Uutiset

2-sarjan kausikooste: kuluneen kauden highlight-hetket peli peliltä

31.3.2020

Miesten lentopallosarjat päättyvät, kausia ei pelata loppuun – Lempo-Volley kiittää kaikkia kuluneesta kaudesta!

14.3.2020

Lentopallon kaikki aikuisten sarjat ja kaudet päättyvät eikä kausia pelata loppuun koronavirustilanteen vuoksi. Näin päätti Lentopalloliitto 14.3.2020. Se tarkoittaa, että miesten 1- ja 2-sarjakaudet päättyvät.

Lempo-Volleyn miesten edustusjoukkueet kiittävät kaikkia kannattajiaan ja tukijoitaan kuluneesta kaudesta 1- ja 2-sarjoissa. Organisaatio haluaa kiittää suuresti kaikkia pelaajia, valmentajia ja toimihenkilöitä sekä juniorijoukkueita talkoista.

Myös Lempo-Volleyn 3- ja 4-joukkueiden sarjakaudet Tampereen Kuntosarjassa päättyvät kesken ja M35- ja M40-mastersjoukkueiden SM-finaalit perutaan.

Tilanne kausien keskeyttämisestä on valitettava, mutta täysin oikea nykyinen tilanne huomioon ottaen. Lempo-Volley haluaa korostaa, että terveysasiat menevät kaiken edelle, ja kyse on lopulta vain lentopallosta.

Kulunut kausi oli täynnä upeita tunteita, hienoja onnistumisia sekä paljon pelejä ja treenejä. Kausi oli uudenlainen haaste uuden seuran Lempo-Volleyn syntyessä ja yhden, aiempaa laajemman organisaation pyörittäessä miesten 1- ja 2-sarjaa sekä kahta miesten Kuntosarjajoukkuetta. Samalla iso kiitos laajalla miespuolen organisaatiolle, joka hoisi kauden läpi laadukkaasti.

Kesken jääneellä kaudella Lempo-Volleyn miesjoukkueet pelasivat kaikkiaan 92 ottelua. Lempon eri joukkueet voittivat niistä kaikkiaan 51 peliä. 1-sarjajoukkue voitti runkosarjan ja puolivälierin avausottelunsa. 2-sarjajoukkue oli lohkonsa neljäs, koko sarjan rankingissa sijalla 12 ja pääsi pudotuspeleihin. Pudotuspeliotteluita ei ehditty aloittaa. 3-joukkue oli Tampereen Kuntosarjan A-lohkossa syyskaudella neljäs ja kevätkaudella oli A-lohkossa toisena. 4-joukkue voitti syyskaudella B-lohkon ja oli kevätkaudella B-lohkossa keskeytyshetkellä neljäs. M50-joukkue oli SM-finaalien 13.

Hiljalleen alkavat myös tulevan kauden 2020-2021 suunnittelu. Niistä kuvioista kerromme aikanaan, kun kerrotavaa on. Uusi kausi on jälleen uusi mahdollisuus!

Tarkemmat linjaukset liittyen kilpailullisiin asioihin, kuten esimerkiksi alempaan sarjan tippumisten tai ylempään sarjaa nousemisten osalta, käsitellään Lentopalloliiton hallituksen kokouksessa keskiviikkona 18.3.2020. Samalla käsitellään juniorisarjojen kilpailuja kaudella 2019-2020.

Lentopalloliiton tiedote aikuisten kausien päättymisestä: https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/uutisarkisto/lentopalloliitto-paattaa-kaikki-aikuisten-sarjat-kaudelta-2019-2020.html

Viikonlopun Kisko-ottelut peruttu Lentopalloliiton toimesta - lisätietoa kauden jatkumisesta 18.3.

12.3.2020

Suomen Lentopalloliitto tiedottaa 12.3.2020, että Suomen hallituksen koronavirukseen liittyviä linjauksia noudattaen Lentopalloliitto on päättänyt pysäyttää lentopallon kaiken sarjatoiminnan toistaiseksi. Poikkeuksena miesten Mestaruusliigan seitsemän jäljellä olevaa runkosarjan ottelua, jotka pelataan tyhjille katsomoille kuluvan loppuviikon aikana.

Lentopalloliitto tiedottaa, että liiton päätös koskee kaikkia sarjatasoja, myös nuorten ja masters-sarjojen otteluita ja muita lentopalloturnauksia.

Lentopalloliiton hallitus kokoontuu ensi viikon keskiviikkona 18.3., jolloin päätetään jatkotoimenpiteistä ja tiedotetaan niistä.

Se tarkoittaa Lempo-Volleyssa sitä, että loppuviikon miesten 2-sarjan kaksi pudotuspeliottelua Lempo-Volleyn ja Oulun Kiskon välillä perutaan. Lisäksi tulevana viikonloppuna olevat kaikki muut Lempo-Volleyn joukkueiden pelit on peruttu.

Sarjojen jatkosta liitto siis kertoo enemmän keskiviikkona 18.3. Siihen asti Lentopalloliiton otteluita ei siis pelata.

Kun tiedämme lisää, kerromme kuinka miesten sarjat jatkuvat vai perutaanko loppukaudet.

Lentopalloliiton tiedote liiton kotisivuilla: https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/uutisarkisto/lentopalloliitto-paatti-pysayttaa-sarjatoiminnan-toistaiseksi.html

Uutinen aiheesta pääseuran sivuilla lempovolley.fi: https://www.lempovolley.fi/uutiset/viikonlopun-kaikki-ottelut-perutaan/

Pudotuspelien ennakko luettavissa: kattava pohjustus Kisko-ottelusarjaan

10.3.2020

Lauantaina alkaa Oulussa 2-sarjan pudotupelit Lempo-Volleyn osalta. Vastassa on Oulun Kisko.

Kuka tuttu mies lempääläisille pelaa oululaisissa? Mikä yhdistää näitä kahta joukkuetta? Ketkä ovat kovimmat pistetykit? Ota selvää laajasta otteluennakosta, jossa pohjustetaan ottelusarjaa ja lauantain avauspeliä.

LUE ENNAKKO TÄÄLTÄ


Neljännesvälierissä vastaan Oulun Kisko, sarja alkaa Oulussa lauantaina 14.3.

9.3.2020

KELLONAJAT VARMISTUNEET

La 14.3. Kisko-Lempo klo 14 Kaakkurin koulu, Oulu
Su 15.3. Lempo-Kisko klo 13.30 Hakkarin liikuntahalli, Lempäälä

Lempo-Volley kohtaa 2-sarjan neljännesvälierissä A-lohkon toiseksi sijoittuneen Oulun Kiskon. Neljännesvälierät pelataan 14.-15. maaliskuuta eli heti tulevana viikonloppuna.

Puolivälieriin pääsee kahdella voitolla. Voittojen ollessa 1-1, pelataan lisäerä 25 pisteeseen asti toisen ottelun jälkeen, ja sen erän voittaja etenee jatkoon.

Kisko ilmoitti Facebook-sivullaan, että aloittaa pudotuspelit kotipelillä Oulussa lauantaina 14.3. Se tarkoittaa sitä, että Lempo lähtee lauantaina Ouluun, koska Kisko paremmin sijoittuneena saa kotiedun eli valita pelijärjestyksen. Sunnuntaina 15.3. pelataan siis Lempäälässä Hakkarin liikuntahallissa. Mahdollinen lisäeräkin pelataan silloin Lempäälässä. Pelipäivät varmistuivat tähän järjestykseen maanantaina.

Oulussa pelataan lauantaina kello 14 alkaen Kaakkurin koululla. Lempo pelaa kotipelin sunnuntaina, se alkaa jo kello 13.30, sillä sunnuntaina voidaan pelata 1-sarjan kolmas puolivälieräottelu Hakkarissa, jos Lempon ja KaVen sarja tasoittuu 1-1:een lauantaina Karhulassa pelattavassa pelissä.

1-sarjan pudotuspeliparit 

Raision Loimu1 - Valkeakosken Isku-Veikot
Pälkäneen Luja-Lukko - Raision Loimu2
Partion Karpaasit - Korian Ponsi
Oripään Urheilijat - Kuortane 2
Oulun Kisko - Lempo-Volley 2
Lapin Narvi-Pallo - Keimolan Kaiku
Hollolan Salpis - Himangan Urheilijat
Vilppulan Tähti - Nilsiän Nujakka

2-sarjan pudotuspelien seuranta liiton tulospalvelussa

Lippujen hinnat 2-sarjan neljännesvälierissä

9.3.2020

Liput 5 € (kaikilta sama hinta, alle 12v. ilmaiseksi)
Kausikortti ei enää oikeuta sisäänpääsyyn pudotuspeleissä.

Runkosarjan yleisökeskiarvo 51 katsojaa

9.3.2020

Lempo-Volleyn kotipelien yleisökeskiarvo 2-sarjan runkosarjassa oli 51 katsojaa.

Kaikkiaan yhdeksässä kotipelissä katsojia kävi hienosti 464. Isoin yleisömäärä oli 86 katsojaa kotipelissä Loimun 2-joukkuetta vastaan. 


Runkosarja päättyi kotivoittoon AitRista - pudotuspelit alkavat 14.3.

7.3.2020

2-sarjan runkosarja päättyi kauden 18. sarjapeliin, kun Lempo kohtasi Aitolahden Riennon Hakkarissa 7.3.

- Tänään oma perustaso riitti. Laajalti onnistuttiin tänään, ja nyt jännitetään kuka tulee vastaan pudotuspeleissä, tuumi Llempon päävalmentaja Kari Nieminen.

