A-junioreille voitokkaat avaukset, tytöt lohkovoittoon, pojat kakkosia - C-tytöt ja E-junnut treeniturnauksissa

19.9.2020

Lauantaina 19.9 tehtiin uusi luku Lempo-Volleyn seurahistoriaan. Ensi kertaa seuralla on tällä kaudella joukkueet A-junioreissa, kun A-tytöt ja A-pojat pelaavat SM-sarjaa.

Joukkueet olivat tasonmittausturnauksissa lauantaina. Naisten edustusjoukkueen pelaajista koostuva A-tyttöjoukkue, jota luotsaavat Ilari Jokinen ja Jyri Niemi, pelasi Hämeenlinnassa.

Kolmen joukkueen turnauksessa Lempon tahti oli ylivoimaista: kahdesta pelistä puhtaat voitot 3-0 ja tuloksena lohkovoitto. Kun joukkueita oli vain kolme, pelattiin pelit kolmesta erästä.

Lempon ottelut:
Klo 12 Lempo-Jankko 3-0 (25-12, 25-7, 25-14)
Klo 13.30 Lempo-HML A 3-0 (25- 10, 25-9, 25-21)

Turnauksen tulospalvelu

- Tärkein tuli hoidettua, eli voitot kotiin! Meillä oli paljon pelaajia mukana, niin pystyimme jakamaan peliaikaa kaikille. Lähdimme hakemaan, ettei peliohenki lopahda missään kohtaa. Kovalla syötöllä saimme vastustajan peliä rikottua tänään, A-tyttöjen päävalmentaja Ilari Jokinen raportoi.

Lempon A-pojat pelasivat puolestaan Raisiossa Loimun, Salon Viestin ja VaLePan kanssa. Etenkin odotettu oli  Viestin kohtaaminen: Viesti on käytännössä nuorten maajoukkue, kaikki avainpelaajat pelaavat aikuisissa Kuortaneen valmennuskeskuksen 1-sarjajoukkueessa ja kuuluvat nuorten maajoukkueeseen.

Lempo sai muutaman poissaolon vuoksi kovat viime hetken vahvistukset, kun miesten 1-sarjajoukkueen kaksikko, A-ikäiset Saku Tuomivaara ja Tommi Nieminen tulivat vahvistamaan joukkuetta. Muuten Harri Montosen valmentama A-pojat koostuu miesten 2-sarjaa pelaavista pelaajista ja viime kaudella B-pojita vanhenneista pelaajista.

Lempon ottelut:
Lempo-VaLePa 2-0 (25-8, 25-21)
Lempo-Loimu 2-0 (26-24, 25-14)
Lempo-Viesti 0-2 (20-25, 18-25)

Turnauksen tulospalvelu

Lempo sijoittui lohkossa toiseksi.

- Kaksi ensimmäistä peliä tulivat meidän omalla hyvällä pelillä jopa helpohkosti voitoiksi. Sitten vastaan asettui Salon Viesti, joka käytännössä koostuu nuorisomaajoukkueen pelaajista täysin. Hyvin haastettiin, eikä pelissä varsinaisesti oltu huonompia. Viesti sai molemmissa erissä muutaman kovan syötön sisään ja siitä tuli ratkaiseva ero, A-poikien päävalmentaja Harri Montonen kertoi hyvistä otteista.

Lempo-Volleyn C-tytöttöjen joukkueet C1 ja C2 saivat kutsun harjoituspeleihin Sastamalaan VaLePan C-tytöiltä. Sastamalassa pelattiin miniturnaus kahden seuran välillä lauantaina 19.9.

Lauantaista kerättiin hyvää kokemusta ennen pian alkavia SM-sarjan turnauksia. Niissä kohdataan VaLePan joukkueet todennäköisesti piankin uudelleen. Tällä kertaa VaLePan joukkueet veivät kaikki pelit ja jättivät Lempon pisteittä.Etenkin saatiin treenata kovan syötön vastaanottoa, VaLePan pelaajat olivat varsin hurjalla syöttöpäällä.

Tulokset:

Lempo C1 - VaLePa C1 0-3 
Lempo C2 - VaLePa C2 0-3 
Lempo C1 - VaLePa C2 0-3 
Lempo C2 - VaLePa C1 0-3

Sunnuntaina 20.9. pelattiin Lempoisten koulun liikuntahallissa Lempon sisäinen E-ikäisten treeniturnaus. Pelikokemusta ja onnistumisia saatiin ja haettiin ennen sarjapelien alkua. 

Mukana oli kaikkiaan kuusi Lempon joukkuetta pelaamassa: 2 E-tyttöjen joukkuetta, 2 E-poikien joukkuetta ja 2 F-poikien joukkuetta, jotka pelaavat myös E-poikien sarjaa

Uutista päivitetty 20.9. Lisätty E-junnujen kuulumiset sunnuntain treeniturnauksesta.