C-tytöt

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN C-TYTTÖJEN KOTISIVUILLE

C-ikäisiä ovat 2007-2008-syntyneet kaudella 2021-2022.

Tällä hetkellä emme pysty ottamaan mukaan uusia vasta-alkajia.

UUTISIA

Helmikuun alussa viides poolikierros

16.1.2022

C-tyttöjen viides poolikierros pelataan lauantaina 5.2. Mahdollisesti turnauksia voi olla myös sunnuntaina 6.2. Lempolla on mukana kolme joukkuetta.

C-tytöt 1 pelaa D-poolissa. Vastassa ovat Loimu ja Ylöjärven Ryhti, kolmas vastus ei ole vielä selvillä. Turnauspaikkaa ei ole vahvistettu.

CT1 tulospalvelu

C-tytöt 2 pelaa E-poolissa. Vastassa ovat Jankko 1 ja Kajo. Kolmas vastus ei ole vielä selvillä. Turnauspaikkaa ei ole vahvistettu.

CT2 tulospalvelu

C-tytöt 3 pelaa I-poolissa joukkueen toisessa turnauksessa. Vastassa ovat OrPo 3 ja Hämeenlinna Musta. Kolmas vastus ei ole vielä selvillä. Turnauspaikkaa ei ole vahvistettu.

CT3 tulospalvelu 

Turnaus- ja vastustajatiedot päivitetty 16.1.2022

Kolmen joukkueen voimin turnauksissa - C3 ensimmäisessä turnauksessaan!

15.1.2022

auantai 15.1.2022 oli turnauspäivä Lempon C-junnuilla.

Jännän äärellä oltiin CT3-joukkueen turnauksessa Somerolla. Isolle osalle elämän ekat sarjapelit! Pelit menivät hienosti ja yksi voittokin tuli mukaan!

CT1 pelasi siipirikkoisena Raisiossa. Saldona voitto ja 2 tappiota, se riitti kuitenkin paikkaan SM-välieräänTytöillä päällä uudet yhteistyökumppani Elenian sponssaamat lämppäpaidat.

CT2 pelasi puolestaan Salossa komeasti: voitot 3/3 ja poolivoitto taskuun!

Tulospalvelut

C-tytöt 1

C-tytöt 2

C-tytöt 3

C2-tyttöjen turnaus siirtynyt Saloon

12.1.2022

Lempon C2-tyttöjen kotiturnaus 15.1. on siirretty pelattavaksi Salossa. Aluksi Lempäälän kunta ei mahdollistanut junnupelejä Lempäälässä ja turnaus siirrettiin Saloon. Myöhemmin kunta muutti linjaustaan. Turnaus pelataan yhä Salossa.

Päivitetyt koronarajoitukset 12.1.

12.1.2022

Lempo-Volleyn hallitus päivitti 12.1.2022 seuran koronarajoituksia. 
- Aikuisten harjoitustoiminta on tauolla (paitsi 1-sarjat) 21.1.2022 asti tämän hetken tiedon mukaan ja pelitoiminta 31.1.2022 asti.
- 1-sarjat saavat toimia normaalisti, pelit pelataan ilman yleisöä 21.1.2022 asti.
- 2003 ja sen jälkeen syntyneiden junioreiden harjoittelu on mahdollista.
- Kunnan rajoitukset eivät koske ammattiurheilua. Olympiakomitea on päivittänyt linjaustaan (11.1.2022), että ammattiurheiluksi katsotaan vain aikuisten kaksi ylintä sarjatasoa, sekä aikuisten A-maajoukkuetoiminta ja nuorten maajoukkuetoiminta.
- Lempäälässä voidaan järjestää junioreiden turnauksia tammikuun aikana. Lempäälän kunta päivitti linjaustaan 13.1., että seurat toimivat turnauksien järjestämisessä lajiliiton ohjeiden mukaisesti ja terveysturvaohjeita noudattaen ja Lentopalloliitto ei ole asettanut erikseen rajoituksia turnauksien järjestämiselle, jos se alueen rajoituksien mukaan on mahdollista.
- Lempo-Volleyn linjaus on, että juniorijoukkueet voivat osallistua otteluihin ja turnauksiin muilla paikkakunnilla, joissa mahdollisesti se on sallittua.