Ottelun voitti kotijoukkue Lempo erin 3-0. Lempo siis sijoittuuu lohkossaan sijalle neljä ja saa pudotuspeleihinsä vastaansa rankingin sijalla viisi olevan joukkueen. Se on joko Oulun Kisko, Partion Karpaasit ja Vilppulan Tähti.

LUE AITRI-RAPORTTI

Lempon neljännesvälierävastus on toiseksi paras lohkokakkonen

2.3.2020

Lempo-Volley on varmasti B-lohkossa sijalla neljä. 2-sarjan pudotuspeleissä kolmen lohkon 16 parasta laitetaan järjestykseen ja pudotuspeliparit muodostuvat 1-16, 2-15, 3-14 jne.

Lisää pudotuspelisysteemistä täältä

Koska Lempo on sijalla neljä, laitetaan kolmen lohkon neloset keskenään vertailuun ja sijoitetaan sijoille 10-12. Näistä kolmesta Lempo on jo nyt varmuudella heikoin eli kerännyt vähiten pisteitä. C-lohkon tämänhetkinen neljäs KeiKa on kerännyt 29 pistettä ja A-lohkon neljäs NiNu nyt 28 pistettä. Lempolla on 25 ennen päätöspeliä, ja NiNulla kymmenen voittoa Lempon kahdeksaa vastaan eli Lempo sijoitetaan kaaviossa sijalle 12.

Se tarkoittaa, että sija 12 kohtaa sijan 5, eli toiseksi parhaan lohkokakkosen.

Tällä hetkellä todennäköisimmät vastustajat ovat Outokummun Partion Karpaasit (A-lohko) ja Oulun Kisko (A-lohko) sekä Oripään Urheilijat (B-lohko). Karpaasit ja Kisko ratkaisevat keskenään A-lohkon voiton. Mahdollisia vastustajia matemaattisesti vielä ovat myös Vilppulan Tähti (C-lohko) ja Hollolan Salpis (C-lohko).

Täältä pääset tarkastelemaan lohkojen tilannetta

Runkosarjan päätöspeli 7. maaliskuuta kello 13 Hakkarissa

2.3.2020

2-sarjan runkosarja päättyy Lempo-Volleyn osalta tulevana lauantaina 7. maaliskuuta. Hakkarin liikuntahalliin saapuu kello 13 alkavassa pelissä naapuri Aitolahden Riento Tampereelta.

Lempo on voittanut joukkueiden kauden kaksi aiempaa peliä. Lempo on jo varmistanut pudotuspelipaikan ja lohkon nelossijan. AitRi on varmuudella lohkon kuudes, eikä pistemäärä riitä pudotuspeleihin. Niinpä AitRin kausi päättyy lauantaina.

2-sarjapeli on esiottelu kello 17 alkavalle 1-sarjan puolivälieräottelulle, jossa Lempo-Volley kohtaa Karhulan Veikot.

Luvassa siis todellinen huippulentispäivä Hakkarissa, tervetuloa!
LUE OTTELUENNAKKO TÄÄLTÄ

Oripää latoi tylyt luvut taululle

29.2.2020

Lempo-Volleylla oli normaalia heikompi pelipäivä Oripäässä. Kun vastassa oli lohkokakkonen Urheilijat, näkyi heikko oma peli heti tylysti tulostaululla.

Oripää voitti Lempon kolmannen kerran runkosarjassa, tulos tällä kertaa 3-0 (25-22, 25-15, 25-15).

- Ei tänään ollut meidän päivä, flunssapotilaita ja heikko treeniviikko alla. Ei herkistänyt vaan heikensi, tiivisti päävalmentaja Kari Nieminen.

LUE ORIPÄÄ-PELIN RAPORTTI


Lohkon nelossija varmistui - runkosarjan viimeinen vieraspeli Oripäässä lauantaina

25.2.2020

2-sarjan runkosarjan loppurytistys jatkuu kiivaanaa, kun pelit jatkuvat tulevana lauantaina. Vapaita viikonloppuja ei enää olekaan ennen kauden päättymistä.

Vastassa on lohkon kakkossijalla oleva Oripään Urheilijat. Viimeksi Oripäässää Lempo hävisi 3-1. Kotiottelu tämän vuoden tammikuussa päätty myös Oripään 3-1-voittoon.

Lempo on varmasti lohkonsa neljäs, sillä takaa Loimu ei voi nousta ohi eikä Lempo voi nousta enää sijalla kolme. NarPan kanssa Lempo voi päästä tasoihin, mutta ei voi ohittaa voittojen määrässä raumalaisia.

Oripään Urheilijat - Lempo-Volley kello 13 la 29.2. Oripään liikuntahallissa.

LUE ORIPÄÄ-ENNAKKO

Sarajataulukko 25.2.2020

Piste plakkariin - NarPa viidennessä erässä parempi

23.2.2020

Eipä se yllätys ollut, että Lempo ja NarPa väänsivät viisieräisen pelin Hakkarissa. Joukkueiden aiempi peli Lempäälässä oli niin ikään täyspitkä, ja NarPa on pelannut tällä kaudella peräti yhdeksän viisieräistä.

Lopulta voittajaksi selviytyi vierasjoukkue Narvi-Pallo. Voiton avaimet olivat jo Lempon käsissä viidennessä.

- Johdimme 12-11 ja pääsimme pateria hyökkäämään. Ei kuollut, ja sitten vastustaja otti kolme torjuntaa ja peli oli ohi, kertasi Lempon pääkäskijä Kari Nieminen.

- Kyllä tämä ihan hyvältä näyttää, jos vire pysyy samana pudotuspeleihin. Ja siellähän voi käydä mitä tahansa, Nieminen tuumi jo tulevaa.

Seuraavaksi Lempo pelaa Oripäätä vastaan vieraissa, ja runkosarja päättyy 7.3. AitRi-kotipeliin. Lohkon neljäs sija näyttää nyt hyvin todennäköiseltä. Pudotuspelien neljännesvälierät pelataan 14.-15. maaliskuuta.

LUE NARPA-RAPORTTI


Tauon jälkeen sunnuntaina 23.2. kotipeli - vastassa Narvi-Pallo

17.2.2020

2-sarja jatkuu tulevana sunnuntaina 23. helmikuuta. Edessä on runkosarjan kolmanneksi viimeinen peli ja toiseksi viimeinen kotipeli. Hakkariin saapu Lempon edessä sarjataulukossa kolmannella sijalla oleva Narvi-Pallo.

Viimeksi Lempo pelasi kotisalissaan lähes kuukausi sitten, 26. tammikuuta. NarPaa vastaan edellinen kotipeli alkukaudesta oli tiukka 3-2-tappio. Vieraspelissä Lempo hävisi selvästi 0-3.

Alla on kauden parhaimpia esityksiä, kun lempääläisryhmä kaatoi vieraissa Loimun 2-joukkueen 3-0. NarPalla puolestaan alla tappio tärkeässä pelissä Oripäälle suoraan kolmessa erässä. 

Niinpä tulevalla pelillä on iso merkitys molemmille: Lempo voitolla taistelisi yhä kolmannesta sijasta, ja NarPa puolestaan voitolla pitäisi omat haaveet lohkon toisesta sijasta elossa. Molemmille häviö tarkoittaisi käytännössä sitä, että runkosarjasijoitusta ei enää olisi mahdollisuutta parantaa.

Pudotuspelit jatkuvat Lempolla joka tapauksessa, paikka 16 parhaan 2-sarjajoukkueen joukkoon on varmistettu. Neljännesvälierät pelataan 14.-15. maaliskuuta, toisena päivänä siis kotipeli Lempolla.

Ottelu siis Hakkarissa kello 15, liput 4 €. TERVETULOA

LUE OTTELUENNAKKO TÄÄLTÄ

Lempo murskasi Loimun 2-joukkueen puhtaasti 3-0

16.2.2020

Lempo-Volley takoi noin tunnissa taululle tylyt 3-0 (25-13, 25-18, 25-10) -voittolukemat vieraspelissä, kun vastassa oli Raision Loimu 2. Samalla lohkon nelossija vankistui.

- Ehjä kokonaisuus meiltä. Kaikki osa-alueet toimivat, ja koko ajan peli kulki, tuumi päävalmentaja Kari Nieminen.

2-sarja jatkuu kotipelillä ensi sunnuntaina 23.2. klo 15 Hakkarissa, silloin lohko-4 Lempo saa vastaansa viisi pistettä ylempänä olevan NarPan.

LUE OTTELURAPORTTI

AitRi-kotipeli 7.3. aikaistuu kahdella tunnilla

16.2.2020

Lempo-Volleyn viimeinen 2-sarjan runkosarjapeli Aitolahden Rientoa vastaan aikaistuu kahdella tunnilla. Ottelu pelataan lauantaina 7. maaliskuuta kello 13 alkaen Hakkarin liikuntahallissa.

Alkuperäinen alkamisaika oli kello 15. Alkua aikaistettiin kahdella tunnilla varmuuden vuoksi, sillä samana päivänä voi olla 1-sarjan ensimmäinen puolivälieräottelu Hakkarissa. Vielä ei ole varmasti tiedossa, pelataanko 1-sarjan puolivälierien avausosa lauantaina vai sunnuntaina 8.3. Hakkarissa.

Huomioitavaa on myös se, että kotipeli pelataan lauantaina, eikä sunnuntaina, joka on tällä kaudella ollut 2-sarjan kotipelien pelipäivä. Ottelu sijoitettiin lauantaille jo otteluohjelman tullessa julki ennen kauden alkua.

