Annika Saari ja Niko Montonen Lempon kauden ensimmäiset Kuukauden pelaajat

5.11.2021

Yleisöäänestyksessä pääsi äänestämään Lempo-Volleyn miesten ja naisten syys-lokakuun Kuukauden pelaajaa. Äänestystulokset on nyt julkistettu.

Naiset

Lempo-Vollleyn naisten 1-sarjajoukkueen syys-lokakuun pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksessä yleispelaaja Annika Saari! Annika pokkasi joukkueen ensimmäisen Kuukauden pelaaja -palkinnon.

Annika debytoi 1-sarjassa tällä kaudella usean muun lempolaisten tavoin ja hän on noussut Lempon avainpelaajaksi. 2003-ikäluokkaan kuuluva Saari on Lempon pisteykkönen ja 74 pisteellään koko 1-sarjan pistepörssin kolmas. Annika on kovilla laitalyönneillään ja hyppysyötöllään tehnyt itsensä vastustajien tuntemaksi nopeasti.

Onnittelut Annikalle!

Miehet

Lempo-Vollleyn miesten 1-sarjan syys-lokakuun pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksessä 17-vuotias yleispelaaja Niko Montonen!

Viime kaudella 1-sarjassa debytoinut Montonen on kasvattanut rooliaan tällä kaudella. Hän on pelannut kauden jokaisessa pelissä ja ollut kerran avauskokoonpanossa.

Etenkin Jymy-vieraspelissä Montonen nousi isoon rooliin tultuaan vaihdosta kentälle, kun hän syöttövuorollaan käänsi toisen erän Lempon voitoksi ja pelasi pelin loppuun Lempon 3-1-vierasvoitossa. Lisäksi syöttöruudussa Montosen hyppysyöttö on tehnyt tuhojaan ja Montonen johtaa joukkueen alkukauden ässätilastoa.

Myös viime kaudella ensimmäinen Kuukauden pelaaja -palkinto meni nuorelle yllättäjälle, kun Saku Tuomivaara pokkasi nimityksen.

Tulevat pelit

Lempon miesten 1-sarja pelaa lauantaina 6.11. Lempäälässä Hakkarin liikuntahallissa kotipelin Karhulan Veikkoja vastaan kello 16. tervetuloa! Lempon naiset pelaa sunnuntaina 7.11. vieraspelin Helsingissä PuMaa vastaan.