Lempon koronalinjaussivu

Lempäälän kunnan rajoitukset

Päivitys 13.1.2022. Lempäälän kunta muutti ohjeistustaan junioreiden turnauksien järjestämisestä Lempäälässä, niitä voidaan järjestää lajiliiton linjauksen mukaisesti.

Lempo C1 kohtasi Lounalentis cupissa LP Kangasalan

12.1.2022

Lempo-Volley C1-tytöt pelasivat Lounalentis cupia komeissa puitteissa eli Hakkarin liikuntahallissa pitkällä kentällä sunnuntaina 9. tammikuuta. Samalla kertaa pelattiin kaksi peliä.

LP Kangasala 07 voitti pelit 2-0 ja 2-1. Lempo jatkaa Lounalentis cupia A-välierässä, jos koronatilanne jatkon mahdollistaa.

C-tytöt mukana Lounalentis cupissa

4.1.2022

Lempon C-tytöt pelaavat tälläkin kaudella Lounalentis cupia, jossa ratkaistaan Lounaiseen alueen C-tyttöjen aluemestaruusmitalit.

Mukana on Lempon C1- ja C2-joukkueet.

Lempo C2 aloitti Lounalentis cupin toiselta kierrokselta, jossa voitti Pirkat erin 4-1. Joulukuussa Lempo voitti Pirkat 2-0 ja 3.1. voitti 2-1 ja otti jatkopaikan.

Lempo C1 pelaa toisen kierroksen pelinsä LPK:ta vastaan tammikuussa.

Joukkueet on rankattu SM-sarjan kautta, ja Lempo C1 etenee suoraan puolivälierälohkoon. Jos Lempo voittaa kakkoskierroksen parinsa, Lempo pelaa A-puolivälierälohkossa. Jos häviää, pelaa B-lohkossa.

Lempo C2 varmisti Pirkat-voitollaan puolivälieräpaikan B-lohkosta.

Puolivälierälohkojen kaksi parasta etenevät neljän parhaan joukkoon pelaamaan aluemestaruusmitaleista. Lohkojen kaksi heikointa pelaavat sijoitusturnauksen sijoista 5-8.

Finaaliturnaukset pelataan 13.3.

Lounalentis cupin tulospalvelu

Pelikausi jatkuu 15.1. kolmella joukkueella

4.1.2022

Lempon C-tyttöjen sarjakaudet jatkuvat 15. tammikuuta kolmella joukkueella. Kyseessä on neljäs poolikierros.

C1 pelaa D3-poolissa. Vastassa ovat Isojoen Urheilijat, Jankko ja Loimu, turnaus pelataan Raisiossa Kerttulan liikuntahallissa ja Raision kauppaoppilaitoksella.

C1 turnauksen tulospalvelu

C2 pelaa F5-poolissa. Vastassa ovat Salon Viesti C Blue, Raision Loimu Kokko ja Säkylän Urheilijat. Turnaus pelataan kotiturnauksena Lempäälässä Sääksjärven liikuntahallissa Sääksjärven koululla.

C2 turnauksen tulospalvelu

C3 pelaa ensimmäisen turnauksensa ja pelaa I-poolissa Somerolla. Vastassa ovat Hämeenlinna Valkoinen, OrPo 3 ja SoPa D.

C3 turnauksen tulospalvelu

Lempo C3 mukaan SM-sarjaan kevätkaudelle 2022

4.1.2022

Lempo-Volleyn C-tytöt pelaavat SM-sarjaa kevätkaudella 2022 peräti kolmella joukkueella. Lempon C3-joukkue on syyskauden harjoitellut yhdessä ja lähtee kevätkaudelle mukaan sarjapeleihin.

