B-tytöt nousivat A-pooliin - B-pojat tippuivat B-pooliin

19.10.2019

Lempo-Volleyn B03-tytöt olivat löytäneet lauantaina 19. lokakuuta oikeanlaisen latauksen Sääksjärvellä pelattuun kotiturnaukseen! Lempo pelasi oivan turnauksen voittaen kaikki pelinsä 2-0. 

Ensin kaatui Kausalan Yritys, sitten KLP-86 ja viimeisessä pelissä Mikkelin Passarit, joka oli myös voittanut kaksi ensimmäistä peliään Lempon tavoin.

Kolme voittoa merkitsivät lohkovoittoa ja menolippua A-pooliin seuraavaan turnaukseen. A-poolissa pelaavat neljä sen hetken kovinta ikäluokan Suomen junnujoukkuetta.

Lempo-Volleyn B-pojat pelasivat lauantaina puolestaan jo A-poolissa. Kuopiossa pelattuun turnaukseen lempääläiset lähtivät jo noin kello 7 aamulla, onneksi ensimmäistä peliä oli saatu hieman myöhennettyä.

Parhaiden joukossa meno oli tällä kertaa kovaa, joskin Lempo pelasi hienosti ja haastoi Suomen kovimmat joukkueet tosissaan. Tuloksena kolme tiukkaa häviötä, usea erä meni jatkopalloille tai päättyi kahden erolla.

Avauspelissä Lempo voitti Kempeleeltä erän, häviö 1-2. Vilppulan Tähti ja Puijo Wolley voittivat Lempon 2-0. Taisteluilme oli kuitenkin hienoa läpi päivän. Pelit jatkuvat B-poolissa.

Lempo-Volleyn B04-tytöt pelasivat lauantaina E-pooliturnauksen Ylöjärvellä. Vastus oli kova, tällä kertaa lempolaisille ei irronnut voittoja eikä erävoittoja, vaan Vampulan Urheilijat, LP Kangasala ja Ylöjärven Ryhti olivat parempia 2-0.

FB-KUVA-ALBUMI B03-TYTTÖJEN TURNAUKSESTA