Uutiset

Tiukka treenipeli Ryskeen voitoksi

28.9.2023

Lempo-Volleyn M2-joukkue jatkoi treenipelejään keskiviikkona 27. syyskuuta, kun Hakkariin saapui myös 2-sarjaa pelaava Tammelan Ryske. Joukkueet ovat tosin alkusarjan eri lohkoissa.

Tiukka ja tasainen ottelu kesti viisi erää ja päättyi Ryskeen voittoon 3-2 (19-25, 25-19, 25-14, 22-25, 19-17).

Lempo voitti ensimmäisen ja neljännen erän, viides erä oli todellinen jännäri.

Tästä on hyvä jatkaa kohti sarja-avausta, joka Lempolla on 8. lokakuuta. Silloin Hakkariin saapuu LP Kangasala.

Lempo kohtaa Ryskeen treenipelissä

25.9.2023

Lempo-Volleyn M2-joukkue kohtaa harjoituspelissä Tammelan Ryskeen Hakkarin liikuntahallissa keskiviikkona 27. syyskuuta.

Ottelu alkaa klo 19-19.15, sillä peli pelataan Lempon treenivuorolla.

Vapaa pääsy.

Pelistä tulee livelähetys Lempo-Volley miehet Facebook-sivulle.

Kasper Vesanen U18-maajoukkueen valintaleirille

18.9.2023

Lempo-Volleyn A-poikien ja 2-sarjajoukkueen yleispelaaja Kasper Vesanen on valittu Suomen U18-maajoukkueen valintaleirille!

Leiri pidetään Kuortaneelle 2.-5.10.2023. Poikien EM-karsinnat pelataan Tanskan Ikastissa 16.-18.10., jonne joukkue valitaan Kuortaneen leiriltä.

Onnea valinnasta Kasper!

Täällä valittu joukkue⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Lempo voitti Isku-Veikot treenipelissä

15.9.2023

Lempon miesten 2-sarjajoukkue pelasi torstaina 14.9. treenipelin Valkeakoskella Isku-Veikkoja vastaan vieraskentällä.

Treenin kunniaksi vängättiin täydet viisi erää ja lopulta Lempo otti voiton 3-2 (16-25, 25-23, 25-22, 10-25, 15-7).

Lempo pyöritti koko rosteriaan ja pelissä nähtiin niin debyyttejä kuin Ossi Vesasen come back. Nuoriso-osasto Kendron Tüürin, Lauri Lahtisen, Teemu Nyströmin ja Kaapo Korkolan johdolla sai paljon vastuuta ja esiintyi hienosti.

Niko Syri tehoili hakkurina ja kesken pelin yleispelaajaksi siirtynyt Arttu Hokkanen oli illan hahmoja.

Uudistunut Isku-Veikot oli Lempon tavoin hyvin nuori ja yritteliäs ryhmä, jonka kanssa tulee varmasti kovat väännöt alkusarjassa.

Lempo-kolmikko valittiin SM-alue-kisoihin

12.9.2023

Lempo-Volleyn A-pojissa ja miesten 2-sarjassa pelaava B-ikäinen kolmikko valittiin Lounaisen aluejoukkueisiin.

Poikien Lounais 1 -joukkueeseen valittiin miesten 2-sarjajoukkueen ja A-poikien Kasper Vesanen ja Lounais 2 -joukkueeseen M2- ja A-poikien Lauri Lahtinen ja Kendron Tüür.

Onnea valituille! 

Valitut joukkueet

B-poikien alue-SM-finaalien tulospalvelu

B-tyttöjen alue-SM-finaalien tulospalvelu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Otteluohjelma julkaistu - Lempo pelaa alkusarjan Pirkanmaalla

6.9.2023

Lempo-Volley pelaa miesten 2-sarjassa alkusarjan C-lohkossa yhdessä Aitolahden Riennon, Vilppulan Tähden, Valkeakosken Isku-Veikkojen ja LP Kangasalan kanssa.

Alkusarjassa pelataan kaksinkertainen runkosarja eli kaikkiaan kahdeksan ottelua. Alkusarja alkaa Lempolla sunnuntaina 8.10. LP Kangasalaa vastaan kotipelillä Hakkarissa. Viimeinen peli 3.12.

Kausi jatkuu alkusarjan jälkeen jatkosarjoilla.

Miesten 2-sarjassa on hienosti noussut joukkuemäärä viime kausista. Lohkoja on kaikkiaan viisi A-E ja joukkueita kaikkiaan 26.

Täällä tulospalvelu

Lempo-Volley lähtee 2-sarjakauteen taas nuorella ryhmällä

4.9.2023

Lempo-Volley jatkaa miesten 2-sarjassa myös kaudella 2023-24. Tulevalla kaudella Lempolla on koossa jälleen nuori joukkue, joka on hieman uusiutunut viime kaudesta ja ryhmää vahvistaa muutama kokeneempi pelaaja.

Pelaajalistalla on 15 nimeä, jotta rosterissa riittää laajuutta pitkälle kaudelle. Joukkuetta valmentaa viime kauden tavoin Pasi Korkola.

Lempo pelaa alkusarjan C-lohkossa yhdessä Vilppulan Tähden, Aitolahden Riennon, LP Kangasalan ja Valkeakosken Isku-Veikkojen kanssa.

