Miesten ja naisten 1-sarjojen alustavat otteluohjelmat julkaistu

24.7.2021

Tulevan lentopallon upeille 1-sarjakausille on annettu ensiaskeleet, kun alustavat otteluohjelma miesten ja naisten 1-sarjaoihin on julkaistu.

Kausi 2021-2022 on historiallinen, kun Lempo-Volleyn molemmat edustusjoukkueet pelaavat Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Lempon miehet olivat viime kaudella 1-sarjan välierissä ja naiset nousivat 2-sarjasta ylemmäs täksi kaudeksi.

Miehissä Lempon pelit alkaisivat 25. syyskuuta Hakkarissa sarjanousija Oulun Kiskoa vastaan. Runkosarja tulee päättymään maaliskuun puolivälissä. Pelejä on kaikkiaan 20, joista kotipelejä kymmenen.

Muutama mielenkiintoinen poiminta: Lempo lähtee yön yli kestävälle pohjoisen kiertueelle Rovaniemelle ja Ouluun tällä tietoa marraskuun puolivälissä. Ja vuoden 2022 puolella pelit jatkuvat jo 2.1. paikallispelillä Pälkäneen Luja-Lukon kanssa.

Naisissa Lempolla tulee olemaan 24 peliä, joista 12 kotona ja 12 vieraissa. Kausi alkaisi kahdella vieraspelillä syyskuussa, 19.9. Iskua vastaan Tampereella ja 26.9. Raisiossa RaisUa vastaan.

Ensimmäinen kotipeli Hakkarissa olisi 3.10. Vaasan Kiistoa vastaan. Runkosarja päättyy maaliskuussa, nykyisen ohjelman mukaan 13.3. vieraspeliin LP VIesti Akatemiaa vastaan.

Muutama mielenkiintoinen poiminta: Lempolla on peräti kolme vierastuplaviikonloppua, yksi pohjoisessa, yksi Pohjanmaalla ja yksi Itä- ja Keski-Suomessa.

Alustaviin ohjelmiin voi tulla vielä muutoksia. Molempien joukkueiden ohjelmat näet alta.

Miesten 1-sarjajoukkueen kotisivut

Naisten 1-sarjajoukkueen kotisivut

Miesten 1-sarjan Kuortane-vieraspeli aikaistunut, uusi päivä lauantai 30.10. Vanha päivä oli sunnuntai 31.10.

Miesten alustava ohjelma:

Naisten alustava ohjelma: