A-pojat

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN A-POIKIEN KOTISIVUILLE

A-ikäisiä ovat 2002-2004-syntyneet kaudella 2021-2022.

SEURAAVA OTTELU

UUTISIA

Avausturnaus Lempäälässä lauantaina 16.10.

10.10.2021

Lempon A-poikien sarjakausi käynnistyy lauantaina 16.10. kotiturnauksella Sääksjärven liikuntahallilla Lempäälässä. Mukana on kolme joukkuetta: Lempo, Jankko ja VaLePa

Ohjelma:
klo 11 Lempo-VaLePa
klo 13 VaLePa-Jankko
klo 15 Jankko-Lempo

Tulospalvelu

SM-sarja käyntiin lokakuussa

20.9.2021

A-poikien SM-sarja käynnistyy 16.10. tasonmittausturnauksilla. Tänä vuonna A-poikien SM-sarjaa pelaa 14 joukkuetta.

Pelit aloitetaan tasonmittausturnauksilla. Lempo pelaa lohkossa 3 VaLePan ja Jankon kanssa.

Lempon A-poikajoukkueeseen kuuluu pelaajia seuran 1- ja 2-sarjajoukkueista ja vain A-pojissa pelaavista. Joukkuetta valmentaa Reijo Härikkä ja joukkueenjohtajana on Harri Montonen.

Lempo aloitti kauden treeniturnauksella

20.9.2021

Lempon A-pojat aloittivat kauttaan harjoitusturnauksella Sääksjärvellä Lempäälässä sunnuntaina 19.9.

Mukana olivat Lempo, VaLePa sekä Lounais-Suomen B-poikien aluejoukkueet. He valmistautuivat ensi viikonlopun alue-SM-kisoihin.

Lempo otti kolmesta pelistä voitot VaLePasta ja Lounaan 2-joukkueesta ja hävisi Lounaan 1-joukkueelle.

Tietoa uusille harrastajille

10.8.2021

Mietitkö lentopallon harrastamisen aloittamista Lempo-Volleyssa?

Tässä muutamia huomioitavia asioita.

- Ilmoittautuminen joukkueen harjoituksiin tapahtuu pääsääntöisesti joko valmentajalle tai joukkueenjohtajalle, jonka tiedot löytyvät kyseisen juniorijoukkueen sivuilta ja yhteystiedot-sivulta.

- Jos joukkueella ei ole vielä tässä kohtaa tulevalle kaudelle valmentajaa, se tarkoittaa, että ryhmälle etsitään vastuuvetäjää. Jos olet kiinnostunut, voit myös itse ottaa ikäluokassa valmentajan, joukkueenjohtajan tai rahasntonhoitajan roolin. Jokainen joukkue tarvitsee tietyt aikuisten vastuuroolit, jotta toiminta voi alkaa.

- Kun olet varma, että sinä tai huollettavasi harrastaa kaudella 2021-22 Lempo-Volleyssa, täytä jäsentietosi täältä. Sieltä saamme tiedot jäsenrekisteriin ja joukkueenjohtajalle. Linkin kautta ei tarvitse ilmoittautua, jos haluaa kokeille, vasta harrastuspäätöksen myötä.

- Milloin joukkue harjoittelee? Vanhemmat ikäluokat aloittavat elokuussa, nuoremmat pääsääntöisesti syyskuun alussa. Nämä tiedot ovat parhaiten valmentajalla ja joukkueenjohtajalla. Jos heitä ei ole nimetty, joukkueella ei ole vielä harjoituksia.

- Millainen laji lentopallo on? Täältä yleistietoa lentopallosta.

Yleisissä asioissa voi olla yhteydessä seuran hallituksen jäseniin (seuran yhteystiedot täällä).

B-ikäiset voivat tulla A-poikiin pelaamaan

19.7.2021

Lempo-Volleylla ei ole kaudella 2021-2022 B-poikien sarjaa pelaavaa joukkuetta, koska viime kauden B-joukkueesta moni nousi A-poikiin ja C-pojat jatkavat vielä toisen vuoden C-ikäluokassa.

Niinpä B-ikäiset Lempossa pelaamisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita A-poikiin pelaamaan. Tällä tietoa ensi kaudella Lempolla on kaksi A-poikien pelijoukkuetta.

Ole yhteydessä joukkueiden vetäjiin, täällä yhteystiedot.

Koronarajoitukset mahdollistavat harjoittelun

19.5.2021

Koronarajoituksia on loppukevään ja alkukesän aikana höllennetty. Tällä hetkellä juniorit saavat harrastaa ulkona ilman turvavälejä ja sisällä maksimissaan 20 henkilön ryhmissä.

Uudet lievemmät rajoitukset kuitenkin mahdollistavat kesätreenit isommalla ryhmällä ulkona ja juniori-ikäisten pelaajien osalta sisällä.

Täällä viimeisimmät rajoitukset

Kohti kautta 2021-2022

19.5.2021

A-poikien joukkuekuva 2020-2021.

Kausi 2020-2021 on vaihdettu uuteen kauteen 2021-2022. Lempo-Volleylla jatkaa A-poikein joukkue myös tulevalla kaudella SM-sarjassa.

A-poikien joukkue toimii vahvasti yhdessä Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkueen kanssa, harjoittelee ainakin osittain yhdessä ja osa pelaajista pelaa junnujen lisäksi miehissä..

A-poikein sivuille päivitellään tulevan kauden uutisia ja tietoja lähempänä tulevan kauden alkua.

Tulevalla kaudella A-poikien valmentajana ovat Harri Montonen ja Reijo "Reppu" Härikkä, joka valmensi viime kaudella Lempon B-pojissa. B-pojista nousee useampi pelaaja tälle kaudella A-poikiin.

Yhteystiedot:

Reijo Härikkä
0400 713544
reppu6(a)gmail.com

Harri Montonen, valmentaja
040 8340262
harri.montonen(a)lempovolley.fi

A-junnuilla ei Power Cupia tänä kesänä

18.5.2021

Lempon A-poja eivät osallistu Salon Power Cupiin kesällä 2021. Lentopalloliitto päätyi alkuvuoden vaikean koronavirustilanteen vuoksi muokkaamaan Power Cupia niin, että se voitaisiin järjestää mahdollisimman terveysturvallisesti. Niinpä Poweri rajattiin vain C-, D- ja E-junioreille ja ajankohta siirrettiin alkukesästä pidettäväksi 29.7.-1.8.2021.

Niinpä A-pojilla ei ole mahdollisuutta lähteä Poweriin. Joukkuemäärää on muutenkin rajattu, eikä Lempostakaan ole lähdössä yhtä suurta joukkoa, vain yksittäisiä joukkueita.

Power Cupia ei järjestetty kesällä 2020 ollenkaan. Kesällä 2022 se on tarkoitus pelata normaalisti Kauhavalla.

Lisätietoa uudenlaisesta Powerista