Pudotuspelipaikka varmistui 2-sarjassa!

13.2.2020

Lempo-Volleyn pudotuspelipaikka 2-sarjassa on varmistunut! Paikka jatkopeleissä sai matemaattisen varmistuksensa, kun viime viikonloppuna lohkon sijalla kuusi oleva AitRi jäi pisteittä. AitRi ei voi enää nousta Lempon ohitse, Lempo on nyt sijalla neljä. Joka lohkosta viisi parasta pääsee pudotuspeleihin sekä paras lohkojen kuudes.

AitRilla on kolme peliä jäljellä ja piste-ero Lempoon 12 pistettä.

Runkosarja loppuu 8.3., ja pudotuspelit alkavat seuraavana viikonloppuna neljännesvälierillä. Lempolla on jäljellä vielä neljä runkosarjapeliä jäljellä.


Sunnuntaina suunnaksi Raisio kolmannen kerran tällä kaudella

12.2.2020

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkue lepäisi otteluista edellisen viikonlopun, ja seuraavaksi edessä on vierasottelu Raisiossa. Sunnuntaina 16. helmikuuta vastaan astelee Loimun 2-joukkue.

Ottelu on kolmas nuorta raisiolaisryhmää vastaan. Kauden aiemmat kohtaamiset ovat menneet Lempolle. Peli alkaa kello 16 Raision kauppaoppilaitoksella. Tällä kertaa ei todennäköisesti livekuvaa ole tarjolla

LUE TÄÄLTÄ OTTELUENNAKKO


Näin ratkeaa 2-sarjan pudotuspelijoukkueet

3.2.2020

2-sarjan pudotuspeleihin selviää  kaikkiaan 16 joukkuetta kolmesta lohkosta.

Runkosarjaa pelataan A-, B- ja C-lohkoissa. Joka lohkosta jatkoon pääsee viisi parasta. Se tekee 15 joukkuetta.

16. joukkue pudotuspeleissä on lohkojen paras sijalle kuusi sijoittunut joukkue. Paremmuus selviää voittosuhteen kautta, eli käytännössä pistekeskiarvon kautta. Kun joukkueet pelaavat yhtä paljon pelejä, käytännössä siis pistemäärän kautta.

Voittosuhde Lentopalloliiton kilpailusäännöt 8§

"Kahden samalla sarjatasolla, mutta eri lohkoissa, pelaavan joukkueen keskinäisen järjestyksen määrittää ensisijaisesti sijoitus omassa lohkossa. Mikäli sijoitus on sama, järjestyksen määrittää voittosuhde. Voittosuhde lasketaan jakamalla voitetut pisteet pelattujen otteluiden määrällä. Mikäli tämä voittosuhde on tasan, ratkaisee erien suhde. Mikäli tämäkin on tasan, ratkaisee eräpisteiden suhde. Senkin ollessa tasan ratkaistaan paremmuus arvalla."

Pudotuspeliparit jaetaan niin, että 16 pudotuspelijoukkuetta sijoitetaan rankingiin. Rankingin 1. kohtaa rankingin 16. ja niin eteenpäin.
1-16
2-15
3-14
4-13
5-12
6-11
7-10
8-9

Rankingin määrittää voittosuhde. Eli tietylle sijalle sijoittuneet ovat rankingissa peräkkäin, ja heidän keskinäiset sijansa ratkaistaan kerättyjen pisteiden mukaan. Eli kolmen lohkon voittajat sijoitetaan sijoille 1-3. Tällä hetkellä Lempo on lohkossaan sijalla 4, eli olisi rankingissa sijoilla 10-12.

Neljännesvälierät pelataan kahdesta voitosta, ja jos voitot ovat kahden pelin jälkeen tasan, pelataan lisäerä eli kultainen erä. Puolivälierät ja välierät pelataan samalla kaavalla.

1-sarjan karsinnoissa pelaavat 2-sarjan kaksi parasta eli välierän voittajat. He kohtaavat 1-sarjan karsintasarjan huonoimma, 1-sarjan karsintasarjaan joutuvat runkosarjan kolme heikointa. 2-sarjan finaaleja ei erikseen pelata. 1-sarjakasintojen kaksi parasta saavat 1-sarjapaikan kaudelle 2020-21, eli 1-sarjaa on tarkoitus pelata ensi kaudella 12 joukkueella tämän kauden 11 sijaan,

Täällä 2-sarjan lohkojen tulospalvelu, josta pääsee tarkastelemaan lohkojen tilanteita

Tässä 2-sarjan sarjamääräykset:

Vapaa viikonloppu ennen runkosarjan loppurutistusta

3.2.2020

Vuoden alku on ollut tiivis 2-sarjassa, Lempo-Volley on pelannut noin kuukauteen viisi kamppailua. Niinpä tulevan viikonlopun pelittömyys tulee hyvään saumaan.

Seuraava peli 2-sarjassa on sunnuntaina 16. helmikuuta Raisiossa, vastassa Loimu 2. Vapaan viikonlopun jälkeen pelejä onkin joka viikonloppu runkosarjan päätökseen asti: pelejä on vielä neljä jäljellä.

Runkosarja päättyy maaliskuussa, viimeinen peli on 7.3. kotona AitRia vastaan.


Sylvään-vierailusta tuli viisieräinen trilleri

2.2.2020

Kolmas kerta VaLePaa vastaan toi kolmannen voiton. Samalla neljäs sija vankistui edelleen lohkossa. VaLePa kuitenkin osoitti, että nuori nippu on kehittynyt ja laittoi Lempon todella tiukille.

Viidestä erästä kolme meni jatkopalloille. Lempo nappasi kaksi pistettä erin 3-2 (17-25, 27-25, 26-24, 24-26, 15-11).

Lue täältä otteluraportti VaLePa-voitosta


Pistesaalistus jatkuu sunnuntaina paluulla Sylväälle Sastamalaan

27.1.2020

Lempo-Volleyn 3. pelikierros 2-sarjan runkosarjassa jatkuu tulevana sunnuntaina 2. helmikuuta. Edessä on kauden toinen visiitti Sylvään koululle Sastamalaan VaLePan 3-joukkueen vieraaksi.

Kauden aiempi peli Sylväällä heti lokakuussa päättyi Lempon 3-1-voittoon. Samoin luvuin Lempo voitti VaLePan Hakkarissa joulukuussa.

Lempolla on alla 1-3-kotitappio lohkokärki Loimulle. Sijoitus on B-lohkossa yhä neljäs.

VaLePa on lohkon viimeisenä, mutta parantanut tuloksiaan vuodenvaihteen jälkeen. Tammikuussa tuli kauden avausvoitto, kun NarPa kaatui 3-2. Edellispelissä Oripää oli tosin parempi 3-0. VaLePa koostuu täysin seuran omista junioreista.

LUE TÄÄLTÄ OTTELUENNAKKO

Jari Nurro siirtyy Lemposta Oulun Kiskoon

27.1.2020

Alkukauden Lempo-Volleyta edustanut yleispelaaja Jari Nurro siirtyy loppukaudeksi Oulun Kiskon 2-sarjajoukkueeseen.

Nurro siirtyi täksi kaudeksi Lempoon, kun hän asusteli Tampereella. Elämänkuviot veivät hänet kuitenkin pian alkukauden jälkeen takaisin Oulun seudulle, ja pelit Lempossa jäivät harjoituspeleihin ja runkosarjan avauspeliin. Loppukaudeksi Nurro siis siirtyy entiseen seuraansa Kiskoon.

Kiitos Jarille ajastasi Lemposta ja menestystä loppukauteen! Nähtäväksi jää, kohtaavatko Lempo ja Kisko 2-sarjan pudotuspeleissä.


Sarjakärki näytti kovuutensa, mutta Lempo laittoi Loimun ahtaalle kotisalissaan

26.1.2020

Lohkokärki Loimu näytti kovuutensa, kun se haki tiukan taiston jälkeen 3-1 (25-22, 25-26, 25-16, 25-21) voiton Hakkarista. Ilman taistelua ei Lempo kuitenkaan pinnoja antanut, vaan haastoi kärkiryhmän vahvasti.

Lempolla oli poissaolojen vuoksi kahdeksan pelaajaa, ja kokoonpanon keskikä hieman alle 19 vuotta. 

- Jätkät pelasivat hemmetin hyvin vaikeisiin alkuastelemiin nähden. Nuoret näyttivät, että osaavat todella pelata, mutta ailahtelua oli taas. 

- Ei ole ihme, että Loimu on kärjessä. Heiltä löytyy paljon varmuutta ja kokemusta, mutta taistellen joutuivat viemään pisteet Raisioon, pohti Lempon päävalmentaja Kari Nieminen.

LUE TÄÄLTÄ LOIMU-OTTELURAPORTTI


Verneri Halttulalle debyytti Lempon 1-sarjajoukkueessa

25.1.2020

Lempo-Volleyn Verneri Halttula debytoi lauantaina 1-sarjassa Lempo-Volleyn paidassa. 21-vuotias passari on pelannut kauden tähän mennessä farmisopimuksella Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkueessa. Lempon passari Saku Tuomivaara on lauantaina A-poikien SM-sarjan turnauksessa Virtain Veikkojen mukana, joten Halttula täydentää passariosaston Matti Toivolan kanssa.

Halttulalla on kokemusta 1-sarjasta edelliskausilta Aitolahden Riennon ja Lempäälän Kisan paikasta. Kuluneen kauden Halttula on pelannut vakiopelaajana isossa roolissa passarin ja keskitorjujan paikalla 2-sarjassa. Pitkä ja ulottuva Halttula pystyy passarin paikan lisäksi pelaamaan myös keskipelaajana.

