Uutiset

Kalle Nieminen ja Niko Montonen sopimuksiin Lempon 1-sarjan kanssa, peliaikaa myös 2-sarjassa

25.5.2021

Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkue on kiinnittänyt nuoria lupauksia joukkueeseensa kaudelle 2021–2022. 17-vuotias yleispelaaja Niko Montonen ja 16-vuotias liberon ja yleispelaajan paikkaa pelaava Kalle Nieminen ovat tehneet vuoden sopimukset 1-sarjajoukkueen kanssa.

Molemmat ovat Lempäälän Jyryn kasvatteja ja pelasivat viime kaudella Lempon 2-sarjajoukkueessa. Molemmat saivat myös debyyttinsä 1-sarjassa ja olivat kevätkauden 1-sarjajoukkueen mukana. Montonen oli kokoonpanossa kahdeksassa ja Nieminen yhdeksässä 1-sarjapelissä viime kaudella.

– Juniorityö on kaiken perusta. Jos ei ole junnuja, ei ole edustusjoukkueitakaan. Niko ja Kalle ovat lempääläisen juniorityön hyviä hedelmiä. Molemmat haistelivat 1-sarjaa jo menneellä sesongilla ja saavat tulevalla varmasti lisää kokemusta ykkösestä. Pääpelipaikka tullenee olemaan 2-sarjassa, he tarvitsevat pelikokemusta ja vastuuta. Lempon pelaajapolku toimii, siitä voi olla aiheestakin ylpeä, 1-sarjajoukkueen manageri Juha Raunio kertoo.

Tulevalla kaudella kaksikkoa nähdään 1-sarjan lisäksi myös Lempon 2-sarjajoukkueen peleissä, joissa on tarjolla tärkeää peliaikaa. Molemmat pelaavavat myös Lempo-Volleyn A-pojissa.

187-senttinen Montonen sai viime kaudella pistesarakkeensa auki 1-sarjassa heti debyyttipelissään Pielaveden Sampoa vastaan. Yleispelaajan paikalla pelaava Montonen on terävä hyökkääjä ja fyysisesti lupaava pelaaja. Lisäksi Montonen on monipuolinen pelaaja, 2-sarjassa hän on pelannut myös keskitorjujan ja liberon paikalla.

187-senttinen Nieminen pelasi viime kaudella 1-sarjassa liberona ja yleispelaajana. Nieminen on rauhallinen ja teknisesti taitava pelaaja, jonka vastaanotto kestää vertailun kokeneempienkin pelaajien kanssa. Viime kaudella hän löi läpi 2-sarjassa yleispelaajan paikalla, joten hän tuo valmentajalle uusia vaihtoehtoja. Isoveli Tommi pelaa myös Lempossa.

Niko Montonen
Kalle Nieminen

Ville Tuki ja Rolle Jokela siirtyvät siirtyvät Lempon 1-sarjajoukkueeseen

18.5.2021

Lempon 2-sarjajoukkueessa kaudella 2020-2021 pelanneet passari Ville Tuki ja keskitorjuja, kapteeni Rolle Jokela siirtyvät kaudelle 2021-2022 Lempon 1-sarjajoukkueeseen.

Kuluneella kaudella Tuki harjoitteli myös 1-sarjan kanssa ja oli mukana kahdessa pelissä, mutta debyyttiä kentällä ei vielä tullut. Vasenkätinen passari on kimmoisa ja tekninen pelaaja, jolla on kova halu kehittyä. Humppilasta kotoisin oleva Tuki pääsi toissa kaudella mukaan neljään liigapeliin Raision Loimun paidassa, kun pelasi Loimun 2-sarjajoukkueessa.

– Odotan tulevaa kautta innolla. Kova haaste on passariosastolla, mutta laitetaan Arttu koville niin saadaan hyvää kilpailua. Tavoitteena on pelata ehjä 1-sarjakausi. Nyt kun kotiuduin intistäkin, niin voin keskittyä paremmin lentopalloon. Ja oma tavoite on tietenkin voittaa 1-sarja, Tuki kertoo.

Myös 26-vuotias  harjoitteli välillä 1-sarjan mukana kuluneella kaudella ja oli kokoonpanossa yhdessä sarjapelissä. Debyytti 1-sarjassa jäi viime kaudella tekemättä. Pohjanmaalta kotoisin oleva Jokela tuli vuosi sitten Lempoon Himangan Urheilijoiden 2-sarjaryhmästä. Pituutta on 190 senttiä, mutta Jokela korvaa keskitorjujan paikalla muutamat puuttuvat sentit kovalla lyöntikädellään ja fysiikallaan.

– Hyvällä fiiliksellä ja innoisaan odotan, että pääsee treenaamaan kovaan porukkaan. Mahdollisimman paljon koitan saada pelikokemusta ja peliaikaa tulevana kautena, Jokela tuumii.

Kaksikkoa voidaan nähdä 2-sarjassa myös tulevalla kaudella farmisopimuksen kautta.

Kiitos kaksikolle 2-sarjakaudesta!

Lue alkuperäinen uutinen Lempon 1-sarjan sivuilta

Isolla kesätreeniryhmällä startattu treenaaminen kohti tulevaa kautta

18.5.2021

Lempon miesjoukkueet ja vanhimmat juniorit ovat aloittaneet toukokuun puolivälissä yhteisessä kesätreeniryhmässä harjoittelun kohti tulevaa kautta.

Isossa 1-sarjan kesätreeniryhmässä on mukana Lempon 1- ja 2-sarjajoukkueiden pelaajia ja seuran A- ja B-junioreita. Ohjelmaan kuuluu sisätreeniä pallon kanssa, loikkia ja liikkuvuutta ulkona sekä voimaharjoittelua laadituilla ohjelmilla.

Kesätreenejä vetävät Marko Panu ja Harri Montonen.

Lempo-Volley mukana 2-sarjassa myös kaudella 2021-2022

18.5.2021

Lempo-Volleyn miesten 2-joukkue jatkaa 2-sarjassa kaudella 2021-2022 kahden viime kauden tavoin.

Joukkueen runko pysyy pitkälti samana ja joukkueeseen ja harjoitusrinkiin nousee seuran viime kauden B-juniorien joukkueesta pelaajia. 

Tällä hetkellä kartoitetaan viime kauden pelaajia ja valmennusta tulevalle kaudelle.

Vielä ei ole pelaajasopimuksia julkaistu.

2-sarjajoukkueen sivut päivitetty uuteen kauteen

18.5.2021

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkueen sivut on päivitetty kauteen 2021-2022. Sivuille päivitetään tästä lähin tuoretta tietoa uudesta kaudesta, ja kuluneen kauden 2020-2021 sivut ovat arkistossa.

Viime kauden sivut löytyvät täältä.