lempon lisäksi vieraina KempeLe sekä Isku.  

Lempo aloitti päivänsä ottelulla KempeLettä vastaan, joka vilisee Pohjoisen aluejoukkueen miehistöä. Ensimmäistä erää mentiin tasaiseen tahtiin pitkän matkaa, mutta erän lopulla KempeLe kiri karkuun. Toinen erä meni myös KempeLeelle. 2-0 häviöstä huolimatta Lempo pelasi hyvää peliä kultamitalisuosikki KempeLettä vastaan - puolitoista erää pistettiin hienosti kampoihin.

Isäntä JyLestä otettiin eheällä omalla pelillä 2-0 voitto. Lempo sai tehokkaalla torjunta-puolustustaktiikallaan JyLen kovista hyökkäyksistä terävimmän kärjen pois ja kaksi erää olivat Lempon osalta tasaisen varmaa peliä: hyökkäyspeli toimi laajalla rintamalla ja takakenttä kaivoi palloja peliin hienosti.

Päivästä muodostui mielenkiintoinen trilleri - lohkon kaksi parasta jatkaa A-poolissa ja kaksi tippuu B-pooliin. Lempon aloittaessa päivän kolmannen pelinsä tilanne lohkotaulukossa oli kutkuttava: lohkon kakkospaikka ratkaistaisiin Lempon ja Iskun keskinäisessä pelissä.

Pitkä tauko toisen pelin jälkeen teki tehtävänsä - Lempo hävisi päivän viimeisen pelin Iskulle 2-1. Kaksi erää taisteltiin tasaisesti: Isku vei voiton ensimmäisestä, toisessa erässä nähtiin Lempolta hieno nousu erän lopussa. Isku hallitsi kolmatta erää ja vei ansaitusti voiton ottelusta sekä jatkopaikan A-poolista. Lempon C-poikien pelit jatkuvat ensi kierroksella B-poolissa, jonne myös JyLe tippuu.

Kaiken kaikkiaan hieno päivä takana. A-pooliturnauksesta jäi hyvä maku. Lohkon voittanut KempeLe on kova porukka ja päivän paras peli pelattiinkin heitä vastaan. Sarjan ykkössuosikki näyttäisi olevan  KempeLe, jonka takana onkin sitten tasaisempaa. Mielenkiinnolla seuraavaa turnauskierrosta odottaen.

C-pojat tulospalvelu

Joukkuekuvauksen aikataulu

22.10.2020

Kuvaus aina ennen treenien alkua. Asuna pelaajilla peliasu ja taustoilla mielellään Lempo-vaatetta, jos sellaista on.

C-pojat: Ma 2.11. Hakkarissa

A-pooliturnaus pelataan Jyväskylässä lauantaina 24.10.

19.10.2020

Lempo-Volleyn C-pojat jatkavat tasonmittausturnauksen jälkeen ensimmäisessä pooliturnauksessa heti A-poolissa Suomen parhaiden joukossa!

1. poolikierros pelataan 24. lokakuuta. Lempon A-pooli pelataan Jyväskylässä, mukana JyväsLentis, KempeLe ja Rantaperkiön Isku. Turnauspaikka on Korpilahti.

Lempon ottelut:
Lempo - KempeLe
Lempo - Isku
Lempo - JyLe

Turnauksen tulospalvelu

C-pojat upeasti tasonmittausturnauksen voittoon ja A-pooliin!

4.10.2020

Lempon C-pojat eivät olleet kohteliaita vieraita Loimaalla.

C-poikien tasonmittausturnaus Loimaalla tarjosi onnistumisia ja suuria tunteita. Lempon pojat ottivat kolme voittoa luottaen peruspeliinsä: Loimu m sekä Jankko C2 otteluista tuli puhtaat 2-0 voitot ja VaLePa1 taipui kolmannessa erässä.

Pari ensimmäistä peliä oli totuttelua pitkän tauon jälkeen. Joukkueen kokoonpano on muuttunut melkoisesti viime vuodesta ja tämänkin myötä haluttiin kierrättää pelaavaa kuusikkoa sekä pelipaikkoja. Kahdessa ensimmäisessä pelissä pisteitä tehtiin pitkälti vahvalla omalla syötöllä.

