Biitsin Kingi-turnauksessa 26.7. Lempo ja BVT haastavat toisiaan

13.7.2019

Lempo-Volley järjestää tälle kesälle vielä toisenkin kovatasoisen miesten beach volley -turnauksen. Kyseessä on Lempon ja Beach Volley Tampereen haasteturnaus Hääkiven kentillä, jossa pelataan Kingi-systeemillä.

Turnaus pelataan perjantaina 26. heinäkuuta, ottelut alkavat kello 17.

Kingi-systeemissä jokainen pelaaja pelaa sarjataulukossa yksilönä. Kahdeksan pelaajan turnauksessa on kaksi neljän pelaajan alkulohkoa. Lohkossa kaikki pelaajat pelaavat keskenään parina yhden erän, eli kaikille tulee kolme erää. Erän pikkupisteiden plusmiinus lisätään erän jälkeen pelaajan pistesarakkeeseen.

Lohkojen jälkeen kaksi parasta plusmiinustulosta pääsevät finaalilohkoon, ja loput neljä sijoituslohkoon. Jatkolohkoissa pelataan samalla systeemillä erä jokaisen kanssa, ja ratkaistaan yksilöparemmuus.

Kingi-systeemin ajatuksena on tuoda mielenkiintoa ja erilaisuutta biitsiin, kun pelataan ikään kuin yksin. Jokainen piste todellakin ratkaisee, sillä hävitty pallo on aina miinus yksi piste.

Turnaus pelataan yhdessä suuren tamperelaisen Beach Volley Tampere -seuran kanssa. Lemposta mukaan tulee neljä pelaajaa, ja myös BVT:stä. Lemposta mukana ovat Jani Sällinen, Sten Kruuda, Tommi Roininen ja Jani Antola. BVT:sta mukana ovat Kari-Matti Jokiranta, Antti Leppänoro, Jukka Leppänen ja Juha Heiskanen.

TERVETULOA SEURAAMAAN TODELLA KOVATASOISTA JA TODELLAKIN ERILAISTA BIITSITURNAUSTA!

Ps. Tällä hetkellä ei olisi tulossa puffettia, katsotaan mihin lopulta päädytään.

Kuvat ja turnausmainos: Antti Raunio