Yhteistyössä Lempo-Volleyn kanssa

Suuri kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme! Seuraavat tahot ovat yhteistyössä miesten 1- ja 2-sarjan, juniorijoukkueiden, aikuisten harrastejoukkueiden ja/tai pääseuran kanssa.

HALUATKO YHTEISTYÖKUMPPANIKSI?

Lempo-Volleyn 1- ja 2-sarjajoukkueet, aikuisten harraste- ja veteraanijoukkueet ja juniorijoukkueet usealla joukkueella ovat mainostajalle ja tukijalle loistava tilaisuus tulla osaksi menestyvää ja näkyvää yhteisöä. Kaikkiaan joukkueita on hieman yli 15.

Lempon mieslentopallolla on suuri näkyvyys: edustusjoukkue oli viime kauden 1-sarjan välierissä, 2-sarja näkyy myös laajasti ja harrastejoukkueita on useita aina Masters-joukkueihin asti, jotka kiertävät ympäri Suomea. 

Juniorijoukkueet näkyvät etenkin Pirkanmaalla ja vanhimmat juniorit ympäri Suomea, sekä kesällä suurturnaus Power Cupissa.

Sosiaalisessa mediassa näkyvyys on laaja ja tuotannon taso Suomen parhaimmistoa lentopallossa. Some-kanaviamme ovat Facebook, Instagram, Twitter ja Youtube. 1-sarjajoukkueen kotipelien katsojakeskiarvo LeKi-aikana viime kaudella oli lähes 200, ennätys 535 on keväältä 2016. 2-sarjan keskiarvo Jyry-aikana on ollut noin 50. Otteluita on ympäri Suomen isoissa kaupungeissa ja joukkue kiertää pelimatkoilla ympäri Suomen huoltoasemien.

Joukkueilla on runsaasti mainospaikkoja tarjolla yrityksille:

  • Joukkueen verkka-asu
  • Laitamainokset miesten ottelutapahtumissa
  • Mainos ottelulipussa tai otteluohjelmassa
  • Mainospaikka joukkueen kotisivuilla
  • Otteluisännyys miesten peleissä
  • Joukkueen peliasu

KEHEN OTTAA YHTEYTTÄ?

Koko seuraa koskevissa yhteistyöideoissa kannattaa ottaa yhteys puheenjohtaja Harri Montoseen. Miesten edustusjoukkueiden yhteistyökumppaneissa kannattaa ottaa yhteys manageri Juha Raunioon tai rahastonhoitaja Reijo Jakovuoreen. Juniori- ja muiden aikuisjoukkueiden kohdalla kannattaa ottaa yhteys joukkueenjohtajajaan tai valmentajaan.