Varsinkin päivän viimeinen, VaLePaa vastaan pelattu peli, oli hieno näyte joukkueen kyvystä keskittyä omaan tekemiseen ja taistella taitavaa vastustajaa vastaan. Oli ilo huomata  kuinka hyvin pelaajat pystyvät ottamaan valmentajan ohjeita vastaan kesken tiukankin pelin.

Lempon C-pojat jatkavat tästä 1A-pooliin tarkastamaan minkälainen on taso kovimmassa poolissa. Vastaan tulevat kolmen viikon päästä Isku, JyLe ja Kempele.

Turnauksen tulospalvelu

Lempolaisille pronssia C-poikien alue-SM-kisoista

20.9.2020

18.-20. syyskuuta Salossa pelatuista C-ikäisten alue-SM-kisoista lempolaiset toivat SM-pronssia tuliaisina. Lounais-Suomen 1-joukkueessa pelasi Jaaro Mattsson ja valmensi Marko Panu. Jaaro pelaa ja Marko valmentaa Lempon C-pojissa.

C-poikien alue-SM-kisat:

1. Pohjoinen 1
2. Länsi 1
3. Lounas 1
4. Etelä 1
5. Itä 1
6. Lounas 2
7. Länsi 2
8. Etelä 2
9. Pohjoinen 2
10. Itä 2

Lounas 2 -joukkueessa pelasivat Lempon C-pojista Kasper Vesanen, Juho Panu, Lauri Lahtinen ja Jesse Mäenpää.

Ensi kesällä lentisriparille valittiin Lempo-kolmikko Juho, Jesse ja Jaaro.

Onnittelut mitaleista!

C-tyttöjen alue-SM-joukkueissa ei ollut mukana lempolaisia. Lounais-Suomen alueen joukkueille tuli myös menestystä. Mitalikolmikko:

1. Lounas 1
2. Itä 1
3. Etelä 1

Tulospalvelut:

C-poikien alue-SM-finaalit
C-tyttöjen alue-SM-finaalit

Kuvissa: Yläkuvassa Lounas 1 joukkuekuva. Alemmissa kuvissa ensin Jaaro ja Marko, sitten Lempon pelaajaviisikko alue SM-kisoissa ja viimeisessä riparille valittu kolmikko.

C-ikäisten alue-SM-finaalit viikonloppuna Salossa - mukana lempolaisia

17.9.

C-ikäisten odotetut alue-SM-finaalit pelataan lauantaista sunnuntaina 19.20. lokakuuta Salossa.

Mukana on poikien ja tyttöjen jokaiselta alueelta kaksi aluejoukkuetta, eli kymmenen joukkuetta molemmissa sarjoissa.

C-poikien Lounais-Suomen joukkueissa on mukana myös lempolaisia: C1-joukkueeseen valittiin Jaaro Mattsson. C1-joukkuetta valmentaa Marko Panu Lemposta. C2-joukkueeseen valittiin Lauri Lahtinen, Kasper Vesanen ja Jesse Mäenpää.

Kaikki ottelut on katsottavissa Gamesaver-palvelusta.

C-poikien turnauksen tulospalvelu

Lentopalloliiton uutinen, jossa kootusti tietoa C-ikäisten turnausviikonlopusta

C-pojat mukana SM-sarjassa - Tasonmittausturnaus Loimaalla 4. lokakuuta

Lempo-Volleyn C-pojat pelaavat tällä kaudella koko Suomen kattavaa SM-sarjaa.

SM-sarjaa alkaa alueellisilla tasonmittausturnauksilla. Lempo pelaa kauden avausturnauksen lohkossa 7 sunnuntaina 4. lokakuuta Loimaalla, paikkana Loimaan liikuntahalli

Turnauksessa pelaavat Lempo, Loimaan Jankko C2, Loimu m ja VaLePa 1.

Lempon ottelut:
Loimu m - Lempo
Lempo - Jankko C2
VaLePa 1 - Lempo

Turnauksen tulospalvelu

C-poikien SM-sarjan tulospalvelu

Osa C-pojista pelaa myös D-poikien sarjaa

17.9.2020

Lempon C-pojista osa on vielä D-juniorikäisiä. Niinpä C-poikien joukkueesta ja harjoitusringistä on tehty Lempo Valkoinen -joukkue, joka pelaa D-ikäisten Lounais-Suomen aluemestaruussarjaa.