Uusia pelaajia on useampia. Lempon puheenjohtajan tehtävää hoitava Ossi Vesanen palaa 2-sarjatasolle pelattuaan viime kaudet Lempon 3-joukkueessa Kuntosarjaa. Myös Rolle Jokela tekee paluun Lempoon oltuaan viime kauden pelaamatta ja edustaen sitä ennen Lempon 1-sarjajoukkuetta.

Kasper Vesanen pelaa tulevan kauden Kuortaneen Murikoissa 1-sarjaa ja nuoren pelaajan kaksoisedustuksella Lempossa 2-sarjaa.

Teemu Nyström siirtyy Lempoon Iskun 2-sarjajoukkueesta. Hän on harjoitellut alkukauden myös Lempon 1-sarjan mukana. Niko Syri ja juniori-ikäiset Mohammad Hemn, Ahmad Shwaik Alanzi ja Tuomas Huttunen ovat myös uusia nimiä 2-sarjassa. Huttunen pelasi viime kaudella Lempon C-pojissa.

Viime kauden joukkueesta jatkavat Kalle Nieminen, Arttu Hokkanen, Pyry Nokkonen, Atte Korkola, Kaapo Korkola, Kendron Tuur ja Lauri Lahtinen.

Viime kauden M2-joukkueesta ovat poissa Aki Tuomivaara, Topi Tuomisto ja Veeti Ahlfors.

Lempon M2-joukkueen juniori-ikäisistä pelaajista koostuu myös Lempon A-poikien joukkueen runko.

Lempo tekee myös tiivistä yhteistyötä miesten 1-sarjajoukkueen kanssa.

Miesten 2-sarjan tulospalvelu ja lohkojako

Kiinnostaako vielä pelaaminen 2-sarjassa? Kysele joukkueen tilannetta päävalmentajalta.

Pasi Korkola
040 7342672
pasi.korkola(a)gmail.com

M1/M2 yhteisestä treenipelistä voitto PuMasta

4.9.2023

Lempo-Volleyn miesten 1- ja 2-sarjajoukkueet pelasivat yhteisjoukkueella treenipelin PuMa-Volleyta vastaan Helsingissä 2.9.

Lempo voitti pelin erin 3-1 (28-26, 23-25, 25-15, 25-13).

Lempon kokoonpanossa olivat 1-sarjasta ottelussa kapteenina toiminut Jami Törrö, Aaro Keisanen, Eetu Ahonen, Veeti Kosonen ja Niko Montonen sekä 2-sarjajoukkueesta Kalle Nieminen, Niko Syri, Arttu Hokkanen ja Teemu Nyström. Lempoa valmensi 2-sarjajoukkueen pääluotsi Pasi Korkola apunaan lentopalloikoni Tapani Nyström.

– Tosi hyvä ja hyödyllinen reissu meidän kannalta. Kaikki pääsivät pelaamaan isot määrät. Ei tehty liikaa virheitä ja pidettiin hyvä hurtti huumori päällä kentällä, mikä näkyi iloisuutena. Koottiin ryhmä kasaan kahdesta treeniporukasta, niin siihen nähden oikein oiva ja positiivinen esitys, Lempon valmentaja Pasi Korkola raportoi.

Otteluraportti

Kotisivut päivitetty

16.8.2023

Lempon miesten 2-sarjajoukkueen kotisivut on päivitetty kauden 2023-24 mukaiseksi.

Kotisivuille päivitetään uutisia joukkueen peleistä ja tapahtumista sekä perustietoja peliaikatauluista ja muusta tarpeellisesta.

Kauden 2023-24 valmennusryhmä selvillä, Lempo etsii uusia pelaajia M2-joukkueeseen

7.6.2023

Pasi Korkola jatkaa Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkueen päävalmentajana kaudella 2023-24. Korkolan apureina valmennuksessa ovat Marko Laakso, Jami Törrö ja Juha Raunio. Laajemman valmennusryhmän tarkoitus on saada jaettua vastuuta tulevalla kaudella myös 2-sarjassa. Valmennusryhmä valmentaa myös A-poikia kaudella 2023-24.

Miesten 1- ja 2-sarjat tekevät tiivistä yhteistyötä myös kaudella 2023-24. Esimerkkinä muun muassa valmennusavun antaminen, kun Marko Laakso on mukana molempien joukkueiden valmennuksessa. Lisäksi M1-joukkueen pelaaja Törrö ja 1-sarjajoukkueen taustoilla yhä toimiva Raunio ovat apuna 2-sarjan valmennuksessa.

Miesten 2-sarjajoukkueeseen ja A-poikiin mahtuu uusia ensi kaudella ja molemmissa joukkueissa rosterien kartoitus on käynnissä.

Tällä hetkellä Lempolla pyörii yhteinen kesäharjoitusrinki M1-, M2- ja A-poikien pelaajilla. Ryhmään pääsee mukaan antamaan näyttöjä tulevaa kautta ajatellen. Kesäharjoitukset pyörivät juhannukseen asti, ja uusi harjoituskausi käynnistyy heinä-elokuun vaihteessa.

Jos olet kiinnostunut pelaamaan Lempossa miesten 2-sarjaa tai A-poikia, ole yhteydessä joukkueita kokoavaan Tuomas Alataloon.

Puh. 045 1531866
Sähköposti: tuomas.alatalo@lempovolley.fi