Uutiset

Tähti luopui sarjasta, lohkossa vain neljä joukkuetta

18.9.2021

Vilppulan Tähti joutui luopumaan miesten 2-sarjasta otteluohjelmien julkaisun jälkeen.

Niinpä Lempon B-lohko pienentyi neljään joukkueeseen ja kuuteen peliin syyskaudella.

Tulospalvelu

Lempo julkaisi 2-sarjajoukkueensa, mukana uusia ja tuttuja nimiä

15.9.2021

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkueeseen kuuluu tällä hetkellä 15 pelaajaa. Joukkue pysyy melko samana kuin viime kaudella, mutta myös muutama uusi pelaaja on tullut mukaan. Joukkueen runko rakentuu seuran omiin junioreihin. Tärkeää on myös farmiyhteistyö Lempon 1-sarjajoukkueen kanssa.

Viime kauden joukkueesta Jonne Haavisto siirtyi Pälkäneelle ja Ossi Katajamäki lopetti. 1-sarjajoukkueeseen siirtyi Rolle Jokela.

1-sarjajoukkueesta 2-sarjaa tulevat ainakin jonkin verran pelaamaan viisikko Niko Montonen, Kalle Nieminen, Tommi Nieminen, Veeti Ahlfors ja Ville Tuki. Heistä K. Nieminen, Montonen ja Tuki ovat tuttuja 2-sarjasta jo viime kaudelta ja Tommi toissakaudelta.

Uusia pelaajia viime kauteen ovat Ville Raita, Taavi Arminen ja Martin Pekka. Raita saapui Tammelan Ryskeen 2-sarjajoukkueesta, jossa voitti viime kaudella 2-sarjan pistepörssin.

A-juniori-ikäiset Arminen ja Pekka saapuivat Luolajan Kajastuksen 2-sarjajoukkueesta. Pekka on kotoisin Virosta, hän saapui Suomeen viime kaudeksi Viron nuorten maajoukkuevalmentajan suosituksesta.

Kokenutta kaartia Lempossa edustavat Riku Nissilä, Olli Uusitalo ja Eetu Saarinen. Omaa juniorikaartia puolestaan Atte Korkola, Manu Mäenpää, Aki Tuomivaara ja Jussi Suhonen.

Joukkueen passipelistä vastaavat Kalle Nieminen ja Ville Tuki. Ville on mukana kun ehtii 1-sarjapeleistä ja Kalle auttaa passipuolella tarpeen mukaan.

Täällä joukkue-sivu ja pelaajakortit

Joukkuetta valmentaa viime kauden tapaan Harri Montonen. 

Joukkueeseen voi vielä tulla uusia pelaajia.

2-sarjakausi alkaa viiden joukkueen alkusarjassa lokakuussa. Lisää tulevan kauden peleistä alempaa.

Lempo avasi treenipelit vahvalla esityksellä - tasapeli 2-2 Iskua vastaan

14.9.2021

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkue avasi harjoitusottelunsa maanantaina 13. syyskuuta kovaa vastusta vastaan. Lempo matkasi Pyynikille 1-sarjajoukkue Iskun vieraaksi.

Harjoituspelihengessä pelissä pelattiin neljä erää ja pelihän päättyi 2-2 (25-15, 19-25, 25-21, 15-25) Iskun pisteen ensin mainittuna kotijoukkueena.

LUE TÄÄLTÄ RAPORTTI

2-sarjan systeemi ja alkusarjan lohkot julkistettu

13.9.2021

Miesten 2-sarjassa pelaa kaudella 2021-2022 kaikkiaan 20 joukkuetta. Sarjassa pelataan alkusarja, jossa on neljä viiden joukkueen lohkoa. Ne pelataan jouluun mennessä.

Kevätkaudella pelataan ylemmät ja alemmat jatkosarjat alkulohkosijoitusten mukaan. Ylempiin jatkosarjalohkoihin pääsee lohkojen kolme parasta ja kaksi viimeistä jäävät alempiin jatkolohkoihin.

