Yhteistyössä Lempo-Volleyn kanssa

Suuri kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme! Seuraavat tahot ovat yhteistyössä miesten ja naisten 1- ja 2-sarjan, juniorijoukkueiden, aikuisten harrastejoukkueiden ja/tai pääseuran kanssa.

HALUATKO YHTEISTYÖKUMPPANIKSI?

Lempo-Volleyn 1- ja 2-sarjajoukkueet, aikuisten harraste- ja veteraanijoukkueet ja juniorijoukkueet usealla joukkueella ovat mainostajalle ja tukijalle loistava tilaisuus tulla osaksi menestyvää ja näkyvää yhteisöä. Kaikkiaan joukkueita on noin 20 ja sarjassa pelaa noin 30 pelijoukkuetta.

Lempon mieslentopallolla on suuri näkyvyys: edustusjoukkue oli viime kauden 1-sarjan välierissä, 2-sarja näkyy myös laajasti miehissä ja naisissa ja harrastejoukkueita on useita aina Masters-joukkueihin asti, jotka kiertävät ympäri Suomea. 

Juniorijoukkueet näkyvät etenkin Pirkanmaalla ja vanhimmat juniorit ympäri Suomea, sekä kesällä suurturnaus Power Cupissa.

Sosiaalisessa mediassa näkyvyys on laaja ja tuotannon taso Suomen parhaimmistoa lentopallossa. Some-kanaviamme ovat Facebook, Instagram, Twitter ja Youtube. 1-sarjajoukkueen kotipelien katsojakeskiarvo kaudella 2019-2020 oli 212, ennätys 535 on keväältä 2016. Miesten 2-sarjan keskiarvo 2019-2020 oli 52. Otteluita on ympäri Suomen isoissa kaupungeissa ja joukkue kiertää pelimatkoilla ympäri Suomen huoltoasemien.

Joukkueilla on runsaasti mainospaikkoja tarjolla yrityksille:

  • Joukkueen verkka-asu
  • Laitamainokset miesten ottelutapahtumissa
  • Mainos ottelulipussa tai otteluohjelmassa
  • Mainospaikka joukkueen kotisivuilla
  • Otteluisännyys miesten peleissä
  • Joukkueen peliasu

KEHEN OTTAA YHTEYTTÄ?

Koko seuraa koskevissa yhteistyöideoissa kannattaa ottaa yhteys puheenjohtaja Harri Montoseen. Miesten edustusjoukkueiden yhteistyökumppaneissa kannattaa ottaa yhteys manageri Juha Raunioon tai rahastonhoitaja Reijo Jakovuoreen. Juniori- ja muiden aikuisjoukkueiden kohdalla kannattaa ottaa yhteys joukkueenjohtajajaan tai valmentajaan.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.