A-pojat

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN A-POIKIEN KOTISIVUILLE

A-ikäisiä ovat 2001-2003-syntyneet kaudella 2020-2021.

SEURAAVA OTTELU

UUTISIA

A-poikien SM-sarja jatkuu vasta marraskuussa B-poolissa

21.9.2020

Lempon A-poikien sarjapelit jatkuvat joko 7. tai 8. marraskuuta ensimmäisellä poolivaiheen turnauksessa.

Lempo oli tasonmittausturnauksessaan toinen, turnauksen voitti Salon Viesti. Kakkossija vei Lempon B-pooliin.

Vielä ei ole tiedossa turnauspaikkakuntaa eikä tarkkaa pelipäivää. Vastustajat ovat jo tiedossa: Lempo, Alahärmän Kisa, Vilppulan Tähti ja JyväsLentis.

Turnauksen tulospalvelu

Tasonmittausturnauksessa kaksi voittoa ja kakkossija

19.9.2020

Lauantaina 19.9 tehtiin uusi luku Lempo-Volleyn seurahistoriaan. Ensi kertaa seuralla on tällä kaudella joukkueet A-junioreissa, kun A-tytöt ja A-pojat pelaavat SM-sarjaa.

Lempon A-pojat pelasivat puolestaan Raisiossa Loimun, Salon Viestin ja VaLePan kanssa. Etenkin odotettu oli  Viestin kohtaaminen: Viesti on käytännössä nuorten maajoukkue, kaikki avainpelaajat pelaavat aikuisissa Kuortaneen valmennuskeskuksen 1-sarjajoukkueessa ja kuuluvat nuorten maajoukkueeseen.

Lempo sai muutaman poissaolon vuoksi kovat viime hetken vahvistukset, kun miesten 1-sarjajoukkueen kaksikko, A-ikäiset Saku Tuomivaara ja Tommi Nieminen tulivat vahvistamaan joukkuetta. Muuten Harri Montosen valmentama A-pojat koostuu miesten 2-sarjaa pelaavista pelaajista ja viime kaudella B-pojita vanhenneista pelaajista.

Lempon ottelut:
Lempo-VaLePa 2-0 (25-8, 25-21)
Lempo-Loimu 2-0 (26-24, 25-14)
Lempo-Viesti 0-2 (20-25, 18-25)

Turnauksen tulospalvelu

Lempo sijoittui lohkossa toiseksi.

- Kaksi ensimmäistä peliä tulivat meidän omalla hyvällä pelillä jopa helpohkosti voitoiksi. Sitten vastaan asettui Salon Viesti, joka käytännössä koostuu nuorisomaajoukkueen pelaajista täysin. Hyvin haastettiin, eikä pelissä varsinaisesti oltu huonompia. Viesti sai molemmissa erissä muutaman kovan syötön sisään ja siitä tuli ratkaiseva ero, A-poikien päävalmentaja Harri Montonen kertoi hyvistä otteista.

A-pojat kävivät treeniturnauksessa Loimaalla 13.9.

16.9.2020

Lempon A-pojat hakivat joukkueena pelituntumaa ennen SM-sarjan alkua. Loimaalla pelattiin harjoitusturnaus sunnuntaina 13.9.

Lempon A-pojat koostuvat muutamasta B-ikäisestä ja viime kauden B-ikäisistä vanhenneista A-ikäisitä. A-pojista osa pelaa myös miesten 2-sarjaa ja A-pojat harjoittelevatkin yhdessä A-poikien kanssa samoilla vuoroilla. Näin saadaan yhteen treeniin aina hyvin osallistujia. Joukkueita valmentaa myös sama valmentaja eli Harri Montonen.

Treeniturnauksessa kohdattiin B-ikäisten Lounais-Suomen aluejoukkueet 1 ja 2 sekä Rantaperkiön Iskun A-pojat.

Lempo-Volley - Lounais-Suomi 1, tulos 1-2
Lempo-Volley - Lounais-Suomi 2, tulos 1-2 
Lempo-Volley - Rantaperkiön Isku, tulos 0-2

Lempo oli mukana kuudella pelaajalla, kun Lempon pelaajista osa pelasi Lounais-Suomen B-ikäisten aluejoukkueissa. Lempon Niko Montonen loukkasi avauspelissään kättään, niin lopuissa peleissä Lempo lainasi pelaajaa toisilta ryhmiltä. Turnauksesta saatiin kuitenkin hyvää pelikokemusta kauden avausturnausta varten, joka pelataan 19.9. Raisiossa.


Ensimmäinen turnaus Raisiossa 19.9.