Lempo kohtaa B-lohkossa pirkanmaalaisvastustajia: LP Kangasala, Aitolahden Riennon, VaLePan 2-joukkueen ja Vilppulan Tähden.

Lempon ottelut alkavat 2.10. kotipelillä VaLePaa vastaan ja alkusarja päättyy 5.12. AitRi-kotipelillä.

LEMPON ALKUSARJAN PELIT:

La 2.10. Lempo - VaLePa
Su 10.10. Tähti - Lempo
Su 24.10. Lempo - LP Kangasala
Su 31.10. AitRi - Lempo
Su 7.11. VaLePa - Lempo
Su 14.11. Lempo - Tähti
La 27.11. LP Kangasala - Lempo
Su 5.12. Lempo - AitRi

MUUT LOHKOT

A-lohko: Isku-Veikot, KeiKa, PuMa, Salpis, Viesti

C-lohko: Loimu, NarPa, OU, Pori Lentis, TuTo Volley 2

D-lohko: JyLe, Karpaasit, KempeLe, Puijo Wolley, KempeLe, LiVo

Täällä 2-sarjan tulospalvelu

Treenipelit käyntiin 2-sarjajoukkueella Iskua vastaan 13.9.

12.9.2021

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkue aloittaa harjoituspelinsä maanantaina 13. syyskuuta Rantaperkiön Iskua vastaan.

Peli pelataan Tampereella Pyynikin palloiluhallilla ja alkaa kello 19. Mahdollisesti livelähetys Lempo-Volley miehet Facebookissa.

Lempo ei ole vielä julkaissut koko 2-sarjajoukkuettaan. Joukkue julkaistaan ensi viikolla ottelun jälkeen, kun saadaan tuoreet kuvat uusista pelaajista!

LUE OTTELUENNAKKO

Passari Jonne Haavisto siirtyy Pälkäneen Luja-Lukkoon

20.8.2021

Lempääläisiä Lempo-Volleyta, Lempäälän Jyryä ja Lempäälän Kisaa koko aikuisuransa tähän asti edustanut passari Jonne Haavisto siirtyy tulevalle kaudella Pälkäneen Luja-Lukon 1-sarjajoukkueeseen.

22-vuotias Haavisto on Jyryn kasvatti ja esiintynyt Lempo-Volleyn 1- ja 2-sarjajoukkueissa viime kausina. Ennen Lempoa Haavisto pelasi usean vuoden Jyryn 2-sarjajoukkueessa ja oli mukana myös Kisan 1-sarjajoukkueen kokoonpanossa vuosien aikana. Haavisto oli Jyryn ja Lempon 2-sarjajoukkueen luottopelaaja ja ykköspassari usean vuoden ajan ja hän antoi Hakkarin kotiyleisölle useita upeita hetkiä syöttöruudussa ja ovelilla passeillaan hyökkääjille!

Lempo-Volley kiittää Jonnea kuluneista vuosista ja toivottaa onnea Luja-Lukon paidassa!

Lähde: Pälkäneen Luja-Lukon uutinen

Kuvia Jonnesta vuosien varrelta:

Ohjeet katsojille Lempon edustusjoukkueiden kotipeleihin 2021-2022

20.8.2021

Ohjeistus yleisölle, jotka saapuvat katsomaan Lempo-Volleyn edustusjoukkueiden  (miesten ja naisten 1-sarja, miesten ja naisten 2-sarja) kotipelejä kaudella 2021-2022:

1. Ottelupaikalle voi saapua katsojat ja pelaamiseen liittyvät henkilöt vain täysin terveinä. Jos on oireita, ei voi tulla ottelupaikalle. Jos sinun tulisi olla matkustamisen tai altistumisen vuoksi karanteenissa, et voi tulla ottelupaikalle. 

2. Tapahtumassa on yleinen turvavälisuositus muun kuin oman seurueen kanssa. 

3. Istu ottelussa samassa katsomolohkossa ja mielellään samalla paikalla koko peli. Katsomo on jaettu Hakkarin liikuntahallissa A-, B- ja C-lohkoihin. Pidä istuessasi turvaväliä muihin katsojiin. Oman seurueen kanssa voi olla ilman turvaväliä. 