Lempo C3 aloittaa pelinsä 15. tammikuuta Somerolla I-poolissa. Vastassa ovat Hämeenlinna Valkoinen, OrPo 3 ja SoPa D.

Turnauksen tulospalvelu

C-tytöt lähtee B2-joukkueella pelaamaan B-tyttöjä kevätkaudeksi

4.1.2022

Lempo-Volleyn C-tytöt lähtevät kevätkaudelle 2022 pelaamaan B-tyttöjen SM-sarjaa Lempo B2 -nimellä.

Lempo B2 aloittaa G-poolista, jossa kohtaa Raision Loimun ja VaLePan C-tytöt. Turnaus pelataan Raisiossa 22.1.

Turnauksen tulospalvelu

C-tyttöjen pelejä B-tyttöjen sarjassa voi seurata B-tyttöjen sivujen kautta ja B-tyttöjoukkueen tulospalvelu on täällä

Lempo-Volley toivottaa kaikille hyvää joulua!

24.12.2021

Lempo-kaksikko U15-maajoukkueleirille

17.12.2021

Suomen U15-tyttöjen ensimmäiselle maajoukkueleirille on valittu Lempon C-tytöissä pelaavat Milena Montonen ja Venla Rajala.

Leiri pidetään tammikuussa Kuortaneella. Onnea kaksikolle valinnasta ja tsemppiä leirille!

Koronapassi käyttöön mahdollisissa kotiturnauksissa ja muita seuran koronalinjauksen päivityksiä

7.12.2021

Lempo-Volleyn hallitus päivitti seuran koronalinjausta kokouksessaan 7.12.2021

- Otetaan Lentopalloliiton linjauksen mukaan koronapassin tarkistaminen käyttöön kaikilta yli 16–vuotiailta kaikissa tilanteissa, kun paikalla on yli 20 henkeä (Ei koske 1-sarjoja ja Mestaruusliigaa liiton linjauksen mukaisesti). Aiemmin koronapassi otettiin käyttöön 1-sarjan kotipelien yleisön osalta.

- Mikäli urheilija on etäkoulussa korona-altistumisen vuoksi tai hänen kouluryhmänsä on muuten laitettu koronatilanteen vuoksi etäkouluun, niin hänen ei tule osallistua treeneihin eikä turnauksiin sinä aikana. Etäkoulun päättymisen jälkeen voi palata treeneihin ja turnauksiin normaalisti. 

- Vahva maskisuositus edelleen tapahtumissa ja otteluiden ja turnauksien yleisössä.

TARKEMMIN KORONAPASSIN KÄYTTÖÖNOTOSTA

Koronapassi tarkastetaan kaikilta yli 16-vuotiailta Lentopalloliiton linjauksen mukaisesti muissa kuin 1-sarjan kotipelitapahtumissa, jos henkilöitä on yli 20. Tämä tarkoittaa yleisön lisäksi tuomareita,pelaajia, talkoolaisia, valmentajia ja muita toimihenkilöitä. Koronapassia näyttäessä tulee myös varautua henkilöllisyyden varmistamiseen. Lentopalloliiton linjaus ei koske 1-sarjajoukkueiden kotipelejä, vaan niihin pätee Lempon aiempi linjaus yleisön koronapassin tarkastamisesta.

Uuden linjauksen taustalla on Aluehallintoviranomaisen tiukentuneet rajoitukset Pirkanmaalla. Koronapassin käytön myötä turnauksissa ja peleissä voi olla yli 20 katsojaa. Rajoitus on säädetty ajalle 6.12.-5.1.

Koronapassi voi olla sähköisenä esimerkiksi kännykässä tai paperisena tulostettuna. Koronapassin saa ladattua omakanta-palvelusta ja sen voi myös tulostaa. Koronapassin voi saada myös paperisena terveyskeskuksesta.

Ohjeita koronapassin käyttönottoon⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

C1 poolinsa viides, C2 toisena

4.12.2021

Lauantai 4.12. oli C-tyttöjen kolmannen poolikierroksen turnauspäivä.