Kauden pelikuvia koottu yhteen paikkaan Kuvagalleria-sivulle

24.1.2020

Lempo-Volleyn tämän kauden ottelu- ja muita kuvia on nyt koottu yhdelle sivulle helposti löydettäväksi ja katsottavaksi.

Kuvat löytyvät Kuvagalleria-sivulta, joka on Ottelut-sivun alasivu.

Kuvia voi käyttää yksityiskäytössä ja joukkueen tai seuran medioissa, kaupallisessa käytössä kysy lupa kuvaajalta. Joukkueen tiedottajan yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-sivulta.

Kuvagalleria-sivulle lisätään pelien jälkeen tuoreimmat kuvat. Kuvia löytyy myös ottelyraporttien ohesta aina muutamia, silloin kun kuvaaja on paikalla.


Kolmas kierros alkaa kotipelillä sarjakärkeä vastaan

20.1.2020

2-sarjan runkosarjan kolmas kierros alkaa! Kahden kierroksen jälkeen Lempo on sijalla 4 ja menossa pudotuspeleihin. Vastus on kolmoskierroksen alkuun on kovin mahdollinen: lohkon selvä kärkijoukkue Raision Loimun 1-joukkue.

Loimu ei ole vielä peliäkään hävinnyt, ja voittanut Lempon kahdesti 3-1. Nyt onkin kotisalissa hyvä mahdollisuus lähteä tosissaan rikkomaan Loimun voittoputkea.

Ottelu Hakkarissa su 26. tammikuuta klo 15. Liput 4 €. TERVETULOA

LUE TÄÄLTÄ ENNAKKO

Koko joukkueen tasavahva esitys toi 3-0-voiton AitRista

19.1.2020

Pelin sävel Kaukajärven sunnuntai-illassa oli ottelun alkupalloista lähtien selvä: Lempo-Volley vie peliä ja AitRi sinnittelee. Lyhyt vierasmatsi sopi selvästi lempääläisten jaloille, ja kaksi ensimmäistä erää Lempo suorastaan murskasi Riennon. Kolmannessa upea nousu takaa ohi ja pisteet suoraan kolmessa erässä. Samalla voitto ja pisteet olivat vuoden 2020 ensimmäiset, ja vahvistivat lohkon neljättä sijaa.

- Nostopelimme oli tänään todella hyvää, se takasi voittosauman. Kaikki pelasivat omalla tasollaan, ei ollut heikkoa lenkkiä. - Kaksi todella hyvää erää ja kolmannessa vaikeuksien kautta voittoon, tiivisti Lempon pääkäskijä Kari Nieminen.

LUE TÄÄLTÄ AITRI-OTTELURAPORTTI

Tuleva sunnuntai vie Lempon vieraspeliin Tampereelle

13.1.2020

2-sarjassa ottelutahti jatkuu tiiviinä, kun seuraava mahdollisuus pistepussin kartuttamiseen tulee sunnuntaina 19. tammikuuta. Silloin Lempo reissaa Tampereelle. Kaukajärven vapaa-aikatalolla vastassa on Aitolahden Riento.

Vuosi 2020 on alkanut kahdella tappiolla lohkon kärkipään NarPalle ja Oripäälle. Oripäätä vastaan Lempo oli lähellä vielä pelin viiteen erään mutta vielä ei tämän vuosikymmenen pistepotti auennut.

Lempo on 2-sarjan B-lohkossa neljäs, kun viisi parasta etenee pudotuspeleihin. AitRi on kuudes, kymmenen pistettä Lempon takana.

Kauden aiemmassa pelissä Lempo voitti AitRin kotonaan 3-0. AitRi pelasi vielä viime kaudella 1-sarjaa, mutta tippui täksi kaudeksi sarjaporrasta alemmas. Viime kauden joukkueesta vain muutama pelaaja jatkoi tälle kaudelle 2-sarjassa.

Ottelu alkaa kello 15. Kannattaa tulla seuraamaan, kun lähellä Lempäälää pelataan!

LUE OTTELUENNAKKO JA KATSAUS LOHKOTILANTEESEEN

Lempo paransi lauantaista, mutta Oripää himpun liian kova

12.1.2020

Lempo-Volleyn tuplaviikonlopun tulokseksi tuli nolla pistettä, kun sunnuntaina Oripään Urheilijat kävi viemässä pisteet matkaansa erin 3-1 (25-19, 25-17, 17-25, 25-21).

- Oripää pelasi todella paljon kovan kolmikon (Laine, Kartano, Kartano) kautta. Meidän voittoerässä saimme Oripään nelospaikan kuriin. Tuommoisia 1-sarjajyriä vastaan on vaikea pelata, ovat tasollisesti niin kovia, jakoi tunnustusta Lempon päävalmentaja Kari Nieminen Oripäälle.

LUE TÄÄLTÄ AITRI-OTTELURAPORTTI

Vuosi käyntiin tappiolla NarPalle - sunnuntaina heti uusi tilaisuus

11.1.2020

Lempo-Volley palasi 2-sarjassa pelikentille vieraspelillä Lapin Narvi-Palloa vastaan. NarPa oli etevämpi erin 3-0 (25-20, 25-22, 25-22).

Uusi mahdollisuus tulee heti sunnuntaina 12. päivä. Silloin Hakkariin saapuu Oripään Urheilijat, joka voitti AitRin lauantaina. Kotipeli alkaa kello 15, tervetuloa katsomaan.
- Erien lopuissa näkyi, että oli hieman miehet vastaan pojat -astelmat.He pystyivät pelaamaan omaa rauhallista peliään, kun meille tuli helpohkoja virheitä. Huomenna taas päästään yrittämään, jos vaikka jotain olisi tänään tarttuntu oppia, tuumi Lempon päävalmentaja Kari Nieminen pelin jälkeen.

LUE TÄÄLTÄ NARPA-OTTELURAPORTTI


Tuplaviikonlopun otteluennakot nyt luettavissa

9.1.2020

Lempo-Volleylla on edessä kahden 2-sarjapelin viikonloppu

La 11.1. klo 15 Lapin Narvi-Pallo - Lempo, Lapin liikuntahalli, Rauma
Su 12.1. klo 15 Lempo - Oripään Urheilijat, Hakkarin liikuntahalli, Lempäälä 

Otteluiden linkkejä klikkaamalla pääset liiton livetulosseurantaan.

Molempien pelien otteluennakot voit lukea Otteluennakko-sivulta


Vuosi 2020 alkaa kovalla tuplaviikonlopulla

4.1.2020

Vuosi 2020 testaa Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkueen tasoa heti alusta asti toden teolla. Uusi vuosi päästään nimittäin aloittamaan kauden ensimmäisellä tuplaviikonlopulla.

Lauantaina 11. tammikuuta päästään karistamaan joulutauoko pois jaloista Raumalla, jossa kohdataan Lapin Narvi-Pallo. Lempo on lohkossa sijalla neljä, NarPa sijalla kaksi kolme pistettä edellä.

Alkukauden kohtaamisessa Hakkarissa NarPa oli parempi erin 3-2.

Sunnuntaina on edessä vuosikymmenen ensimmäinen kotipeli, kun Hakkariin astelee Oripään Urheilijat. OU lähti joulutauolle lohkon kolmossijalta, pisteen Lempon edeltä. Kauden avauspeli Oripäässää päättyi OU:n 3-1-voittoon. Ottelu alkaa klo 15, tervetuloa!


Hyvää uutta vuotta! Lempo-Volleyn kausijulkaisu ja vuoden 2019 kuvadokumentti nyt julkaistu

30.12.2019

Lempo-Volleyn kauden 2019-20 kausijulkaisu on julkaistu maanantaina 30. joulukuuta. Kausijulkaisu saatiin valmiiksi sopivasti juurin seurahistorian ensimmäisen toimintavuoden loppuun. Kausijulkaisu on samalla kauden 2019-20 läpikäyntiä sekä historiallinen taltiointi seuran alkutaipaleesta ja ensimmäisestä vuodesta 2019.

Kannattaakin tutustua 45-sivuiseen laajaan pakettiin Lempo-Volleysta ajan kanssa!

Täältä pääset lukemaan Lempo-Volleyn kausijulkaisun 2019-20

Nyt on julkaistu myös hieno kuvadokumentti Lempo-Volleyn seurahistorian ensimmäisestä vuodesta. Kuvadokumentin voit katsoa alta olevalta videolta.

Lempo-Volley toivottaa hyvää uutta vuotta 2020!

Joukkue- ja pelaajakuvat 2019-20 julkaistu

30.12.2019

Lempo-Volleyn miesten edustusjoukkueiden tämän kauden viralliset kuvat on julkaistu!

Voit ihastella miesten 1- ja 2-sarjajoukkueiden kuvia kuva-albumista täältä.

Kuvat löydät myös jokaisen pelaajan pelaajakortista ja kaikki koottuna joukkueiden omilta Joukkue-sivulta. Kuvat on ottanut Jani Huurne.

M1 Joukkue-sivu
M2 Joukkue-sivu


Syyskausi 2-sarjassa pelattu: Lempo lohkossa sijalla 4 hyvissä iskuasemissa

15.12.2019

Lempo-Volleyn 2-joukkue on 2-sarjan B-lohkossa sijalla neljä, kun joukkue siirtyy joulutauolle peleistä. Syyskausi päättyi kahteen peräkkäiseen kotivoittoon VaLePasta ja Loimusta.