4. Otteluun kannattaa tulla hyvissä ajoin, jotta voi valita vapaasti paikkansa. Otteluihin otetaan vain maksimissaan puolet Hakkarin liikuntahallin katsojakapasiteetista, joka on normaalisti noin 600 katsojaa, eli enimmillään 300 katsojaa. 

5. Katsomossa joka toinen istumarivi on poissa käytöstä turvavälien mahdollistamiseksi, jolloin katsojien ei tarvitse olla lähikontaktissa katsomossa muiden kuin oman seurueensa kanssa. 

6. Pidä huolta käsihygieniasta. Ottelutapahtumassa on käsidesipisteitä useita ympäri hallia, muun muassa katsomoiden sisääntuloissa, lipunmyynnissä ja kahvioiden kohdilla.

7. Ottelussa on niin sanottu maskipakko, kuten viime kauden peleissä, joissa yleisöä sai olla. Jos oma terveydentilanne ei mahdollista kasvomaskit käyttöä, suosittelemme esimerkiksi visiiriä. Myös ottelutapahtuman henkilöstö käyttää kasvomaskia ottelussa (pois lukien tuomarit ja kokoonpanoon merkityt toimijat). Lipunmyynnissä on jaossa ilmaiseksi kertakäyttömaskeja. 

8. Otteluissa voi maksaa korttimaksulla lipunmyynnissä ja kahviossa. Sisääntulo ja katsomoon kulkeminen tapahtuu normaalisti.

Lempo-Volleyn edustusjoukkueiden terveysturvallisuussuunitelma kauden 2021-2022 kotipeleihin on hyväksytty Lempäälän kunnan tartuntautilääkärillä. Suunnitelma muutetaan tarvittaessa muuttuvien rajoituksien mukaan.

Terveysturvallisuussuunnitelmaan voi tutustua täällä:

2-sarjan kaksinkertainen pistepörssivoittaja Ville Raita ensimmäinen 2-sarjajoukkueen sopimuspelaaja!

16.8.2021

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkue aloittaa tulevan kauden 2021-2022 sopimuspelaajien julkaisun niin sanotusti kova pää edellä.

Vuonna 1996 syntynyt yleispelaajan ja hakkurin paikoilla viihtyvä Ville Raita saapuu Lempoon Tammelan Ryskeen 2-sarjajoukkueesta.

Raita on kovan luokan vahvistus, onhan hän kahden viime kauden miesten 2-sarjan pistepörssin voittaja.

Viime kaudella 2020-2021, joka jäi tyngäksi, Raita voitti Tammelan Ryskeen paidassa pistepörssin 169 pisteellä (21,1 pistettä/peli).

Kaudella 2019-2020 Raita oli ykkönen 301 pisteellä (16,7 pistettä/peli).

Raita on pelannut myös 1-sarjassa. Hänen seuralistaltaan lyötyvät muun muassa Karelian Hurmos, Susiraja Volley ja Loimaan Jankko. Lisäksi Forssasta kotoisin oleva Koijärven Kunnon kasvatti on ollut mukana Hurrikaani-Loimaan harjoitusringissä.

Raita auttaa tarvittaessa myös päävalmentaja Harri Montosta pelaajavalmentajana.

Lempo-Volley julkaisee koko 2-sarjajoukkueensa tällä tai ensi viikolla, pysy kuulolla!

Harri Montonen jatkaa Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkueen päävalmentajana

16.8.2021

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkueen päävalmentajan jatkaa Harri Montonen viime kauden tapaan.

Viime kausi jäi vajaaksi 2-sarjassa koronarajoituksien myötä. Montonen sai nuoren Lempo-joukkueen hyvään lentoon ja joukkue johti omaa lohkoaan. Tällä kaudella tarkoitus on jatkaa hyvää nousujohteista toimintaa, kehittää nuoria pelaajia ja pelata mahdollisesti jopa sarjan kärkitiloista.

Montonen on myös joukkueen yhteyshenkilö.

Lisäksi Montonen vetää Lempon A-poikajoukkuetta.

