A-pojat

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN A-POIKIEN KOTISIVUILLE

A-ikäisiä ovat 2004-2006-syntyneet kaudella 2023-2024.

HARJOITUSVUOROT

Ma 19.00 - 20.30 Hakkarin liikuntahalli
Ke 18.30 - 20.00 Hakkarin liikuntahalli
Pe 18.00 - 19.30 Kanavan koulu

YHTEYSTIEDOT

Pasi Korkola, valmentaja
040 7342672
pasi.korkola(a)gmail.com

Jonna Korkola, joukkueenjohtaja 
040 7735822
jonna.korkola(a)gmail.com

UUTISET

Lempo eteni upeasti SM-finaaleihin

17.2.2024

A-poikien välieräturnaukset miteltiin lauantaina 17.2.2024. JyväsLentis järjesti A-lohkon turnauksen Jyväskylässä Kuokkalan Graniittissa ja Lempon lisäksi vieraiksi saapuivat PuMa sekä PuMa A2p.

Pelipäivän avasi JyLe-Lempo-ottelu. Ennakolta oli jo tiedossa, että välieriä edeltäneen poolikierroksen A-poolin voittanut JyLe olisi päivän kovin vastus. Lempo lähti peliin rennolla meiningillä ja sai palkaksi hyvännäköistä peliä, vaikkakin JyLe voitti ensimmäisen erän 25-20. Toisessa erässä Lempon peli oli virheherkkää ja se näkyi myös pisteissä, jotka JyLe vei 25-17 ja samalla ottelu JyLelle erin 2-0.

Seuraavassa pelissään Lempo sai verkon toiselle puolelle tunnetusti tiukan vastuksen, kun kentälle asteli PuMa. Erien alut lähtivät liikkeelle suhteellisen tasaisina ja PuMa pystyi irtautumaan hienoiseen johtoasemaan ja pitämään sitä pitkään. Lempo haki esiin kuitenkin taisteluvaihteensa ja osoitti sitkeytensä paineen alla ottaen 2-0 voiton Pumasta eräpistein 25-22, 28-26.

Lempon turnauspäivän päätti ottelu PuMa A2p-joukkuetta vastaan. Peli itsessään oli Lempolle tuskien taival ja välillä kynnettiin varsin syvissä vesissä, mutta lopulta saatiin kuitenkin tahkottua tärkeä 2-0-voitto vastustajasta.

Välieräturnauksen sijoituksien ja finaaliturnaukseen menevien joukkueiden osalta lempolaiset joutuivat vielä jännittämään päivän viimeisen JyLe-Puma-ottelun etenemistä. JyLe oli jo ennen ottelua varmistanut lohkovoiton, mutta lohkon kakkossijan kohtalo oli vielä auki. JyLen ottaessa ensimmäisessä erässä voiton PuMasta, varmisti se Lempon sijoittumisen paremman eräsuhteen turvin lohkon kakkossijalle.

Lempon A-poikien matka siis jatkuu A-poikien finaaliturnaukseen kahdeksan parhaan joukkoon. Muut finaaliturnauksen joukkueet ovat: JyLe, Isku, LiVo, KempeLe, Valepa, PuWo ja KaPo.

Finaaliturnaus pelataan 20.-21.4.2024. Järjestäjästä ei ole vielä tietoa.

Välieräturnauksen tulospalvelu

Lempo hakee paikkaa SM-finaaleihin

12.2.2024

Lempo pelaa SM-välieräturnauksen lauantaina 17. helmikuuta Jyväskylässä.

Panoksena on paikka kahdeksan joukkueen SM-finaalehin. Välieräturnauksen kaksi parasta nappaa finaalipaikan.

Lempo kohtaa JyväsLentiksen sekä PuMan 1- ja 2-joukkueet.

Tulospalvelu

Lempo niukasti neljäs B-poolissa - seuraavaksi SM-välierät

27.1.2024

Lempo A-pojat niukasti neljäs B-poolissa Karkkilassa.

A-poikien 5B-poolin turnaus pelattiin lauantaina 27.1. Karkkilassa. Lempo aloitti päivänsä ottelulla Liperi Volleyta vastaan, häviten LiVolle 2-1. Päivän toisen pelinsä Valkeakosken Isku-Veikkoja vastaan Lempo voitti 2-1. Turnauspäivän päätti ottelu isäntäjoukkue Karkkilan Poikia vastaan, jonka Lempo hävisi 2-0.

