1-joukkue jatkoi harkkapelejä voitolla Iskusta

22.8.2019

Lempo-Volleyn kauden toinen harjoituspeli Pyynikillä päättyi lempääläisten 3-0 (27-25, 25-19, 27-25) voittoon kotijoukkue Rantaperkiön Iskusta. Tiukka matsi olisi voinut parissa erässä kääntyä kummin vain, Lempo sai loppuerissä tiristettyä itsestään hieman enemmän irti. Iskun harjoitusvuorolla ehdittiin vielä aloittamaan neljäs erä, jota Isku johti 10-9 salivuoron loppuessa.

Aloituskokoonpanot:

Lempo: Matti Toivola, Tomi Rumpunen, Tatu Härkönen, Tommi Nieminen, Eetu Rantanen, Teemu Koivunen ja L Jyri Niemi

Isku: Juuso Paananen, Simo Puttonen, Kalle Becker, Paavo Korhonen, Kasimir Vuorinen, Joona Vihervaara ja L Niko Lintula.

Lempolta puuttuivat Henri Laine, Anssi Vesanen, Saku Tuomivaara, Verneri Halttula ja Sten Kruuda Mukana olivat joukkueen treeniringissä mukana olevat Härkönen, Matias Becker ja Tuomas Sillanpää. Sillanpää pelasi toisen ja kolmannen erän hakkurina, Kasper Pennanen pelasi puolet pelistä yleispelaajana ja Becker 1,5 erää keskellä.

Isku käytti pelissä myös Mauri Kurppaa, Daniel Heinosta ja Jukka Katilaa. Ryhmän uutena päävalmentaja oli Ahti Viita. Isku pelasi tuplaharkkapelit, sillä keskiviikkona se oli pelannut VaLePan 2-joukkuetta vastaan. Tuon pelin VaLePa2 vei 3-1.

Isku lähti avauserään todella rohkealla ja onnistuneilla syötöillä. Lempo-Volley kuitenkin vahvalla peruspelillä pysyi pelissä mukana. Korhosen ja Vuorisen hyvät hypärit toivat Iskun loppuerästä rinnalle, mutta Lempo oli lopussa hieman etevämpi.

Toisessa erässä lempääläisten yleispelaaminen parani ja Isku teki hieman enemmän virheitä. Kaikkiaan torstai-ilta ei ollut kummaltakaan ryhmältä selvästikään tuoreinta tekemistä, mikä näkyi jonkin verran huolimattomuutena. Lempon hyvä alkuerä siivitti toisen erän voittoon.

Kolmannessa Isku vaihtoi Kurpan passaamaan ja Lempokin hieman muutti kuusikkoaan. Erä sujui jälleen tasaisena, ja Isku kävi jopa eräpallossa. Alkupelissä loisti Iskun Korhonen, ja kolmannessä erässä nousi esiin nelospaikalta Lempon Pennanen.

Kolmen erän jälkeen vielä ehdittiin aloittamaan neljäs erä, joka pelin kuvaan sopivasti sujui pinna-pinnalta-meiningillä.

Pelissä oli hyvää etenkin uusien pelaajien väläytykset ja yhteistyö kehittyminen läpi pelin. Vaikka pelin taso ei joka hetki ollutkaan tapissa, pystyi joukkue pitämään johtoaseman, mikä on arvokasta kautta ajatellen.

Lempo-Volley ja Isku kohtaavat heti uudestaan, kun 1-sarja alkaa 21.9. Silloin joukkueet pelaavat Hakkarissa. Lempon harjoituspelit jatkuvat tulevana perjantaina, silloin Hakkari vastaan tulee Akaa-Volley!