8.9.2020

A-poikien SM-sarja on ensimmäinen juniorisarja, joka alkaa. Niinpä Lempon historiassa esiintyy ensi kertaa myös A-poikien joukkue lauantaina 19.9. Silloin ensimmäisessä turnauksessa mitellään Raisiossa.

Lempon lohkossa ovat myös VaLePa, Raision Loimu ja Salon Viesti.

Lohkon tulospalvelu

Lempolaisia B-poikien aluejoukkueissa

8.9.2020

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkueen pelaajista Kalle Nieminen ja Aki Tuomivaara on valittu Lounais-Suomen B-poikien aluejoukkueeseen.

Lisäksi Lempon B-pojissa pelaava Atte Korkola on valittu B2-aluejoukkueeseen.

He pelaavat junioreissa myös Lempon A-pojissa.

Onnittelut kolmikolle!

B1-joukkuetta, jossa pojat pelaavat, valmentaa Lempon C-poikien valmentaja Pasi Korkola.

Täällä aluejoukkueet kokonaisuudessaan

A-pojat ilmoittautuneet mukaan SM-sarjaan

20.8.2020

Lempon A-pojat ovat ilmoittautuneet mukaan SM-sarjaan.

Joukkue harjoittelee yhdessä Lempon 2-sarjajoukkueen kanssa samoilla vuoroilla. Jos olet A-poikaikäinen ja vielä ilman joukkuetta, Lempon ryhmään mahtuu vielä uusia pelaajia.

Joukkuetta valmentaa 2-sarjajoukkueen päävalmentaja Harri Montonen, joka on myös yhteyshenkilönä. Harriin voi olla yhteydessä kiinnostuneet pelaajat.

Puh. 040 8340262
harri.montonen(a)lempovolley.fi


Kaudelle 2020-2021 Lempolle tarkoitus saada A-poikien joukkue

11.5.2020

Lempo-Volleylle on tarkoitus perustaa tulevalle kaudelle seurahistorian ensimmäisen A-poikien joukkue.

A-poikajoukkue harjoittelee yhdessä Lempon miesten 2-sarjajoukkueen kanssa. Osa pelaajista on samoja kuin miesten 2-sarjassa ja osa pelaa vain junnupelejä.

Joukkueelle etsitään tällä hetkellä valmennusta ja taustoja.

Kiinnostuneet pelaajat, yhteyttä voi ottaa yhteyshenkilönä tällä hetkellä toimivaan Harri Montoseen.

Puh. 040 8340262
harri.montonen(a)lempovolley.fi

A-poikien kotisivut pystyyn

11.5.2020

Lempo-Volleyn A-poikien sivut avattiin 11.5. Kotisivuille tullaan tulevan kauden aikana lisäämään joukkueen jäsenet, ottelut ja uutisia.

Tässä kohtaa Joukkue- ja Ottelut-sivut eivät ole vielä auki, sillä otteluista ei vielä ole tietoa ja joukkueen pelaajistokin vielä muokkautuu.

Sivuja päivitetään kesän ja alkusyksyn aikana.

Kesän 2020 Power Cup peruttu - Salossa pelataan 2021

11.5.2020

Vuoden 2020 Power Cupia ei järjestetä tulevana kesänä. Turnaus siirtyy pelattavaksi Salossa 10.-13.6.2021. Lentopalloliiton hallitus päätti tapahtuman siirtämisestä 9.4. 

Samalla vuoden 2022 Power Cup Kauhavalla siirtyy vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta PowerParkissa järjestettävälle vuoden 2022 turnaukselle on 9.-12.6.2022.

Lentopalloliiton hallitus linjasi myös joukkue- ja passimaksujen palautuksesta. Osallistujien pelipassien osalta passimaksut palautetaan täysimääräisesti. Jo turnauksen organisoinnista johtuvien toteutuneiden kulujen vuoksi joukkuemaksuja ei nyt ilmoittautuneille palauteta, mutta maksetut joukkuemaksut ovat seurojen käytettävissä ensi vuonna turnauksen uudessa ajankohdassa. Johtuen koronavirusepidemian aiheuttamasta ennakoimattomasta ja mittavasta talousvaikutuksesta Lentopalloliitolle, passipalautukset maksetaan seuroille erissä syyskuun loppuun mennessä. Palautusten maksamisesta ja käytännöistä informoidaan turnaukseen ilmoittautuneita seuroja erikseen lähiaikoina.

Lentopalloliiton tiedote

Lempo-Volleyn jäsenet ja joukkueet voivat tarvittaessa kysyä lisätietoa Power Cupista Lempon ower-työryhmän jäseniltä. Täällä yhteystiedot