Seuraava peli onkin vuoden 2020 puolella, 11. tammikuuta vieraskentällä vastassa on Lapin Narvi-Pallo, lohkokakkonen.

Lempo lähtee kevätkierrokselle hyvistä iskuasetelmista. Lohkokärki Loimu 1 on kymmenen pistettä karussa, mutta kakkonen NarPa on kolmen ja kolmonen Oripää kahden pisteen päässä. Takana hengittää Loimu 2 kaksi pistettä perässä. Lohkon häntäpäässä ovat AitRi ja VaLePa.

- Kaikkiaan syyskausi oli aika lailla sellainen kuin odotinkin nuoren joukkueen kanssa. Lohkon loppupään joukkueille pärjäämme hienosti, mutta lohkon kärkeä vastaan ei aivan riitä, pitäisi päästä ihan huipputasolle koko porukan, kertasi Lempon päävalmentaja Kari Nieminen pelin ja syyskauden.

LOHKOTILANNE:
1. Loimu 1 26p.
2. NarPa 19p.
3. Oripää 18p.
4. Lempo-Volley 2 16p.
5. Loimu 2 14p.
6. AitRi 3p.
7. VaLePa 3 1p.

Pistetilanne 15.12. klo 16.43.

Lohkon tulospalvelu ja sarjataulukko liiton sivuilla


Erikoinen päätös syyskaudelle: 3-0-voitto Loimusta, joka joutui luovuttamaan kesken pelin

15.12.2019

Syyskauden viimeisessä ottelussa Lempo-Volley nappasi kolmannen peräkkäisen kotivoiton, kun Loimu2 kaatui 3-0 (25-12, 25-23, 25-19).

Tosin ottelu päättyi dramaattisesti, kun Lempon johtaessatilanteessa 23-19, Loimun pelaajalta meni sormi sijoiltaan torjuntatilanteessa, eikä hän pystynyt pelaamaan peliä loppuun. Sen vuoksi Loimu joutui luovuttamaan pelin, koska heillä oli vain viisi pelikelpoista pelaajaa. Niinä kaksi viimeistä erän pistettä merkattiin Lempolle ja erä tilanteesa 23-19 merkattiin 25-19 päättyneeksi.

- Peli oli meiltä keskinkertainen, hieman harjoitusten hajanaisuus näkyi. Mutta olen tyytyväinen, että silti löytyy perustaso, joka riittää tässä sarjassa monen joukkueen kaatoon. Saska Saren oli tänään liekeissä ja todella hyvä, tuumi päävalmentaja Kari Nieminen pelin jälkeen.

LUE TÄÄLTÄ OTTELURAPORTTI


Edessä vapaa viikonloppu - vuoden viimeinen peli Hakkarissa 15.12. ja vastassa Loimu 2

2.12.2019

2-sarjassa on edessä vapaa viikonloppu itsenäisyyspäivän jälkeen. Sitä seuraakin syyskauden viimeinen sarjapeli. Sunnuntaina 15. joulukuuta Lempo-Volley saa vastaansa kotisalissa Raision Loimun 2-joukkueen. Ottelu alkaa kello 15 Hakkarin liikuntahallissa.

LUE LOIMU-ENNAKKO

Lempo-Volley on lohkossaan nyt sijalla sijalla neljä 13 pisteellä. Seitsemän joukkueen lohkosta viisi parasta etenevät jatkopeleihin.

Vuoden 2020 puolella ensimmäinen peli on 11. tammikuuta Lapin Narvi-Palloa vastaan vierassalissa.

B-lohkoa, jossa Lempo pelaa, johtaa Raision Loimun 1-joukkue 23 pisteellä. A-lohkoa johtaa Nilsiän Nujakka 16 pisteellä ja C-lohkoa Vilppulan Tähti 22 pisteellä.

2-sarjalohkojen tulospalvelutVaLePa kaatui toistamiseen 3-1 tällä kaudella

1.12.2019

Lempo-Volley nappasi toisen voittonsa Vammalan Lentopallosta tällä kaudella 2-sarjassa. Tulos oli sama kuin kauden avauspelissä eli 3-1. Erät Lempolle 25-18, 25-19, 23-25, 25-15.

- Tänään mentiin vähän mukaan vastustajan hitaampaan tempoon, eikä oltu ihan parhaimmillamme. Kuitenkin pystyttiin voittamaan ei parhaana päivänä, mikä on hyvä juttu. Luottoa löytyy porukkaan, tässä tehdään kasvutarinaa askel kerrallaan, kertaili pelin jälkeen Lempon päävalmentaja Kari Nieminen.

LUE TÄÄLTÄ OTTELURAPORTTI


Joulukuu alkaa kotipelillä - Hakkariin saapuu lohkojumbo VaLePa

25.11.2019

Joulukuu alkaa Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkueella pelien merkeissä. Syksyn tiivis pelitahti jatkuu tällä kertaa kotihallissa: sunnuntaina 1. joulukuuta Lempäälässä vierailee VaLePan 3-joukkue.

Lempo lähtee peliin hienoisena ennakkosuosikkina: lohkossa lempääläiset ovat neljänsiä, VaLePa puolestaan viimeinen eli seitsemäs. Sastamalais-tamperelaisilta on vielä voittotili avaamatta: ainoa piste on 2-3-tappiosta Narvi-Pallolle.

Joukkueiden kauden aiempi kohtaaminen Sylvään koululla päättyi Lempon 3-1-voittoon.

Edellisessä pelissä Lempo koki lohkokärki Loimun 1-joukkueen paremmuuden erin 1-3. VaLePa hävisi lohkokakkoselle Oripäälle 0-3.

Ottelu alkaa Hakkarin liikuntahallissa kello 15. Tervetuloa seuraamaan paikallisten pelaajien taistelua ja tuuletuksia!

LUE ENNAKKOLohkokärki Loimu oli asemansa veroinen, Lempo näpisti erävoiton

23.11.2019

Lempo matkasi vaativaan vieraspeliin Raisioon, jossa vastassa oli lohkon kärkijoukkue Raision Loimu 1. Loimu ei ollut hävinnyt ennen ottelua tällä kaudella peliäkään, ja pysyi voittamattomana mys lauantaisen kamppailun jälkeen. Lempolla oli vahvat hetkensä toisessa ja kolmannessa erässä, mutta kärkijoukkue osoitti, miksi se on piikkipaikalla ja eteni 3-1-voittoon.

Niinpä Loimu kärjessä repäisi eron seitsemään pisteeseen lohkokakkoseen, ja ero neljäntenä olevaan Lempoon on nyt kymmenen pistettä seitsemän pelin jälkeen.

LUE TÄÄLTÄ OTTELURAPORTTI

OmaSP Ideapark on lempolaisten luottopankki!

22.11.2019

Lempo-Volleyn miesten luottopankki on Oma Säästöpankki Ideapark, joka sijaitsee Lempäälän Ideaparkissa! Oma Säästöpankista saa henkilökohtaista palvelua ja pankkiasiasi ovat hyvissä käsissä. Lempo-Volley kiittää Oma SP Ideaparkia hienosta yhteistyöstä kaudella 2019-20!

Tutustu täältä pankin kotisivuihin

Lauantaina sarjakärjen vieraaksi Raisioon

21.11.2019

Lempo-Volley matkaa lauantaina sarjakärki Raision Loimun 1-joukkueen vieraaksi. Ottelu alkaa Raision Kauppaoppilaitoksella kello 15.

Loimu on toistaiseksi voittamaton, raisiolaiset ovat napanneet kuudesta pelistä viisi kolmen pisteen voittoa ja yhden 3-2-voiton. Ero lohkokakkoseen Oripäähän on neljä pistettä.

Lempo-Volley on lohkossaan sijalla neljä. Kuudesta pelistä kolme voittoa, viimeksi kaatui Aitolahden Riento 3-0.

2-sarjassa pelataan kolminkertainen runkosarja, josta on nyt takana ensimmäinen kierros. Kaikkia vastaan on pelattu kerran, ja toinen rundi alkaa Raisiosta. Kauden avauspelissä Lempo kohtasi juuri Loimun 1-joukkueen. Silloin Loimu oli parempi 3-1.

Loimu tekee myös yhteistyötä 1-sarjan TuTon kanssa, ja joukkueesta useampi pelaaja onkin käynyt kokeilemassa sarjaporrasta ylempänä.

LUE ENNAKKO

Junioriketju takoi historiallisen kotivoiton AitRista

17.11.2019

2-sarjassa Lempo-Volley nappasi seurahistorian ensimmäisen kotivoiton! Avauskotipelissä tuli erävoitto, toisessa kaksi ja nyt kaikki kolme vahvan esityksen jälkeen.

- Avauserässä vähän jännitettiin. Sen jälkeen peli parani. Tarkoitus tässä on kasvattaa nuoria eteenpäin ja antaa kaikille peliaikaa, se toteutui tänään hienosti, tuumi Lempon päävalmentaja Kari Nieminen.

LUE TÄÄLTÄ OTTELURAPORTTI

Aitolahden Riento saapuu sunnuntaina Hakkariin

11.11.2019

Lempo-Volley saa tuttuja vieraita Hakkariin tulevana sunnuntaina 17. marraskuuta. 2-sarjan paikallispelissä vastaan asettuu Aitolahden Riento Tampereelta.

Ottelu alkaa Hakkarin liikuntahallissa kello 15.

Lempo-Volley on lohkossaan sijalla neljä, kun lohkossa on seitsemän joukkuetta. Voittoja on viidestä pelistä kaksi, edellispelissä tuli 1-3-tappio Oripään Urheilijoille.

