B-tytöt

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN B-TYTTÖJEN KOTISIVUILLE

B-ikäisiä ovat 2005-2006-syntyneet kaudella 2021-2022.

SEURAAVA OTTELU

UUTISIA

Lohkon kakkossijalla paikka Lounaan A-pooliin

9.10.2021

Lempon B-tytöt aloittivat SM-sarjan Kangasalla tasonmittausturnauksella lauantaina 9.10.

Lempo voitti LP Kangasalan avauspelissä 2-0 ja VaLePan 2-0 päätöspelissä. Keskimmäisessä pelissä OrPo oli parempi 2-1, kolmas erä meni 15-11. 

Lempo oli lohkossaan kakkonen, joten Lempon pelit jatkuvat Lounaan A-poolissa. Sunnuntaina B-joukkue pelaa 2-sarjan paikallispelin Vesilahden Visaa vastaan Sääksjärvellä klo 13.30.

Tulospalvelu

SM-sarja käyntiin viikonloppuna Kangasalla

5.10.2021

Lempo-Volleyn B-tytöt aloittavat SM-sarjansa tasonmittausturnauksella lauantaina 9.10. Kangasalla.

Samassa turnauksessa pelaavat LP Kangasala, Oriveden Ponnistus ja VaLePa.

Pelit alkavat kello 10 Pitkäjärven koululla.

Turnauksen tulospalvelu

Tessa Franckelle ja Veera Vuorentaustalla alue-SM-kultaa!

26.9.2021

B-ikäisten alue-SM-kisat pelattiin viikonloppuna 24.26.9. Salossa. Tyttöjen sarjassa Lounais-Suomen ykkösjoukkue voitti alueiden Suomen mestaruuden. Ykkösjoukkueessa pelasivat Lempon B-tyttöjen pelaajat Veera Vuorentausta ja Tessa Francke. Onnea!

Turnauksen tulospalvelu

B-tytöille debyyttejä 2-sarjassa

26.9.2021

Lempo-Volleyn naisten 2-sarjajoukkue, joka koostuu pääasiassa Lempon B-tytöistä, avasi 2-sarjakautensa sunnuntaina 26.9.

Lempo pelasi vieraissa LP Kangasalaa vastaan. LPK oli parempi erin 3-0.

Moni Lempon B-tyttö teki debyyttinsä 2-sarjassa sunnuntaina.

Lue raportti

B-tytöille debyyttejä 1-sarjassa

20.9.2021

Lempon B-tyttöjen joukkueesta Tessa Francke ja Saara Rajala debytoivat naisten 1-sarjassa, kun Lempon edustus avasi kautensa 19.9. Iskua vastaan Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Lempo hävisi 0-3.

Francke oli pelissä avauksessa, Rajala pääsi kentälle kolmannessa erässä. Myös Lempo B:n Veera Vuorentausta on 1-sarjajoukkueen ringissä, mutta ei ollut avauspelissä kokoonpanossa.

SM-sarja käyntiin lokakuussa

20.9.2021

Lempon B-tytöt aloittavat SM-sarjansa 9. lokakuuta tasonmittausturnauksella.

Lohkossa 10 Lempo kohtaa LPK:n, OrPon ja VaLePan. Tasonmittausturnaus ohjaa joukkueita pooliturnauksiin. SM-sarjassa on mukana 78 joukkuetta.

Lempon avausturnauksen tulospalvelu

Lempolle mestaruus Supi-turnauksesta!

19.9.2021

Sunnuntaina 19.9. Lempon B-tytöt olivat mukana Tampereella pelatussa Supi.turnauksessa.

Lempo jatkoi mestaruuksien tiellä, kun lauantaina C-tytöt ottivat Supi-turnauksen kultaa.  B-tytöt ottivat mestaruuden viime vuoden Supi-turnauksen hopean rinnalle. Lempon B-tytöt voittivat Supi-turnauksen myös 2019, nykyinen joukkue pelaa isoksi osaksi naisten 1-sarjaa.

Lempo voitti kaikki pelinsä: alkulohkossa kolme voitto kolmesta, tiukka välierävoitto ja finaalissa 2-0-voitto Raision Loimusta.

B-tytöistä Tessa Francke ja Saara Rajala urakoivat ensin aamupäivällä pelatussa naisten 1-sarjapelissä Tampereella ja siirtyivät siitä B-tyttöjen pelien pariin.

B-tytöt mukana 2-sarjassa, otteluohjelma ja sarjasysteemi julkaistu

13.9.2021

Lempon naisten 2-sarjajoukkue, joka koostuu pääasiassa Lempon B-tytöistä, aloittaa sarjakautensa 26.9. ottelulla LP Kangasalaa vastaan.

2-sarja pelataan neljässä eri poolissa. Ensimmäisessä poolissa on neljä joukkuetta ja pelataan kaikkia vastaan kahdesti. Lempo pelaa AitRin, LP Kangasalan ja VesVin kanssa.

