Miesten biitsi

Miesten beach volleyssa Lempo-Volleylla on kaksi ryhmää: kovatasoisempi miesten ryhmä ja harrastebiitsi. Kovatasoisempi ryhmä on seuran edustusjoukkueiden kesätreeniryhmä ja harrastebiitsi on harrastejoukkueiden ja biitsiharrastajien ryhmä. Beach volley on kesällä oiva kuntoilumuoto. Ryhmien toiminta muodostuu vapaamuotoisesta pelaamisesta vakivuoroilla, ja kesäisin on muutamia keskinäisiä turnauksia (täällä lisää turnauksista). Toiminta voi alkaa 14.5. alkaen max 10 henkilöllä ja 1.6. normaalisti noudattaen Suomen hallituksen asettamia rajoituksia.

KESÄ 2020

HARRASTERYHMÄ

VUOROT:

Ti ja To klo 17-18.30 Hääkiven kentät 1 ja 2 ja su klo 16-17 Hääkiven kenttä 1

KOVEMPITASOINEN RYHMÄ

Ei omaa vakiovuoroa, halukkaat saatte tietoa ajoista Sauli Silpolta, tiedot sivun alaosassa.

KESÄN MAKSU

Koko kesä 60 € (sisältää seuran jäsenmaksun, jota ei enää tarvitse maksaa talvikaudella niiden, jotka pelaavat myös lentopalloa)

2 kertaa voi kokeilla maksutta, ei-niin-aktiivisille kävijöille kävijöille kesän hinta 20 € (ei sisällä seuran jäsenyyttä)

Maksetaan Lempo-Volleyn tilille FI91 4108 0011 3779 11, viestiksi kesän biitsimaksu miehet ja oma nimi

MITEN MUKAAN?

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan kokeilemaan tai vakituisemmin harrastamaan, ota yhteyttä ryhmien yhteyshenkilöihin. Harrasteryhmäläisiltä odotetaan peruslentopallotaitoja, sinne kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan, kovemmassa ryhmässä jo hyvätasoisia lentopallotaitoja.

YHTEYSTIEDOT

Harrastebiitsi yhteyshenkilö, rahastonhoitaja

Reijo Jakovuori
retsi.jakovuori(a)gmail.com
0405891390

Harrastebiitsi

Jarkko Nenonen
jarkko.nenonen06(a)gmail.com

Miesten kovatasoisempi biitsiryhmä

Sauli Silpo
sauli.silpo(a)lempovolley.fi
0401496260