C-tytöt 1 pelasivat SM-sarjan C-poolissa viiden joukkueen turnauksen Lempäälän Sääksjärvellä. Taso oli kova ja pelit tiukkoja. Viiden joukkueen turnauksessa joka pelissä pelattiin kaksi erää ja erävoitto oli myös sarjapiste. Lempo sai yhden pisteen ja oli lohkon viides. Niinpä pelit jatkuvat D-poolissa.

C-tytöt 2 pelasivat F-poolissa Sastamalassa Sylvään koululla. Lempon saldo oli tasaisessa turnauksessa kaksi voittoa ja tappio erin 1-2. Sijoitus poolin toinen.

Tulospavelu CT1

Tulospalvelu CT2⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Neljäs poolikierros pelataan tammikuussa 2022.

Lempolla C-poolin kotiturnaus 4.12. ja vierasturnaus Vammalassa

29.11.2021

Lempon C-tytöt pelaavat 4.12. kahdella joukkueella SM-sarjassa.

Lempo C1 pelaa C-poolin kotiturnauksen Sääksjärven liikuntahallissa.

Pelit pelataan kahdella kentällä, ensimmäiset pelit alkavat kello 11 ja viimeiset kello 16.45. Mukana on viisi joukkuetta: Lempo, PeSisu, PuWo, Viesti Astrum ja Isojoen Urheilijat.

Paikalla kahvio, tervetuloa!

Lempon pelit kotiturnauksessa striimataan suorana Lempo-Volleyn Facebook-sivulle.

Lempo C2 pelaa puolestaa F-poolin vierasturnauksen Sylvään koululla Sastamalassa.

Tulospalvelu  C1 Lempäälä

Tulospalvelu C2 Sastamala 

C1 nousi upeasti lohkovoitolla C-pooliin, C2 lohkokolmas

13.11.2021

Lauantai 13. marraskuuta oli Lempon C-tytöillä SM-sarjassa vierasturnauspäivä.

Lempon C1-tytöt pelasivat D-poolissa Hauholla. Lempo nappasi kolme voittoa kolmesta pelistä ja lohkovoiton. Turnaus oli tiukka ja Lempo parhaimillaan tiukoissa paikoissa voittamalla Hämeenlinna Oranssit ja LP Kangasala Tuplat erin 2-1. OrPo kaatui 2-0.

Turnausvoitto tarkoittaa C1-tytöille nousua valtakunnalliseen C-pooliin seuraavalle poolikierrokselle.

C1-tyttöjen tulospalvelu

C2-tytöt pelasivat E-poolissa Tampereen Vuoreksessa. Lempon saldo oli voitto kolmesta pelistä ja kolmas sija. Voitto tuli avauspelissä KaLesta, sen jälkeen Jankko ja SoPa olivat parempia.

C2-tyttöjen tulospalvelu

Toiset pooliturnaukset lauantaina 13.11.

1.11.2021, päivitetty 9.11.

Lempon C-tyttöjen kauden toiset poolikierrosten turnaukset pelataan 13.11.

Lempo C1 pelaa D2-poolissa Hämeenlinnassa. Vastassa ovat Hämeenlinna Oranssi, OrPo ja LP Kangasala Tuplat. Turnaus pelataan Hauhon yhtenäiskoululla, pelit alkavat klo 11.30.

C1 tulospalvelu

Lempo C2 pelaa E2-poolissa Tampereella joko 13. tai 14.11. Päivää ei ole vielä merkittu tulospalveluun. Vastassa ovat KaLe, Jankko ja Sopa.

C2 tulospalvelu

C2 lohkovoittoon, C1 lohkokolmas

23.10.2021

Lauantai 23. lokakuuta oli Lempon kahden C-tyttöjoukkueen turnauspäivä SM-sarjassa.