Karkkilan Pojat ottivat lohkon kärkisijan kolmella voitetulla ottelulla. Sen verran ristiin otteluita pelattiin, että Lempon lisäksi myös Isku-Veikot sekä LiVo voittivat yhden ja hävisivät kaksi ottelua. Lohkon sijat 2-4 jaettiin erä- ja pikkupisteiden mukaan: Isku-Veikot lohkon toinen, LiVo kolmas ja Lempo neljäs.

A-poikien ottelukalenterissa siirrytään nyt välierävaiheeseen, joka pelataan lauantaina 17.2. Lempo on sijoitettu välierien A-lohkoon 5A-pooliturnauksen voittaneen JyväsLentiksen, 5C-pooliturnauksen voittaneen PuMan sekä 5D-pooliturnauksen 4.sijalle tulleen Puma A2p -joukkueen kanssa. Välierien pelipaikat selvinnevät alkuviikosta.

B-pooliturnaus Karkkilassa 27. tammikuuta

15.1.2024

Lempo-Volleyn A-pojat jatkaa SM-sarjakauttaan B-poolissa. Viides pooliturnaus pelataan lauantaina 27. tammikuuta Karkkilassa.

Vastassa ovat KaPo, Isku-Veikot ja Liperi-Volley.

Turnaus on viimeinen ennen SM-välieriä.

Tulospalvelu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

A-poolin kotiturnauksesta nelossija

7.1.2024

A-poikien 4A-pooliturnaus pelattiin loppiaislauantaina 6.1.2024 Lempäälässä Kanavan koululla. Lempo-Volleyn isännöimään turnakseen saapuivat vieraiksi JyväsLentis, Karkkilan Pojat sekä Rantaperkiön Isku.

Päivä sisälsi liudan kovia pelejä, eikä voi sanoa, että ketään olisi päästetty kovin helpolla päivän otteluissa.

Lempon haastoi hyvin vastustajiaan, vaikka hävisikin kaikki ottelunsa 0-2 ja sijoittui lohkonsa viimeiseksi.

Lohkovoiton otti JyLe kolmella voitolla, Iskun sijoittuessa lohko kakkoseksi. KaPo lohkon kolmas ja jatkaa seuraavalla poolikierroksella Lempon kanssa 5B-poolissa.

Seuraava pooliturnaus pelataan lauantaina 27.1. ja se onkin viimeinen laatuaan. Viidennen poolikierroksen tulosten perusteella joukkueet jakautuvat välierin lohkoihin. Tulevaan 5B-poolin turnaukseen tulevat osallistumaan KaPon ja Lempon lisäksi 4B-poolissa paikkansa säilyttänyt LiVo sekä 4C-poolista noussut Isku-Veikot. Alustavasti näyttää siltä, että turnauksen järjestelyvastuussa olisi Karkkilan Pojat.

Lempo-Volleyn kausijulkaisu julkaistu

31.12.2023

Lempo-Volleyn kausijulkaisu 2023-24 on nyt julkaistu!

72-sivuinen julkaisu kertoo Lempo-Volleyn toimintaa viimeisen vuoden ajalta. Kausijulkaisussa on laaja kattaus seuran toimintaan joukkue-esitteltyistä, jäsenten haastatteluihin, puheenjohtajan tilannekatsaukseen, junioreiden ja aikuisjoukkueiden toimintaan kuin viime kauden upeiden menestyshetkien uudelleenelämiseen. 

Kausijulkaisu on julkaistu pdf-verkkoversiona.

Voit lukea Lempo-Volleyn kausijulkaisun täältä⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

A-pooli pelataan loppiaisena Lempäälässä

19.12.2023

Lempon A-poikien SM-sarjakausi jatkuu lauantaina 6. tammikuuta A-poolin turnauksella.

Turnaus pelataan Lempäälässä Kanavan koululla. Mukana ovat Lempo, Isku, KaPo ja JyLe.

Tulospalvelu

Lempo nousi Jyväskylässä A-pooliin

10.12.2023

A-ikäisten turnausviikonloppuna saatiin nauttia harvinaisesta herkusta, kun A-poikien sekä Lempon A1-tyttöjen pooliturnaukset järjestettiin Jyväskylässä urheilukeskus Kuokkalan Graniitissa. Valtavan kokoisessa maan alle louhitussa väestönsuojassa pelaaminen oli jo itsessään kokemus, johon yhdistettiin joukkueiden yhteiskuljetus. Hauska yhteensattuma oli myös, että molemmat joukkueet pelasivat turnauksiaan 3B-pooleissa.

Turnauksen järjestävän seuran JyväsLentiksen sekä Lempo-Volleyn lisäksi poikien 3B-poolissa pelasivat Oulunsalon Vasama ja Puijo Wolley.