Ensimmäinen tasonmittausturnaus pelataan Lempäälässä lauantaina 26.9. Turnaus pelataan Lempoisten liikuntahallissa. Mukana on kuusi joukkuetta.

Lempo Valkoisen pelit:
Lempo Valkoinen - Isku-Veikot
Lempo Valkoinen -  VaLePa S-Max
Lempo Valkoinen - VaLePa Valkoinen

Turnauksen tulospalvelu

Lempolaisia valittu aluejoukkueisiin!

8.9.2020

C-poikien Lounais-Suomen aluejoukkueisiin on valittu neljä lempolaista.

C1-joukkueeseen valittiin Jaaro Mattsson. C1-joukkuetta valmentaa Marko Panu Lemposta.

C2-joukkueeseen valittiin Lauri Lahtinen, Kasper Vesanen ja Jesse Mäenpää.

Onnittelut valituille!

Täältä löydät kaikki Lounais-Suomen aluejoukkueet

Kuvassa  Jaaro Mattsson.

Uusi kausi aloitettu yhteistreenenin

19.8.2020

Lempo-Volleyn C-pojat ovat aloittaneet kauden 2020-2021 kovalla vauhdilla. Joukkueeseen tuli uusia pelaajia D-ikäisistä, jotka nousivat C-ikäluokkaan.

Joukkue on jo aloittanut harjoitukset salissa ja myös yhdessä ulkona on treenattu erilaisia asioita. Viime maanantaina joukkue veti ulkotreenin valmentaja Marko Panun takapihalla muun muassa renkaita pyöritellen ja erilaisia liikkuvuusliikkeitä tehden.

Palautus tietenkin hoidettiin makkaralla!

Tällaista on pelata lentistä Lempon C-pojissa

1.8.2020

C-pojat kaudella 2020-2021

11.5.2020

Tulevalla kaudella Lempo-Volleylla on yksi C-poikien SM-sarjaa pelaava joukkue. Joukkue koostuu viime kauden C-pojista sekä D-pojista vanhenevista pelaajista. 

Joukkueen taustat koostuvat viime kauden C- ja D-poikien taustajoukoista.

C-poikien kotisivuille päivitetää tulevan kauden joukkue, ottelut ja uutiset. Tässä kohtaa Joukkue- ja Ottelut-sivut eivät ole käytössä, kun tulevaan kauteen on vielä pitkä aika.

Mahdollisesti C-pojissa pelaamisesta tai toimimisesta kiinnostuneet, ota yhteyttä joukkueenjohtaja Jonnaan.

Jonna Korkola
040 7735822
jonna.korkola(a)gmail.com

Kesän 2020 Power Cup peruttu - Salossa pelataan 2021

11.5.2020

Vuoden 2020 Power Cupia ei järjestetä tulevana kesänä. Turnaus siirtyy pelattavaksi Salossa 10.-13.6.2021. Lentopalloliiton hallitus päätti tapahtuman siirtämisestä 9.4. 

Samalla vuoden 2022 Power Cup Kauhavalla siirtyy vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta PowerParkissa järjestettävälle vuoden 2022 turnaukselle on 9.-12.6.2022.

Lentopalloliiton hallitus linjasi myös joukkue- ja passimaksujen palautuksesta. Osallistujien pelipassien osalta passimaksut palautetaan täysimääräisesti. Jo turnauksen organisoinnista johtuvien toteutuneiden kulujen vuoksi joukkuemaksuja ei nyt ilmoittautuneille palauteta, mutta maksetut joukkuemaksut ovat seurojen käytettävissä ensi vuonna turnauksen uudessa ajankohdassa. Johtuen koronavirusepidemian aiheuttamasta ennakoimattomasta ja mittavasta talousvaikutuksesta Lentopalloliitolle, passipalautukset maksetaan seuroille erissä syyskuun loppuun mennessä. Palautusten maksamisesta ja käytännöistä informoidaan turnaukseen ilmoittautuneita seuroja erikseen lähiaikoina.

Lentopalloliiton tiedote

Lempo-Volleyn jäsenet ja joukkueet voivat tarvittaessa kysyä lisätietoa Power Cupista Lempon ower-työryhmän jäseniltä. Täällä yhteystiedot