AitRi on puolestaan sijalla kuusi yhdellä voitolla. 

Joukkueet kohtasivat jo harjoituskaudella kahdesti. Silloin Lempo voitti 3-0 ja 4-0.

LUE ENNAKKO

Oripää parempi 3-1

9.11.2019

Lempolle tuli toinen tappio putkeen, kun lohkon kärkeen noussut Oripään Urheilijat oli parempi 3-1 (18-25, 25-21, 25-20, 26-24).

- Hyvä peli meiltä kaikkiaan, kaveri vaan oli parempi. Oripäällä on laadukas joukkue tähän sarjaan. Peli ratkesi pelin kovaan tempoon, meidän fyysinen jaksaminen ei ihan riittänyt, tuumi Lempon päävalmentaja Kari Nieminen.

LUE TÄÄLTÄ OTTELURAPORTTI

Seuraavaksi suuntana Oripää

7.11.2019

Lempo-Volleyn 2-sarjakausi jatkuu tulevana lauantaina Oripäässä. Vastassa on Oripään Urheilijat, joka on pelannut jo useamman kauden 2-sarjassa.

Edellisessä pelissä Lempo laittoi lohkon kärkipäähän kuuluvan Narvi-Pallon tiukille. Lopulta kotisalissa tuli 3-2-tappio. Sarjassa Lempo on sijalla neljä.

Oripää on lohkossa sijalla kaksi. Alkukauden saldo on kolme voittoa ja yksi tappio. Tappio tuli 3-2 juurikin NarPalle. Oripää on viime kaudesta vahvistunut, se sai uusia pelaajia Loimaan Jankosta, joka jättäytyi pois 2-sarjasta viime kauden jälkeen.

Ottelu alkaa jo kello 13.

Taas nähtiin trilleri, kun NarPa voitti 3-2 huikea taistelun jälkeen

3.11.2019

Neljä kolmesta edellistä entisen Jyryn ja nykyisen Lempon ja Lapin Narvi-Pallon peliä oli edennyt viidenteen erään. Ei siis ollut yllätys, että niin kävi nytkin. Lopulta kokemus oli hieman enemmän valttia ratkaisupalloissa.

- Kyllähän se kokemukseen ratkesi tällä kertaa. Näkee, että olemme nuori joukkue, ja aina kaikki sovittu ei pysy mielessä ja jännittäessä katoaa rentous helposti. Mutta isossa kuvassa olemme tosi hyvässä tilanteessa, sen tämäkin peli osoitti, tuumi Lempon päävalmentaja Kari Nieminen.

LUE TÄÄLTÄ OTTELURAPORTTI

Otteluennakko Lempo-NarPa: kuusi tappiota alla, kääntyykö kurssi?

1.11.2019

Sarjakausi jatkuu vihdoin kotisalissa: 3.11. vastassa vielä voittamaton NarPa

27.10.2019

Lempo-Volleyn 2-sarjakausi jatkuu heti tulevana viikonloppuna. Kahden vieraspelin jälkeen edessä on paluu kotisaliin sunnuntaina 3. marraskuuta.

Hakkariin saapuu Lapin Narvi-Pallo. Ottelu alkaa kello 15. Raumaan kuuluvasta Lapista saapuva Narvi-Pallo on vielä toistaiseksi voittamaton tämän kauden 2-sarjassa: kolmesta pelistä yksi kolmen pisteen voitto ja ja kaksi 3-2-voitto.

Lempolla on puolestaan kolmesta pelistä häviö ja kaksi voittoa.

Liput 4 €. TERVETULOA!

Kauden toinen voitto tuli erin 3-0 Loimusta

27.10.2019

Kauden toinen voitto 2-sarjasa tuli vakuuttavan vierasesityksen jälkeen!

Loimun 2-joukkue kaatui Raisiossa erin 3-0 (25-19, 25-17, 27-25).

- Kolmannessa erässä näytti olevan jo vasta hieman täynnä, ja luultiin homman tulevan itsestään. Vähän pyörikin pallot kaverille, mutta nousu oli hienoa ja peli kokonaisuudessa oikein hyvä, päävalmentaja Kari Nieminen oli tyytyväinen.

LUE TÄÄLTÄ OTTELURAPORTTI

Vapaan viikonlopun jälkeen Lempo suuntaa Raisioon

13.10.2019

Kahden sarjapelin jälkeen Lempo-Volley 2:lla on 2-sarjassa vapaa viikonloppu ilman pelejä.

Seuraava sarjapeli on sunnuntaina 27. lokakuuta, jolloin Lempo matkaa Raisioon. Vastassa on Raision Loimun 2-joukkue. Ottelu pelataan Raision kauppaoppilaitoksella kello 16 alkaen.

Kauden kahdesta ensimmäisestä sarjapelistä Lempolla on alla tappio Loimun 1-joukkueelle sarja-avauksessa 1-3 ja voitti viime pelistä VaLePan 3-joukkueesta erin 3-1.

Loimun 2-joukkueella on kahdesta pelistä voitto ja tappio, pisteitä on kasassa neljä, eli pinna enemmän kuin Lempolla.

Loimu 2 on Loimun liigajoukkueen farmi, joten Lempolla voi olla vastassa mestaruusliigapelaajia. 

Seurahistorian avausvoitto, kun VaLePa kaatui 3-1 vieraskentällä

13.10.2019

Lempo-Volley avasi pistetilinsä 2-sarjassa, kun seurahistorian avausvoitto napattiin Vammalassa. Sylvään koululla pelatussa pelissä kaatui VaLePan 3-joukkue 3-1 (25-6, 22-25, 25-20, 25-23).

LUE TÄÄLTÄ OTTELURAPORTTI

Lue VaLePa-pelin ennakko!

12.10.2019

Lempö käynnisti kautensa 1-3-tappiolla Raision Loimulle. Avauspelissään VaLePa jäi puolestaan selvästi 3-1 Oripään Urheilijoiden jalkoihin. Varmaa on siis se, että toinen joukkue avaa kauden voittotilinsä toisessa sarjapelissään.

LUE OTTELUN ENNAKKO TÄÄLTÄ

Sarjapelit jatkuvat viikon päästä sunnuntaina Sylväällä

6.10.2019

Lempo-Volleyn 2-sarjakausi jatkuu tulevana viikonloppuna. Silloin edessä on kauden ensimmäinen vieraspeli, kun Lempon nokka kääntyy kohti Sastamalaa.

Vastassa on VaLePan 3-joukkue, joka koostuu seuran B-junioreista. Ottelu pelataan Sylvään koululla kello 14.30 alkaen.

Kauden ensimmäisessä pelissä Lempo hävisi Loimun 1-joukkueelle 1-3, VaLePa puolestaan hävisi Oripään Urheilijoille 1-3. Eli jompi kumpi saa oman voittotilinsä auki sunnuntaina.

Sarja-avauksesta ei pisteitä: Loimu voitti Hakkarissa 3-1

6.10.2019

2-sarjadebyytistä ei lohjennut pinnoja Lempo-Volleylle, vaan sarjan kärkiporukoihin lukeutuva Loimun 1-joukkue vei pisteet Raisioon 3-1 (25-21, 25-20, 17-25, 25-15) voitolla.

Lempon pelissä oli paljon hyviä asioita, ja etenkin kolmannen erän loppu oli vahvaa tekemistä. Hienoa oli useamman pelaajan debyytit niin miehissä (Kalle Nieminen) kuin Lempossa (Jari Nurro). Parhaina palkittiin Lempon tehokas keskari Ossi Katajamäki ja Loimun hakkuri Kai Lehtinen. Seuraava 2-sarjapeli on tasan viikon päästä Sylväällä, vastassa VaLePa 3.

LUE OTTELURAPORTTI JA TILASTOT

Kausi alkaa tänään sunnuntaina - lue ennakkoanalyysi

6.10.2019

2-sarjakauden avauksen laajana ennakkona toimii analyysi tulevan kauden 2-sarjan vastustajista.

LAAJAN ENNAKKOARTIKKELIN VOIT LUKEA TÄÄLTÄ

Kapteenisto kaudelle 2019-2020 valittu

5.10.2019

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkueen kapteenisto kaudelle 2019-2020

C #6 Saska Saren
A #3 Olli Uusitalo
A #16 Ossi Katajamäki

Lempon Kalle Nieminen valittiin U17-maajoukkueeseen, valitettavasti liitto perui Suomen osallistumisen turnaukseen

5.10.2019

5.10.2019

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkueessa ja B-pojissa pelaava Kalle Nieminen valittiin Suomen alle 17-vuotiaiden maajoukkueeseen! Kalle kutsuttiin poikien U-17 NEVZA turnaukseen Tanskan Ikastiin 13.-17.10.2019.

Hienoa Kalle, Lempo-Volley onnittelee valinnasta!

Valitettavasti Kalle eikä muukaan Suomen joukkue pääse lopulta pelaamaan kyseiseen maajoukkueturnaukseen. Suomen Lentopalloliitto perui tyttöjen ja poikien maajoukkueiden osallistumisen vuosittain pelattaviin Pohjois-Euroopan alueen U17-poikien ja -tyttöjen mestaruusturnauksiin, johon siis Kallekin oli tänä vuonna valittu Suomea edustamaan.

- On erittäin valitettavaa, että tässä vaiheessa joudumme peruuttamaan osallistumisemme. Päätös on puhtaasti taloudellinen, kertoo urheilutoiminnan johtaja Sami Heikkiniemi Lentopalloliiton kotisivuilla.