Lempon pojat aloittivat päivänsä ottelulla OsVaa vastaan. Peli kulki kaikkiaan yllättävän rennosti ollakseen päivän ensimmäinen. Voisi sanoa, että nähtiin koko syyskauden ehjin esitys. Lempo voitti OsVan 2-0.

Heti perään pelattiin ottelu PuWoa vastaan, jossa ensimmäiset puolitoista erää oli hyvää, tasaista vääntöä. Sitten taisi energiatasot huveta ja vastustaja tuli rinnalle ja ohi. Lempo hävisi pelin lopulta 1-2 PuWolle.

Lempon sijoituksen kannalta tärkeäksi peliksi muodostui OsVan ja PuWon välinen ottelu. OsVan ottaessa voiton, tarkoitti se sitä, että päivän viimeinen ottelu JyLen ja Lempon välillä olisi merkityksetön, koska molemmat olivat varmistaneet paikkansa poolin kahden parhaan joukkoon.

Viimeiseen peliin pystyttiin lähtemään rennosti ja vapautuneesti. Rosterikin pistettiin uuteen uskoon. Tunnelmaa pelistä ei puuttunut - tiukka ja hyvä haasto ennakkosuosikki JyLestä. Värikäs(kin) ottelu JyLelle 2-1. Erityismaininnan saa Muhis, joka pelasi elämänsä ensimmäisen kokonaisen sarjapelin liberona ja selviytyi siitä erittäin hienosti!

Lempo otti pooliturnauksesta toisen sijan ja nousee JyLen kanssa neljännellä turnauskierroksella A-pooliin. Seuraksi loppiaislauantaina 6.1. pelattavaan turnaukseen tulevat A-poolipaikkansa säilyttäneet Rantaperkiön Isku sekä Karkkilan Pojat.

Kaiken kaikkiaan hieno pelireissu A1-tyttöjen kanssa, jotka nousivat myös A-pooliin. Onnittelut tytöille sekä kiitos matkajärestelyistä ja kannustuksesta!

Joulukuun B-pooli pelataan Jyväskylässä

3.12.2023

A-poikien 3. poolikierros pelataan lauantaina 9. joulukuuta. Lempo pelaa silloin B-poolissa. Turnaus pelataan Jyväskylässä.

Tulospalvelu

A-pojilla turnausvoitto ja nousu B-pooliin

18.11.2023

Lempon A-pojilla turnausvoitto ja nousu B-pooliin!

A-poikien 2C-pooliturnaus pelattiin lauantaina 18.11. Sastamalassa Vareliuksen liikuntahallilla. Puitteet olivat mainiot ja pelit pyörivät jouhevasti kahdella kentällä - jopa niin hyvin, että viisi turnauksen kuudesta ottelusta pelattiin kolme eräisenä.

Lempo pelasi ensimmäisen pelinsä Valepaa vastaan ja otti isäntäjoukkueesta 2-1 voiton. Toinen peli Isku-Veikkoja vastaan päättyi niin ikään Lempon 2-1-voittoon. Päivän viimeisen ottelun Kauhavan Wisaa vastaan Lempo hävisi 1-2. 

Yhteenvetona voisi todeta, että melkoista vuoristorataa oli koko päivä. Kaksi voittoa ja yksi häviö toi Lempolle tänään kuitenkin 2C-poolin kärkisijan ja nousun B-pooliin. Seuraava  turnauskierros pelataan lauantaina 9.12.

C-pooli pelataan Sastamalassa

8.11.2023

Lempon A-pojat pelaavat C-poolissa lauantaina 18. marraskuuta Sastamalassa.

Kauden kolmannessa turnauksessa vastassa ovat VaLePa, Isku-Veikot ja Kauhan Wisa.

Lempo aloittaa pelit kello 11.

Tulospalvelu

Kuopiossa kolmossija - Lempo jatkaa C-poolissa

29.10.2023

A-pojat reissasivat 28.10. Kuopioon 1B-poolin turnaukseen, jossa vastaan tulivat Valepa, JyLe sekä isäntä PuWo.

Päivän kaksi ensimmäistä ottelua oli kaiken kaikkiaan hyvää peliä. Lempo otti JyLestä 2-1 voiton, tiukan kolmannen erän päättyessä 19-17 Lempolle. Valepa otti taasen 2-1 voiton Lemposta. Pitkän päivän viimeisessä ottelussa PuWoa vastaa Lempo taipui erin 2-0.

