2-sarjat ja Kuntosarjat yhä tauolla, otteluohjelmat epäselviä

21.1.2021

Lempo-Volleyn naisten ja miesten 2-sarjajoukkueet ja aikuisten Kuntosarja-joukkueet miehissä ja naisissa ovat olleet pian kaksi kuukautta pelitauolla. Aikuisten sarjatoiminta lentopallossa Mestaruusliigaa ja 1-sarjaa lukuunottamatta laitettiin tauolle marraskuun lopulla koronatilanteen vuoksi.

Tällä hetkellä aikuisjoukkueet eivät voi harjoitella Lempäälässä alueellisten koronarajoitusten vuoksi. Sen myötä joukkueet eivät voi myöskään pelata. 2-sarjoissa sama ongelma on isolla osalla Lempon lohkovastustajilla.

Pirkanmaalla on 8.2. asti aikuisten sisäliikunnassa rajoitukset ja 10 henkilön rajoitus yleisötapahtumiin, muutamilla muilla alueilla samanlaiset rajoitukset ovat jo helmikuun loppupuolelle, eikä Pirkanmaankaan jatkosta oli tietoa. Se hankaloittaa sarjojen pelaamista.

2-sarjoissa on alkuvuodesta tullutkin useita pelisiirtoja, eikä sarjapelejä päästä aloittamaan kuin vasta helmikuussa, jos silloinkaan. Siispä loppukauden ohjelmasta ei pelien osalta ole tietoa, kuinka sarjat pyritään viemään läpi.

Kuntosarjat ovat Lounais-Suomen lentopallojaoston alaisia sarjoja, ja ne ovat toistaiseksi myös tauolla. Kuntosarjoissa syksyn sarjakausi jäi muutamaa peliä kesken. Sarjojen jatkosta tai otteluohjelmasta ei ole tietoa. Myös Lounais-Suomen alueen sarjatoiminta on tauolla ainakin helmikuun alkupuolelle.

Miesten 1-sarjaa voidaan tällä hetkellä pelata, mutta Pirkanmaalla ja monella muulla alueella tyhjille katsomoille.

Täällä Lempon naisten 2-sarjan tämänhetkinen ohjelma

Täällä Lempon miesten 2-sarjan tämänhetkinen ohjelma

2-sarjojen ohjelmat eivät ole aivan ajantasalla, tammikuussa ei ainakaan vielä voida pelata sarjapelejä.

Miesten Kuntosarjan sivusto (Lempo 3 ja Lempo pelaavat A-sarjassa)

Naisten Kuntosarjan sivusto (Lempo LPS pelaa A-sarjassa ja Lempo KKP B-sarjassa)

Kuva: Antti Raunio