Lue täältä lisää 2-sarjajoukkueen tunnelmista.

Tessa Francke mukaan aluejoukkueeseen

13.9.2021

Lempo-Volleyn naisten 1-sarjajoukkueen ja B-tyttöjen Tessa Francke on valittu mukaan Lounais-Suomen B-tyttöjen aluejoukkueeseen alue-SM-kisoihin.

Tessa valittiin mukaan varasijalta paikkamaan loukkaantumisia.

Aiemmin aluejoukkueeseen valittiin jo Lempoa edustava Veera Vuorentausta.

B-nuorten alue-SM-turnaus 24.-26.9. Salossa.

Onnea ja tsemppiä molemmille!

B-tytöt avasivat pelit treeniturnauksella Kangasalla

7.9.2021

Lempon eri juniorijoukkueet ovat aloittaneet kauden pelejä treeniturnauksilla ja -peleillä. SM-sarjat ja alueelliset sarjat alkavat syys- ja lokakuun aikana.

Lempon B-tytöt pelasivat sunnuntaina 5.9. treeniturnauksessa Kangasalla. Pitkän tauon jälkeen edessä oli paluu pelien pariin.

Tulokset:

Lempo-Lounas1 0-2

Lempo-Masku 0-2

Lempo-Lounas2 2-0

Tiukkoja pelejä ja ennen kaikkea tärkeää pelituntumaa tuli Lempon joukkueelle.

Veera Vuorentausta alue-SM-joukkueeseen

1.9.2021

Lounais-Suomen C- ja B-ikäisten aluejoukkueisiin valittiin useampi Lempo-Volleyn juniori alue-SM-kisoihin.

C-nuorten tyttöjen ja poikien alue-SM-turnaus järjestetään 17.-19.9. Hollolassa ja B-nuorten turnaus 24.-26.9. Salossa.

B-tyttöjen joukkueeseen on valittu Veera Vuorentausta, joka pelaa myös Lempon naisten 1-sarjajoukkueessa.

Onnea kaikille valituille ja tsemppiä alue-SM-kisoihin!

Täällä valitut joukkueet 

Tietoa uusille harrastajille

10.8.2021

Mietitkö lentopallon harrastamisen aloittamista Lempo-Volleyssa?

Tässä muutamia huomioitavia asioita.

- Ilmoittautuminen joukkueen harjoituksiin tapahtuu pääsääntöisesti joko valmentajalle tai joukkueenjohtajalle, jonka tiedot löytyvät kyseisen juniorijoukkueen sivuilta ja yhteystiedot-sivulta.

- Jos joukkueella ei ole vielä tässä kohtaa tulevalle kaudelle valmentajaa, se tarkoittaa, että ryhmälle etsitään vastuuvetäjää. Jos olet kiinnostunut, voit myös itse ottaa ikäluokassa valmentajan, joukkueenjohtajan tai rahasntonhoitajan roolin. Jokainen joukkue tarvitsee tietyt aikuisten vastuuroolit, jotta toiminta voi alkaa.

- Kun olet varma, että sinä tai huollettavasi harrastaa kaudella 2021-22 Lempo-Volleyssa, täytä jäsentietosi täältä. Sieltä saamme tiedot jäsenrekisteriin ja joukkueenjohtajalle. Linkin kautta ei tarvitse ilmoittautua, jos haluaa kokeille, vasta harrastuspäätöksen myötä.

- Milloin joukkue harjoittelee? Vanhemmat ikäluokat aloittavat elokuussa, nuoremmat pääsääntöisesti syyskuun alussa. Nämä tiedot ovat parhaiten valmentajalla ja joukkueenjohtajalla. Jos heitä ei ole nimetty, joukkueella ei ole vielä harjoituksia.

- Millainen laji lentopallo on? Täältä yleistietoa lentopallosta.

Yleisissä asioissa voi olla yhteydessä seuran hallituksen jäseniin (seuran yhteystiedot täällä).

Kuulumisia 2-sarjasta ja B-tytöistä

6.8.2021

Lempo-Volley saa kaudella 2021-2022 kaksi joukkuetta naisten sarjoihin, kun 2-sarjasta 1-sarjaan nousseen edustusjoukkueen lisäksi 2-sarjaa pelaa tulevalla kaudella omista junioreista koostuva joukkue.

2-sarjajoukkueen pohjana toimii Lempon 2005-2006-ikäluokan B-tyttöjoukkue. Lisäksi mukana on muutama vanhempi juniroi sekä farmisopimuksen kautta pelaajia Lempon 1-sarjajaoukkueesta.

Lisäksi B-tyttöjen SM-sarjaa pelaavat 2-sarjajoukkueen pelaajien lisäksi N1-joukkueen B-ikäiset pelaajat. Lempolla on tulevalla kaudella myös A-tyttöjen joukkue, joten pelejä varmasti riittää kaikille.