Isäntäjoukkue Puwo otti puhtaalla pelillä lohkon ykkössijan. Vierasjoukkueet JyLe, Valepa sekä Lempo pelasivat keskenään ottelunsa ristiin ja koko rahan edestä kolmieräisinä kamppailuina. Näin lohkon muut sijat jaettiin pikkupisteillä: toiseksi sijoittui JyLe, kolmanneksi Lempo ja neljänneksi Valepa.

Lempon pelit jatkuvat lauantaina 18.11. 2C-poolissa, jossa muut joukkueet ovat Valepa sekä 1D-poolista nousseet Isku-Veikot ja KauWi

Lempo jatkaa lokakuun lopulla B-poolissa

7.10.2023, päivitetty 22.10.2023

Lempo-Volleyn A-pojat pelaavat B1-poolissa lauantaina 28. lokakuuta. Turnauksessa ovat vastassa JyLe, PuWo ja VaLePa.

Turnaus pelataan Kuopiossa.

Turnauksen tulospalvelu

Kasper Vesanen voittamassa Suomelle EM-kisapaikkaa

19.10.2023

Suomi varmisti alle 18-vuotiaissa EM-kisapaikat, kun Suomi voitti poikien ja tyttöjen karsintaturnaukset Tanskassa.

Molemmissa joukkueissa oli mukana yksi lempolaispelaaja. Poikien joukkueessa pelasi lempääläiskasvatti Kasper Vesanen, joka pelaa A-poikia Lempossa. Tyttöjen joukkueessa oli mukana Saara Tyrkkö, joka on mukana naisten 1-sarjajoukkueessa.

Onnittelut molemmilla ja Suomen joukkueille!

Lentopalloliiton raportti turnauksesta

Kuva: Lentopalloliitto

Lempo mukana Tue tiimiä -kampanjassa - Näin voit tukea joukkuettamme

17.10.2023

Lempo-Volleyn joukkueet ovat mukana Tue tiimiä -kampanjassa, jolla kerätään varoja joukkueiden toimintaan. Mukana on myös A-poikien joukkue.

Tukeminen on helppoa: valitse haluamasi Lempon joukkue jota haluat tukea ja klikkaa joukkueen myyntilinkkiä. Tue tiimiä -sivustolla on paljon mielenkiintoisia, hauskoja ja hyödyllisiä tuotteita, joita voi ostaa. Ostosummasta osuus tulee suoraan haluamasi joukkueen tueksi.

Tuotteet saat itsellesi nopeasti 1-3 päivässä. Lisäksi näet sentilleen, paljonko Lempon joukkue saa tukea.

Teethän tilauksen 6.11.2023 mennessä.

Täältä tukemaan:

A-pojat https://tuetiimia.fi/tiimi/oj1436/?k=oj1436-11⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Linkkejä saa jakaa tuttavapiirille, jolloin mahdollistetaan mahdollisimman iso tukipotti Lempon joukkueiden toimintaan.

Kiitos tuestasi!

Kaikkien Lempon joukkueiden tukilinkit täällä

Lempolle upea turnausvoitto kauden avauksessa

7.10.2023

Lempo-Volleyn A-pojat aloittivat uuden SM-sarjakauden upealla turnausvoitolla, kun tasoturnaus pelattiin kotiturnauksen Sääksjärvellä!

A-pojat, tasoturnaus, lohko 3:

Sääksjärven liikuntahallilla pelattiin lauantaina 7.10. A-poikien kauden avaava tasoturnaus. Lempo-Volleyn isännöimään 3 lohkon turnaukseen saapui vieraiksi Vammalan Lentopallo, Luolajan Kajastus Hämeenlinnasta sekä Valkeakosken Isku-Veikot.

Lempon joukkue koostuu A- sekä B-ikäisistä pelaajista, joista suurin osa pelaa Lempossa myös miesten 2-sarjaa. Osa pelaajista harjoittelee muualla, joten kauden ensimmäisessä turnauksessa oltiin niin sanotusti jännän äärellä, totesi päävalmentaja Pasi Korkola. Joukkueen ensi kertaa pelipäivänä tavannut Nuutti Nikkinen integroitui sakkiin hienosti ja koko porukan iloinen peli-ilme säilyi koko päivän, vaikka kokoonpanoja vaihdeltiinkin pelien välillä.