Hänen apunaan on tarvittaessa pelaajavalmentajana roolissa joukkueen uusi tulokas Ville Raita.

Joukkueen tiedottajana jatkaa Antti Raunio ja rahasntonhoitajana Reijo Jakovuori.

Yhteystiedot:
harri.montonen(a)lempovolley.fi
Puh. 040 8340262

Syyskauden treenit käyntiin yhdessä 1-sarjan kanssa

6.8.2021

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkue on aloittanut elokuun alussa syyskauden joukkueharjoitukset.

Hakkarissa on treenattu yhdessä miesten 1-sarjajoukkueen ja A-poikien kanssa.

Joukkueen pelaajistoa julkaistaan elokuun alkupuolella.

Lempo ilmoittautunut mukaan miesten 2-sarjaan

19.7.2021

Lempo-Volleyn miesten 2-joukkue on ilmoittautunut virallisesti mukaan tulevan kauden miesten 2-sarjaan.

Tällä hetkellä ei ole vielä muita ilmoittautuneita. Ilmoittautuneet-sivua voi seurata täältä.

Myös joukkueen rakennus sujuu hyvin. Uusia pelaajia on tulossa, omia nuoria liittymässä mukaan, muuta siirtymässä kovempiin sarjoihin. 

Tulevan kauden joukkueesta lisää syystreenikauden alkaessa. Joukkue palaa saliharjoituksiin elokuun alussa.

Kalle Nieminen ja Niko Montonen sopimuksiin Lempon 1-sarjan kanssa, peliaikaa myös 2-sarjassa

25.5.2021

Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkue on kiinnittänyt nuoria lupauksia joukkueeseensa kaudelle 2021–2022. 17-vuotias yleispelaaja Niko Montonen ja 16-vuotias liberon ja yleispelaajan paikkaa pelaava Kalle Nieminen ovat tehneet vuoden sopimukset 1-sarjajoukkueen kanssa.

Molemmat ovat Lempäälän Jyryn kasvatteja ja pelasivat viime kaudella Lempon 2-sarjajoukkueessa. Molemmat saivat myös debyyttinsä 1-sarjassa ja olivat kevätkauden 1-sarjajoukkueen mukana. Montonen oli kokoonpanossa kahdeksassa ja Nieminen yhdeksässä 1-sarjapelissä viime kaudella.

– Juniorityö on kaiken perusta. Jos ei ole junnuja, ei ole edustusjoukkueitakaan. Niko ja Kalle ovat lempääläisen juniorityön hyviä hedelmiä. Molemmat haistelivat 1-sarjaa jo menneellä sesongilla ja saavat tulevalla varmasti lisää kokemusta ykkösestä. Pääpelipaikka tullenee olemaan 2-sarjassa, he tarvitsevat pelikokemusta ja vastuuta. Lempon pelaajapolku toimii, siitä voi olla aiheestakin ylpeä, 1-sarjajoukkueen manageri Juha Raunio kertoo.

Tulevalla kaudella kaksikkoa nähdään 1-sarjan lisäksi myös Lempon 2-sarjajoukkueen peleissä, joissa on tarjolla tärkeää peliaikaa. Molemmat pelaavavat myös Lempo-Volleyn A-pojissa.

187-senttinen Montonen sai viime kaudella pistesarakkeensa auki 1-sarjassa heti debyyttipelissään Pielaveden Sampoa vastaan. Yleispelaajan paikalla pelaava Montonen on terävä hyökkääjä ja fyysisesti lupaava pelaaja. Lisäksi Montonen on monipuolinen pelaaja, 2-sarjassa hän on pelannut myös keskitorjujan ja liberon paikalla.

187-senttinen Nieminen pelasi viime kaudella 1-sarjassa liberona ja yleispelaajana. Nieminen on rauhallinen ja teknisesti taitava pelaaja, jonka vastaanotto kestää vertailun kokeneempienkin pelaajien kanssa. Viime kaudella hän löi läpi 2-sarjassa yleispelaajan paikalla, joten hän tuo valmentajalle uusia vaihtoehtoja. Isoveli Tommi pelaa myös Lempossa.