Valmennustiimin muodostavat Lasse Lahtinen ja Juha Knuutila. Lasse on ollut pitkään 05-ikäluokan mukana ja Juha on kokenut juniorivalmentaja ja valmensi myös LeKin naisia 2-sarjassa muutama vuosi sitten.

- Olen tehnyt matkaa 05-syntyneiden tyttöjen kanssa jo kohta kymmenen vuotta ja nyt on hyvä aika kokeilla aikuisten pelejä. Ryhmässä on motivoituneita ja taitavia nuoria pelaajia. Ja kun saamme vähän täydennyksiä N1:n farmisopimusten kautta, niin uskon, että saamme hyviä pelejä aikaan myös N2-sarjassa. B-tyttöjen sarjaan saamme myös varsin kovan joukkueen, toteaa Lasse Lahtinen.

- Olen nyt nähnyt yhdet treenit, pelaajat vaikuttavat motivoituneilta ja oppimishaluisilta. Isoimpana tavoitteena tietysti on, että ylipäänsä päästään treenaamaan ja pelaamaan pelejä, kahden keskeytyneen kauden jälkeen. Varmasti saadaan näistä nuorista pelaajista kova haastajajoukkue kakkossarjaan, Juha Knuutila tuumii.

Naisten 2-sarjajärjestelmä uudistuu tälle kaudelle siten, että kausi viedään läpi neljän joukkueen alueellisissa lohkoissa junnupeleistä tutulla poolijärjestelmällä. Kun lohkon kaikki pelit on pelattu, niin lohkot jaetaan uudelleen, eli lohkon parhaat nousevat ylemmäs ja huonommin sijoittuneet matkaavat alemmas.

Kausi käyntiin, Lempo mukana myös 2-sarjassa

3.8.2021

Lempo-Volleyn B-tytöt ovat aloittaneet kauden 2021-2022 sisätreenit joukkueena elokuun alussa.

Tulevalla kaudella B-tytöissä pelaavat 2005- ja 2006-ikäuokat. 06-ikäluokka nousi C-tytöistä B-ikään. Viime kaudella ikäluokilla oli omat joukkueensa, tälle kaudelle ryhmät yhdistyvät.

B-tytöt pelaavat myös naisten 2-sarjaa. Sen lisäksi B-tyttöjen SM-sarjaa, auttavat A-tyttöjen  SM-sarjassa ja osa pelaajista on ollut kesällä ja myös tulevalla kaudella Lempon 1-sarjan mukana.

Kohti kautta 2021-2022

19.5.2021

B-tyttöjen joukkuekuva 2020-2021.

Kausi 2020-2021 on vaihdettu uuteen kauteen 2021-2022. Lempo-Volleylla jatkaa B-tyttöjen joukkue myös tulevalla kaudella.

B-tyttöjen sivuille päivitellään tulevan kauden uutisia ja tietoja lähempänä tulevan kauden alkua.

Tulevalla kaudella 2005- ja 2006-syntyneet muodostavat yhdessä B-tyttöjen joukkueen.

Yhteystiedot:

Lasse Lahtinen, valmentaja
050 3694445
lassejlahtinen(a)gmail.com

Jukka Rajala, joukkueenjohtaja
040 5007221
rajalanjukka(a)gmail.com

Koronarajoitukset mahdollistavat harjoittelun

19.5.2021

Koronarajoituksia on loppukevään ja alkukesän aikana höllennetty. Tällä hetkellä juniorit saavat harrastaa ulkona ilman turvavälejä ja sisällä maksimissaan 20 henkilön ryhmissä.

Uudet lievemmät rajoitukset kuitenkin mahdollistavat kesätreenit isommalla ryhmällä ulkona ja juniori-ikäisten pelaajien osalta sisällä.

Täällä viimeisimmät rajoitukset

Kuva B-tyttöjen viime syyskauden treeneistä silloisen juniorivalmennuspäällikkö Virginie De Carnen kanssa.

B-junnuilla ei Power Cupia tänä kesänä

18.5.2021

Lempon B-tytöt eivät osallistu Salon Power Cupiin kesällä 2021. Lentopalloliitto päätyi alkuvuoden vaikean koronavirustilanteen vuoksi muokkaamaan Power Cupia niin, että se voitaisiin järjestää mahdollisimman terveysturvallisesti. Niinpä Poweri rajattiin vain C-, D- ja E-junioreille ja ajankohta siirrettiin alkukesästä pidettäväksi 29.7.-1.8.2021.

Niinpä B-tytöillä ei ole mahdollisuutta lähteä Poweriin. Joukkuemäärää on muutenkin rajattu, eikä Lempostakaan ole lähdössä yhtä suurta joukkoa, vain yksittäisiä joukkueita.

Power Cupia ei järjestetty kesällä 2020 ollenkaan. Kesällä 2022 se on tarkoitus pelata normaalisti Kauhavalla.

Lisätietoa uudenlaisesta Powerista