C-tytöt 1 pelasi Orivedellä Lounaan C-poolissa. Lempon saldona kolmesta pelistä oli voitto KaLesta 2-0, tappio OrPolle 0-2 ja niuka häviö Viesti Atsrumille 1-2, kolmas erä 13-15. Lempo oli lohkon kolmas.

Tulospalvelu CT1

C-tytöt 2 pelasi Ylöjärvellä Lounaan D-poolissa. Lempo otti hienon lohkovoiton puhtaalla pelillä: kolme voittoa erin 2-0. Lempo voitti Vilppulan Tähden, Ylöjärven Ryhdin ja LP Kangasala Redin.

Tulospalvelu CT2

Kaudet jatkuvat alueellisilla pooleilla 23. lokakuta

5.10.2021

Lempon C-tyttöjen sarjakausi jatkuu 23. lokakuuta. Silloin pelataan ensimmäinen poolikierros.

Systeemi on tällä kaudella hieman erilainen ja poolejakin pelataan alueellisesti.

Lempo C1 pelaa Lounaan C-poolissa yhdessä Salon Viesti Astrumin, KaLen ja OrPon kanssa. Lauantaina pelataan Oriveden liikuntahallissa, pelit alkavat Lempolla kello 12.15.

Tulospalvelu C1

Lempo C2 pelaa Lounaan D-poolissa Ylöjärven Ryhdin, LP Kangasala Redin ja Vilppulan Tähden kanssa. Lauantaina pelataan Ylöjärven urheilutalolla. Lempon pelit alkavat kello 14.30.

Tulospalvelu C2

C-tytöille lohkovoitot avausturnauksistaan

3.10.2021

Lempo-Volleyn C-tytöt aloittivat sarjapelinsä tasonmittausturnauksilla lauantaina 2. lokakuuta.

C1 tasoturnauksen voittoon kolmella voitolla

Lempo C1 pelasi kotiturnauksen Hakkarin liikuntahallissa.

Avauspeli hyvin tuttua naapuria VesViä vastaan muodostui virheiden teon kilpailuksi ja venähti kolmanteen erään, kun Lempo hieman nukkui toisessa erässä. Kolmannessa Lempo otti ryhtiliikkeen ja 15-8 voitto voi 2-1-voiton.

Toinen peli tuntematonta Vilppulaa vastaan oli aikalailla yhtä päätä, molemmat erät Lempolle 25-6. Lempo kokeili eri pelipaikkoja ja sekoitteli omaa ryhmistystä harjoituksen vuoksi.

Kolmas peli Virtain Veikkoja vastaan ja voitolla tasoturnauksen voittoon. Eka erä meni Lempon komennossa 25-17. Aukesiko takki vai mikä, toisessa erässä 18-9 tilanteesta oltiin kohta 20-20 tasoissa. Aikalisä ja yksi vaihto ja 25-21 erä kotiin.

C2-tytöt Ylöjärvellä lohkovoittoon

Lempo C2 pelasi puolestaan Ylöjärvellä. Myös sieltä tuli lohkovoitto.

Lempo voitti kaikki kolme peliään 2-0 eli tuloksena ei yhtään erätappiota. Lempo voitti VaLePan, YPan ja LP Kangasala Redit.


C1 lohkon tulospalvelu

C2 lohkon tulospalvelu


Avausturnaukset viikonloppuna - Lempo C1 pelaa Lempäälässä

30.9.2021

Lempon C1-joukkue pelaa lauantaina 2.10. kotiturnauksen Hakkarin liikuntahallissa Lempäälässä. Peli aloitetaan kello 10 kahdella kentällä.

Lempo C2 aloittaa pelinsä myös lauantaina, joukkue pelaa turnauksen Ylöjärvellä. Peli alkavat kello 10.

C-tyttöjen SM-sarja alkaa lokakuussa - Lempolla kaksi joukkuetta mukana

20.9.2021

C-tyttöjen SM-sarja alkaa 2.-3. lokakuuta ja Lempo-Volleylla on mukana kaksi joukkuetta. Lempon joukkueet ovat Lempo C1 ja Lempo C2.