Niko Montonen
Kalle Nieminen

Ville Tuki ja Rolle Jokela siirtyvät siirtyvät Lempon 1-sarjajoukkueeseen

18.5.2021

Lempon 2-sarjajoukkueessa kaudella 2020-2021 pelanneet passari Ville Tuki ja keskitorjuja, kapteeni Rolle Jokela siirtyvät kaudelle 2021-2022 Lempon 1-sarjajoukkueeseen.

Kuluneella kaudella Tuki harjoitteli myös 1-sarjan kanssa ja oli mukana kahdessa pelissä, mutta debyyttiä kentällä ei vielä tullut. Vasenkätinen passari on kimmoisa ja tekninen pelaaja, jolla on kova halu kehittyä. Humppilasta kotoisin oleva Tuki pääsi toissa kaudella mukaan neljään liigapeliin Raision Loimun paidassa, kun pelasi Loimun 2-sarjajoukkueessa.

– Odotan tulevaa kautta innolla. Kova haaste on passariosastolla, mutta laitetaan Arttu koville niin saadaan hyvää kilpailua. Tavoitteena on pelata ehjä 1-sarjakausi. Nyt kun kotiuduin intistäkin, niin voin keskittyä paremmin lentopalloon. Ja oma tavoite on tietenkin voittaa 1-sarja, Tuki kertoo.

Myös 26-vuotias  harjoitteli välillä 1-sarjan mukana kuluneella kaudella ja oli kokoonpanossa yhdessä sarjapelissä. Debyytti 1-sarjassa jäi viime kaudella tekemättä. Pohjanmaalta kotoisin oleva Jokela tuli vuosi sitten Lempoon Himangan Urheilijoiden 2-sarjaryhmästä. Pituutta on 190 senttiä, mutta Jokela korvaa keskitorjujan paikalla muutamat puuttuvat sentit kovalla lyöntikädellään ja fysiikallaan.

– Hyvällä fiiliksellä ja innoisaan odotan, että pääsee treenaamaan kovaan porukkaan. Mahdollisimman paljon koitan saada pelikokemusta ja peliaikaa tulevana kautena, Jokela tuumii.

Kaksikkoa voidaan nähdä 2-sarjassa myös tulevalla kaudella farmisopimuksen kautta.

Kiitos kaksikolle 2-sarjakaudesta!

Lue alkuperäinen uutinen Lempon 1-sarjan sivuilta

Isolla kesätreeniryhmällä startattu treenaaminen kohti tulevaa kautta

18.5.2021

Lempon miesjoukkueet ja vanhimmat juniorit ovat aloittaneet toukokuun puolivälissä yhteisessä kesätreeniryhmässä harjoittelun kohti tulevaa kautta.

Isossa 1-sarjan kesätreeniryhmässä on mukana Lempon 1- ja 2-sarjajoukkueiden pelaajia ja seuran A- ja B-junioreita. Ohjelmaan kuuluu sisätreeniä pallon kanssa, loikkia ja liikkuvuutta ulkona sekä voimaharjoittelua laadituilla ohjelmilla.

Kesätreenejä vetävät Marko Panu ja Harri Montonen.

Lempo-Volley mukana 2-sarjassa myös kaudella 2021-2022

18.5.2021

Lempo-Volleyn miesten 2-joukkue jatkaa 2-sarjassa kaudella 2021-2022 kahden viime kauden tavoin.

Joukkueen runko pysyy pitkälti samana ja joukkueeseen ja harjoitusrinkiin nousee seuran viime kauden B-juniorien joukkueesta pelaajia. 

Tällä hetkellä kartoitetaan viime kauden pelaajia ja valmennusta tulevalle kaudelle.

Vielä ei ole pelaajasopimuksia julkaistu.

2-sarjajoukkueen sivut päivitetty uuteen kauteen

18.5.2021

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkueen sivut on päivitetty kauteen 2021-2022. Sivuille päivitetään tästä lähin tuoretta tietoa uudesta kaudesta, ja kuluneen kauden 2020-2021 sivut ovat arkistossa.

Viime kauden sivut löytyvät täältä.