Lentopalloliitto palauttaa turnauksesta maksetut omavastuuosuudet vanhemmille.

Lentopalloliiton uutinen turnaukseen valituista pelaajista

Lentopalloliiton uutinen osallistumisen perumisesta

Sarjakausi alkaa sunnuntaina kotona Loimua vastaan

1.10.2019

SARJA-AVAUS HAKKARISSA

SU 6.10. KLO 15

LEMPO-VOLLEY 2 - RAISION LOIMU

LIPUT: 4€

Tulospalvelusivu

Viimeisestä treenipelistä selvä voitto

1.10.2019

VIIMEINEN HARJOITUSPELI:

Lempo-Volley 2 - Aitolahden Riento 4-0 (25-21, 25-17, 25-20, 25-14)

LUE RAPORTTI

Liput 2-sarjan runkosarjan kotipeleihin

26.9.2019

Liput 2-sarjan runkosarjaan: 4 € (kaikilta sama hinta, alle 12v. ilmaiseksi)

KAUSIKORTTI: 1- ja 2-sarjan yhteiskausikortti 60 €. Sisäänpääsy molempien sarjojen kotipeleihin.

Viimeisessä harkkapelissä vastaan AitRi 30.9.

20.9.2019

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkue kohtaa viimeisessä sarjakauteen valmistavassa harjoituspelissä Aitolahden Riennon.

Harkkapeli pelataan Hakkarissa maanantaina 30. syyskuuta. Peli alkaa kello 18.30.

Lempo kohtasi AitRin jo elokuussa, jolloin lempolaiset veivät 3-0-voiton.

Sarjakausi alkaa 6.10. Loimua vastaan kotipelillä.

LUE OTTELUENNAKKO

Lempo tasoitti tilit Isku-Veikkojen kanssa

19.9.2019

Lempo-Volleyn kolmas treenipeli päättyi makeaan 3-0 (25-18, 25-18, 25-14) -vierasvoittoon Valkeakosken Isku-Veikoista!

OTTELURAPORTTI TÄÄLLÄ

Tulevalla viikolla harjoituspelit jatkuvat Valkeakoskella

16.9.2019

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkue pelaa kauden kolmannen harjoituspelinsä tulevana torstaina 19. syyskuuta. Lempo matkaa Valkeakoskelle, vastassa on niin ikään 2-sarjaa pelaava Valkeakosken Isku-Veikot.

Ottelu pelataan Apialla ja alkaa kello 18.30.

Lempo on pelannut kaksi treenipeliä: viime viikolla kaatui AitRi 3-0 ja elokuussa Isku-Veikot oli parempi 2-1.

Isku-Veikot ja Lempo eivät kohtaa runkosarjassa, sillä joukkueet on sijoitettu eri lohkoihin. Lempo pelaa lohkossa B ja Isku.Veikot lohkossa C. Lohkojako meni keskeltä Pirkanmaata, sen vuoksi Isku-Veikot, Pälkäneen Luja-Lukko ja Vilppulan Tähti on sijoitettu eri lohkoon Lempon ja muiden pirkanmaalaisten, kuten AitRin ja VaLePa 3:n kanssa.

Lempon 2-sarjakausi alkaa kotipelillä, kun 6. lokakuuta Hakkariin saapuu Raision Loimun 1-joukkue. Peli alkaa kello 15.

LUE OTTELUENNAKKO

Jari Nurro vahvistaa Lempoa!

12.9.2019

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkue saa kovan vahvistuksen, kun 31-vuotias ja 187 senttinen monipuolisuusihme Jari Nurro liittyy joukkueeseen.

Nurro pystyy pelaamaan yleispelaajan tontin lisäksi liberona ja keskitorjujana. Hänellä on alla pelejä muun muassa Mestaruusliigassa liberon tontilla, ja ensimmäisessä Lempon harjoituspelissä hän pelasi mainiosti keskitorjujana.

Liigaa Nurro on pelannut Kalajoen Särkissä ja Joensuun Riennossa.

Oulusta lähtöisin oleva Nurro on Lempon 1-sarjajoukkueen kapteenin Jyri Niemen tuttavia, ja Jyrin vinkistä mies tuli mukaan Lempo-Volleyhyn. Jari on arvokas lisä tuomaan kokemusta ja monipuolisuutta nuoreen Lempon 2-sarjajoukkueeseen.

JARI NURRON PELAAJAKORTTI

2-Sarjan otteluohjelma julkaistu - pelataan kolmessa lohkossa

12.9.2019

Lempo-Volleyn 2-sarjakauden otteluohjelma on julkaistu. Ohjelmaan voi tulla vielä muutoksia. 2-sarjaa pelataan kolmessa lohkossa ja Lempo pelaa B-lohkossa.

B-lohkossa ovat Lempo-Volleyn lisäksi:

Raision Loimu 1
Raision Loimu 2
Aitolahden Riento
Lapin Narvi-Pallo
Oripään Urheilijat
VaLePa 3

Lempon kausi alkaa sunnuntaina 6.10. kotipelillä Loimun 1-joukkuetta vastaan. Runkosarjassa pelataan kolme kierrosta ja yhteensä 18 peliä. Viimeinen peli on 8.3. Sen jälkeen parhaat pääsevät mukaan pudotuspeleihin, vielä ei ole tiedossa, monellako joukkueella loppupelit pelataan.

Esimerkiksi lähialueiden Pälkäneen Luja-Lukko ja Valkeakosken Isku-Veikot pelaavat B-lohkossa. Kaikkiaan mukana on 21 joukkuetta.

Lempo pelaa kotipelinsä Hakkarissa, ja lähtökohtaisesti alkamisaika on kello 15.

Otteluohjelmaan voi vielä tulla muutoksia.

LEMPON KAIKKI OTTELUT

Lempon peli paranee viikko viikolta - AitRi kaatui 3-0 treenipelissä

11.9.2019

Lempo-Volleyn kauden toinen treenipeli päättyi 3-0 (25-19, 25-23, 25-20) voittoon Aitolahden Riennosta

OTTELURAPORTTI TÄÄLLÄ

Ennakko: 11.9. AitRi - Lempo-Volley 2 Hervannassa

11.9.2019

Otteluennakossa pureudutaan kauden toisen harkkapelin lähtökohtiin, vastustajaan ja kerrotaan myös yksi uusi yllätys. Kannattaa siis lukea

OTTELUENNAKKO TÄÄLLÄ

Valkeakoskella harjoituspeli 19.9.

28.8.2019

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkue kohtaa torstaina 19.9 harjoituspelissä Valkeakosken Isku-Veikot. Ottelu pelataan kello 18.30 alkaen Valkeakoskella Apialla.

Sitä ennen Lempo pelaa kauden toisen harjoituspelinsä keskiviikkona 11.9. Hervannassa, vastassa Aitolahden Riennon 2-sarjajoukkue.

Lempo ja Isku-Veikot kohtasivat jo kertaalleen alkusyksystä. Silloin Hakkarissa Isku-Veikot oli parempi 2-1.

2-sarjaan ilmoittautuminen on kiinni, ja mukana on 21 joukkuetta. Tällä hetkellä odotellaan otteluohjelmaa Lentopalliliitolta.

Isku-Veikot vei kauden avanneen harjoituspelin 2-1

28.8.2019

Lempo-Volley 2 - Isku-Veikot 1-2 (19-25, 25-16, 22-25)

28.8.2019 Hakkarin liikuntahalli

OTTELURAPORTTIIN TÄÄLTÄ

2-sarjaan ilmoittautuminen päättyi - mukana 21 joukkuetta

25.8.2019

Miesten 2-sarjaan ilmoittautuminen päättyi tällä viikolla, ja mukana on Lentopalloliiton listan mukaan 21 joukkuetta. Mukana on myös Lempo-Volleyn 2-joukkue.

Kaikki joukkueet täällä

Joukkuemäärä on selvästi viime kautta pienempi, silloin mukana oli 32 joukkuetta. Sampo ja East-Volley nousivat 1-sarjaan, poisjääneitä joukkueita on muun muassa Häijään Äijät, Tammelan Ryske, Mikkelin Passarit ja Haminan Arsi.

Ainoa uusi joukkue viime kauteen on Oulun Kisko. Lempo pelaa Lempäälän Jyryn sarjapaikalla.

Lempäälän lähialueilta mukana on Aitolahden Riento, VaLePan 3-joukkue, Valkeakosken Isku-Veikot, Pälkäneen Luja-Lukko ja Vilppulan Tähti.

Mielenkiintoista on, millainen lohkojako ja sitä kautta ottelumäärä ja sarjajärjestelmä tulevalle kaudelle tehdään.

Seuraavaksi Lentopalloliitto tekee otteluohjelmaa, minkä jälkeen tiedetään milloin sarja alkaa ja keitä vastaan.

Ensi viikolla alkavat harjoituspelit

25.8.2019

Lempo-Volleyn 2-joukkue aloittaa harjoituspelinsä tulevana keskiviikkona. 28. elokuuta Hakkarissa Lempon treenivuorolla pelattavassa pelissä vastaan tulee Valkeakosken Isku-Veikot.

Peli pelataan Lempon treenivuorolla klo 17-18.30.

Ilmainen sisäänpääsy. Ei varsinaisia katsomoita.

LUE OTTELUENNAKKO

Kausikortit tulleet painosta ja valmiina myyntiin!