Kaudet alkavat tasonmittausturnauksilla.

C1 pelaa lohkossa 24 

C1 lohkon tulospalvelu

C2 pelaa lohkossa 23 LP Kangasala Redit, VaLePa2 ja YPA.

C2 lohkon tulospalvelu

Pelipaikat eivät ole vielä varmistuneet.

Koko SM-sarjan tulospalvelu

Vähemmän aikaa harrastaneille C-ikäisille tytöille on perustettu harjoitusryhmä nimellä C3, joka harjoittelee syksyn 2021 ja tavoitteena on lähteä pelaamaan sarjaa kevätkaudeksi. 

C-tyttöjen alue-SM-kisat pelattu

19.9.2021

C-ikäisten alue-SM-kisat pelattiin 17.-19. syyskuuta Hollolassa.

Mukana oli Lempo-junnuja C-tyttöjen Lounas 2 -joukkueessa, jossa pelasi Venla Rajala. 

Lounas 2 oli turnauksessa sijalla kuusi.

Aluekultaa voitti Lounas 1, hopeaa Länsi 1 ja pronssia Pohjoinen 1.

C-tyttöjen tulospalvelu

Kuvassa C-tyttöjen Lounas 2 -joukkue.

Supi-turnauksesta Lempolle kaksoisvoitto!

19.9.2021

Perinteinen junioreiden harjoitusturnaus Supi-turnaus pelataan taas tänä viikonloppuna.

C-tytöissä Lempolta oli mukana kaksi joukkuetta,

Lauantaina 18.9. pelattu C-tyttöjen turnaus oli Lempon joukkueiden juhlaa. Lempo Valkoinen ja Lempo Sininen etemivät finaaliin, jossa kohtasivat siis toisensa.

Finaalin tulos: Lempo Sininen - Lempo Valkoinen 2-1 (12-25, 25-23, 15-11).

Kuvassa C-tyttöjen riemua ennen finaalia välierien jälkeen.

C-tytöt pallohenkilöinä EM-kisoissa!

5.9.2021

Lempo-Volleyn C-tyttöjen joukkue pääsi perjantaina 3.9. huikeaan lentopallotunnelmaan. Joukkue pääsi pallohenkilöiksi Tampereella pelattaviin miesten EM-kilpailuihin.

Vaikka perjantaina ei Suomen joukkueella peliä ollutkaan, kokemus oli varmasti ainutlaatuinen!

Tässä kuvia kisapaikalta:

Venla Rajala C-tyttöjen alue-SM-joukkueeseen, Milena Montonen valittiin varalle

1.9.2021

Lounais-Suomen C- ja B-ikäisten aluejoukkueisiin valittiin useampi Lempo-Volleyn juniori alue-SM-kisoihin.

C-nuorten tyttöjen ja poikien alue-SM-turnaus järjestetään 17.-19.9. Hollolassa ja B-nuorten turnaus 24.-26.9. Salossa.

Lounais-Suomen C-tyttöjen joukkueeseen on valitti Lempon Venla Rajala ja varalle Milena Montonen.

Onnea kaikille valituille ja tsemppiä alue-SM-kisoihin!

Täällä valitut joukkueet 

Tietoa uusille harrastajille

10.8.2021

Mietitkö lentopallon harrastamisen aloittamista Lempo-Volleyssa?

Tässä muutamia huomioitavia asioita.

- Ilmoittautuminen joukkueen harjoituksiin tapahtuu pääsääntöisesti joko valmentajalle tai joukkueenjohtajalle, jonka tiedot löytyvät kyseisen juniorijoukkueen sivuilta ja yhteystiedot-sivulta.

- Jos joukkueella ei ole vielä tässä kohtaa tulevalle kaudelle valmentajaa, se tarkoittaa, että ryhmälle etsitään vastuuvetäjää. Jos olet kiinnostunut, voit myös itse ottaa ikäluokassa valmentajan, joukkueenjohtajan tai rahasntonhoitajan roolin. Jokainen joukkue tarvitsee tietyt aikuisten vastuuroolit, jotta toiminta voi alkaa.