Lempo voitti Isku-Veikot 2-0 (25-18, 25-11) ja Kajastuksen 2-0 (25-15, 25-11). Valepaa vastaan pelatussa ottelussa kaksi ensimmäistä erää mentiin jatkopalloille asti ja ratkaisu saatiin vasta kolmannessa erässä pelin päättyessä Lempon 2-1 voittoon (24-26, 27-25, 15-10). Viimeisessä pelissä poikien U18-joukkuueeseen valittu Kasper Vesanen oli elementissään, tehden 15 pistettä.

Pelin taso nousi turnauksen loppua kohti ja hurtti huumori kantoi läpi turnauspäivän. Loppusaldona Lempolle lohkonsa voitto. Pelit jatkuvat lohkon toiseksi tulleen Valepan kanssa 1B-poolissa, jota täydentävät JyväsLentis Jyväskylästä sekä Puijo Wolley Kuopiosta. Seuraava poolikierros pelataan lauantaina 28.10.

Avausturnauksen tulospalvelu

Kausi käyntiin tasonmittausturnauksella Lempäälässä

2.10.2023

Lempo-Volleyn A-pojat aloittavat SM-sarjakauden tasonmittausturnauksella.

Turnaus pelataan Lempäälässä Sääksjärven liikuntahallissa lauantaina 7.10. Pelit alkavat kello 10. Tervetuloa seuraamaan pelejä!

Tulospalvelu

Jatkossa A-C-junioreiden ottelut suorina lähetyksinä Lentis-TV:ssä

25.9.2023

Kaudella 2023-24 iso osa Lempo-Volleyn joukkueiden peleistä on katsottavissa suorina lähetyksinä Lentopalloliiton uudesta Lentis-TV:stä.

Lentis-TV on uusi Lentopalloliiton ja Solidsportin yhteistyön tuote, joka tulee olemaan iso livelähetykset kokoava palvelu. Pelit näkyvät osoitteessa live.lentopallo.fi.

Lentis-TV:ssä näkyvät yksinoikeudella 1-sarjat sekä A-, B- ja C-junioreiden SM-sarjat. Eli näiden sarjojen kaikki Lempon pelit näkyvät Lentis-TV:ssä. Lisäksi Lempon M1-joukkue tekee yhteistyötä paikallispeleissä Aamulehden kanssa.

Mahdollisesti Lempon 2-sarjojen pelit näkyvät myös Lentis-TV:ssä, mutta tästä ei ole vielä varmuutta.

Lentis-TV-palvelu on maksullinen. 1-sarjapelejä voi katsoa joko kuukausimaksulla tai ostaa yksittäisiä pelejä. Junioreissa voi katsoa joko yksittäisiä turnauksia yhdellä maksulla tai ostaa yksittäisiä otteluita.

Osa maksutuotoista tulee livelähetyksiä tuottaville seuroille, eli katsomalla pelejä Lentis-TV:stä tuet myös seuroja.

TÄÄLLÄ KAIKKI LEMPON OTTELUT A-POJISSA

Kasper Vesanen U18-maajoukkueen valintaleirille

18.9.2023

Lempo-Volleyn A-poikien ja 2-sarjajoukkueen yleispelaaja Kasper Vesanen on valittu Suomen U18-maajoukkueen valintaleirille!

Leiri pidetään Kuortaneelle 2.-5.10.2023. Poikien EM-karsinnat pelataan Tanskan Ikastissa 16.-18.10., jonne joukkue valitaan Kuortaneen leiriltä.

Onnea valinnasta Kasper!

Täällä valittu joukkue⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Lempo-kolmikko valittiin SM-alue-kisoihin

12.9.2023

Lempo-Volleyn A-pojissa ja miesten 2-sarjassa pelaava B-ikäinen kolmikko valittiin Lounaisen aluejoukkueisiin.

Poikien Lounais 1 -joukkueeseen valittiin miesten 2-sarjajoukkueen ja A-poikien Kasper Vesanen ja Lounais 2 -joukkueeseen M2- ja A-poikien Lauri Lahtinen ja Kendron Tüür.

Onnea valituille! 

Valitut joukkueet

B-poikien alue-SM-finaalien tulospalvelu

B-tyttöjen alue-SM-finaalien tulospalvelu

Kohti kautta 2023-2043

3.8.2022

Lempo-Volleyn on tarkoitus saada A-poikien joukkue kokoon myös kaudella 2023-2024. Joukkue pelaisi ikäluokan SM-sarjaa. 

Jos joukkueessa pelaaminen kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä yhteyshenkilöihin. Joukkue etsii uusia pelaajia.

A-poikien sivuille päivitellään tulevan kauden uutisia ja tietoja lähempänä tulevan kauden alkua.

Ikäluokka aloittaa harjoittelun elokuussa.