21.8.2019

KAUSIKORTTI 2019-2020 1- JA 2-SARJA

60 €

2 korttia=100 € (tarjous voimassa 30.8., tiedustelut Juha Raunio, 0400 69 5555, juha.raunio(a)lempaala.fi tai Facebookin kautta)

Samalla kausikortilla näkee 1- ja 2-sarjajoukkueiden pelit!

Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn harjoitusotteluihin ja joukkueiden runkosarjan kotipeleihin. Pudotuspeleihin ja mahdollisiin karsintapeleihin kausikortti ei oikeuta.

Kausikortteja voi tiedustella myös suoraan joukkueiden jäseniltä ja taustahenkilöiltä.

Jos haluat tilata kausikortin, voi sen tehdä laittamalla viestiä osoitteeseen lempovolley.edustus(a)gmail.com

Harjoitustottelu Isku-Veikkoja vastaan 28.8. Hakkarissa

21.8.2019

Lempo-Volleyn 2-joukkue aloittaa kauteen valmistavat harjoituspelit kotisalissaan Hakkarissa. Ensi viikon keskiviikkona 28.8 Lempo kohtaa Valkeakosken Isku-Veikot. Ottelu pelataan Lempon treenivuorolla klo 17-18.30.

Isku-Veikot pelasi viime kaudella pitkästä aikaa Lentopalloliiton sarjoja, kun se pelasi 2-sarjaa. Viime kaudella valkeakoskelaiset jäivät alempaan jatkosarjaan. Täksi kaudeksi ryhmä on selvästi vahvistunut. Aikanaan Isku-Veikot pelasi jopa lentopallon pääsarjaa.

Tällä hetkellä 2-sarjaan on ilmoittautunut mukaan 21 joukkuetta, mukaan ilmoittautuneet joukkueet näet täältä.

Harjoitustottelu AitRia vastaan 11.9. Hervannassa

15.8.2019

Lempo-Volleyn 2-joukkue on sopinut kauteen valmistavasta harjoituspelistä Aitolahden Rientoa vastaan. Harkkapeli pelataan keskiviikkona 11.9. Hervannan vapaa-aikatalolla kello18.30 alkaen.

AitRi pelasi vielä viime kaudella 1-sarjaa, mutta putosi täksi kaudeksi 2-sarjaan. Seuran 2-joukkue oli viime vuonna 2-sarjassa, ja tulevan kauden joukkue on sekoitus molempien joukkueiden pelaajia ja uusia kasvoja.

Ottelu on ainakin tällä hetkellä 2-joukkueen kauden avaus.

2-sarjaan ilmoittautuminen on vielä auki, mukaan ilmoittautuneet joukkueet näet täältä.

Fanihuivi ja kausikortit pian myyntiin!

3.8.2019

Lempo-Volleyn 1-sarjajoukkueen fanihuivi sekä tulevan kauden 1- ja 2-sarjojen kausikortit tulevat pian myyntiin!

Fanihuiveja voi ostaa tulevan kauden kotipeleissä. Upean huivin hinta on 12 €.

Huivin on suunnitellut Lempo-Volleyn juniorivalmentaja ja pelaaja Timo Kela.

Kausikortit tulevat pian ennakkomyyntiin, ja niitäkin voi ostaa harjoituspeleistä ja sarjakauden alun peleissä lipunmyynnistä.

KAUSIKORTTI 2019-2020:

60 €

2 korttia=100 €

Samalla kausikortilla näkee 1- ja 2-sarjajoukkueiden pelit!

Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn harjoitusotteluihin, mahdollisiin Suomen Cupin peleihin ja joukkueiden runkosarjan kotipeleihin. Pudotuspeleihin ja mahdollisiin karsintapeleihin kausikortti ei oikeuta.

Kausikortteja voi tiedustella myös suoraan joukkueiden jäseniltä ja taustahenkilöiltä.

Kun tulevan kauden kausikortit ovat tulleet painosta, ilmoitetaan siitä erikseen.

Jos haluat tilata kausikortin tai fanihuivin, voi sen tehdä laittamalla viestiä osoitteeseen lempovolley.edustus(a)gmail.com

Treenikausi aloitettiin vauhdikkaalla menolla

28.7.2019

Lempo-Volleyn 1- ja 2-joukkueet aloittivat hikoilemisen sisäsalissa maanantaina 29. heinäkuuta. Yhteisissä harjoituksissa hikoili 12 pelaajaa Esa Kunnarin, Kari Niemisen ja Kimmo Katajamäen vetämissä harjoituksissa.

Vielä kaikki Lempon pelaajat eivät olleet mukana harjoituksissa. Osa on vielä esimerkiksi kesätöissä kotipaikkakunnillaan, ja palailevat koulujen alkaessa Tampereen suuntaan.

Myös uusia kasvoja nähtiin Hakkarin liikuntahallilla. Tomi Rumpunen teki ensimmäisen virallisen esiintymisensä Lempo-Volleyn tapahtumassa! Nuoret B-ikäiset lupaukset olivat kevään tapaan täysillä ja ennakkoluulottomalla otteella menossa mukana!

Kuva: Antti Raunio. Tomi Rumpunen (nostamassa) ja Niko Montonen hikoilivat kauden aloitustreeneissä.

2-sarja aloittaa sisäkautensa maanantaina 29. heinäkuuta

28.7.2019

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkue aloittaa tulevan kauden sisäharjoitukset eli pre seasonin maanantaina 29. heinäkuuta Kari Niemisen ja Kimmo Katajamäen johdolla. Joukkue harjoittelee elokuun Hakkarissa yhdessä miesten 1-sarjajoukkueen kanssa. 2-sarjaan ilmoittautuminen on vielä auki, joten sarjaohjelmasta ei ole vielä tietoa.

TUTUSTU 2-SARJAJOUKKUEESEEN

Saku Tuomivaaran numero päivittyy numeroksi 13

25.7.2019

Saku Tuomivaara tulee pelaamaan tulevalla kaudella numerolla 13.

Alun perin Sakun numeroksi ilmoitettiin 18, mutta numero jouduttiin muuttamaan, kun Teemu Koivunen kantaa jo tulevalla kaudella samaa numeroa miesten 1-sarjassa. 

Saku pelaa molemmissa joukkueissa, joten uudeksi numeroksi Saku valitsi numeron 13.

1-sarjajoukkueen numerot julkistetaan kokonaisuudessa, kun joukkue on valmis. 2-sarjajoukkueen pelinumerot löytyvät jo nyt pelaajalistasta.

2-sarjajoukkueella yhdeksän sopimusta - nuori ja nälkäinen joukkue!

20.7.2019

Lempo-Volley julkaisi tulevan kauden miesten 2-sarjajoukkueensa pelaajarungon. Lempon 2-joukkue on nuori, nälkäinen ja kehittyvä ryhmä. Yhteistyö miesten 1-sarjan kanssa on vahvaa, ja muutamalla pelaajalla on sopimus sekä 1- ja 2-sarjan kanssa.

2-sarjajoukkuetta valmentavat Kari Nieminen ja Kimmo Katajamäki. 2-sarjajoukkue pohjautuu vahvasti viime kauden Lempäälän Jyryn 2-sarjajoukkueeseen ja Jyryn ja tulevalla kaudella Lempon B-poikien pelaajiin. Joukkueessa on tuttuja nimiä lempääläiselle lentisyleisölle sekä tulevaisuuden huippulupauksia.

Kuluneen kesän 2-sarjajoukkue on harjoitellut säännöllisesti kahdesti viikossa ulkona hakien fysiikkaa ja peruskuntoa talvikautta varten. 2-sarjaan ilmoittautuminen on vielä auki, ja tulevan kauden vastustajat ja sarjaohjelma auki.

Nyt julkaistaan yhdeksän 2-sarjasopimusta sekä kolme 1- ja 2-sarjaringeissä olevaa pelaajaa, eli yhteensä 12 nimeä.

2-sarjasopimukset

1 Niko Montonen, yleispelaaja 15v. 184 cm
2 Jonne Haavisto, passari 20v. 180 cm
3 Olli Uusitalo, hakkuri 25v. 190 cm
4 Aki Tuomivaara, yleispelaaja 14v. 185 cm
5 Kalle Nieminen, yleispelaaja/libero 15v. 185 cm
6 Saska Saren, yleispelaaja 26v 184 cm
7 Eetu Saarinen, yleispelaaja 23v 185 cm
12 Riku Nissilä, libero 26v 175 cm
16 Ossi Katajamäki, keskitorjuja 20v 185 cm

1- ja 2-sarjasopimukset

8 Tommi Nieminen, yleispelaaja 17v 192 cm
13 Saku Tuomivaara, passari 16v 187 cm (numero päivittynyt numerron 13)
17 Verneri Halttula, passari 20v 190 cm

Valmennus

Päävalmentaja Kari Nieminen
Valmentaja Kimmo Katajamäki

2-sarjajoukkue etsii vielä muutamia lisäpalasia joukkueeseensa ennen kauden alkua. Nyt julkaistiin joukkueen runko, todennäköisesti uusia sopimuksia vielä luvassa ennen kauden alkua.

- Kyllä on huomannut, että nuorten veri vetää takaisin sisälle pelaamaan, hirveä palo ja hinku on! Kesällä on käynyt tosi hyvin porukkaa treenaamassa, parhaimmillaan 12, vähintään yhdeksän joka kerta. Hienoa että on asennetta ja intoa, kertoo kuulumisia päävalmentaja Kari Nieminen.

TERVETULOA SEURAAMAAN NUOREN JA NÄLKÄISEN JOUKKUEEN OTTEITA! Voit lähteä esimerkiksi yhteistyökumppaniksi ja tavataan katsomoissa!