- Kun olet varma, että sinä tai huollettavasi harrastaa kaudella 2021-22 Lempo-Volleyssa, täytä jäsentietosi täältä. Sieltä saamme tiedot jäsenrekisteriin ja joukkueenjohtajalle. Linkin kautta ei tarvitse ilmoittautua, jos haluaa kokeille, vasta harrastuspäätöksen myötä.

- Milloin joukkue harjoittelee? Vanhemmat ikäluokat aloittavat elokuussa, nuoremmat pääsääntöisesti syyskuun alussa. Nämä tiedot ovat parhaiten valmentajalla ja joukkueenjohtajalla. Jos heitä ei ole nimetty, joukkueella ei ole vielä harjoituksia.

- Millainen laji lentopallo on? Täältä yleistietoa lentopallosta.

Yleisissä asioissa voi olla yhteydessä seuran hallituksen jäseniin (seuran yhteystiedot täällä).

Koronarajoitukset mahdollistavat harjoittelun

19.5.2021

Koronarajoituksia on loppukevään ja alkukesän aikana höllennetty. Tällä hetkellä juniorit saavat harrastaa ulkona ilman turvavälejä ja sisällä maksimissaan 20 henkilön ryhmissä.

Uudet lievemmät rajoitukset kuitenkin mahdollistavat kesätreenit isommalla ryhmällä ulkona ja juniori-ikäisten pelaajien osalta sisällä.

Täällä viimeisimmät rajoitukset

Kohti kautta 2021-2022

19.5.2021

C-tyttöjen joukkuekuva 2020-2021.

Kausi 2020-2021 on vaihdettu uuteen kauteen 2021-2022. Lempo-Volleylla jatkaa C-tyttöjen ryhmä myös tulevalla kaudella.

C-tyttöjen sivuille päivitellään tulevan kauden uutisia ja tietoja lähempänä tulevan kauden alkua.

Vielä ei ole tarkkaa tietoa tulevan kauden C-tyttöjen joukkuerakenteesta. Peli- ja treeniryhmiä on kuitenkin useita, mahdollisesti jopa kolme. Viime kauden C-ikäluokasta 06-ikäiset nousevat B-tyttöihin, 07-ikäluokka jatkaa ja 08- ja 09-ikäisiä nousee D-tytöistä C-tyttöihin.

Yhteystiedot:

Jukka Rajala, valmentaja
040 5007221
rajalanjukka(a)gmail.com

C-tytöillä on useita valmentajia ja joukkueenjohtajia. Tässä kohtaa uutta kautta kyselyt ja yhteydenotot voi kohdistaa Jukalle. Lisäillään yhteystietoja joukkuejaon varmistuttua.

Power Cup tänä vuonna poikkeusjärjestelyillä - C-tytöistä ei ole lähdössä joukkueita

18.5.2021

Lempon C-tytöistä ei ole tällä hetkellä lähdössä joukkueita mukaan Salon Power Cupiin kesällä 2021 koronatilanteen ollessa vielä päällä.

Tänä vuonna Poweri järjestetään poikkeustavalla. Lentopalloliitto päätyi alkuvuoden vaikean koronavirustilanteen vuoksi muokkaamaan Power Cupia niin, että se voitaisiin järjestää mahdollisimman terveysturvallisesti. Niinpä Poweri rajattiin vain C-, D- ja E-junioreille ja ajankohta siirrettiin alkukesästä pidettäväksi 29.7.-1.8.2021.

Joukkuemäärää on myös rajattu 400 joukkueeseen, eikä Lempostakaan ole lähdössä yhtä suurta joukkoa, vain yksittäisiä joukkueita.

Power Cupia ei järjestetty kesällä 2020 ollenkaan. Kesällä 2022 se on tarkoitus pelata normaalisti Kauhavalla.

Lisätietoa uudenlaisesta Powerista