B-junnut ja kaikki edustusjoukkueet kehissä viikonloppuna

6.10.2020

Lokakuun ensimmäinen kokonainen viikko on jälleen vilkas lentopalloviikko Lempäälässä, mutta sentään viime viikon 16 joukkueen ruljanssiin ei ylletä.

Alkuviikko menee Kuntosarjan peleissä sekä harjoitellessa.

Loppuviikosta B-ikäiset aloittavat kautensa. Lempon B-tytöt pelaavat tasonmittausturnauksen Sastamalassa ja B-pojat puolestaan aloittavat kotiturnauksella Lempäälän Sääksjärven koululla! Sääksjärvellä aloitetaan kello 11.

Tämän vuoden B-ikäluokkien joukkueet ovat muuttuneet melkoisesti viimevuotisesti, kun viime vuoden joukkueista iso osa pelaajista vanheni A-ikäisiin. Tänä vuonna Lempo saikin myös A-junnujoukkueet ja moni viime vuoden B-juniori pelaa nyt miesten ja naisten edustusjoukkueissa! B-tytöistä pelaa myös kolme naisten edustuksessa tällä kaudella.

05-ikäluokka nousi nyt B-ikäisiin ja muodostaa etenkin tytöissä ikäluokan selkärangan. B-tyttöjä valmentaa Lasse Lahtinen ja B-poikien koutsina jatkaa Reppu Härikkä.

Miesten 1-sarjajoukkue jatkaa pelejään lauantaina tuplapanoksella. Kotisaliin saapuu Pälkäneen Luja-Lukko kello 16. Samalla pelataan sekä sarjapisteistä että Suomen cupin jatkopaikasta 2. kierrokselle.

2-sarjassa pelataan sunnuntaina vieraissa sekä miesten että naisten toimesta. Miesten joukkue matkaa Hollolan Salpiksen vieraaksi ja naiset Tampereelle KaLen emännöitäväksi.

Viikonlopun tulospalvelut:

La 10.10. B-pojat tasonmittausturnaus Lempäälässä
La 10.10. B-tytöt tasonmittausturnaus Sastamalassa
La 10.10. 1-sarjaa Lempo - Luja-Lukko klo 16
Su 11.10. naisten 2-sarjaa KaLe - Lempo klo 15
Su 11.10. miesten 2-sarjaa Salpis - Lempo klo 16

Kuva: Enna Huurne