C-junioreiden SM-välierät viikonloppuna - myös paljon muuta jännitettävää

9.3.2020

Tulevana lauantaina 14.3. ratkaistaan C-junioreiden SM-finalistit. Lempo-Volleyn C05-tytöt pelaavat välierissä Pieksamäellä ja C-pojat 1 pelaa puolestaan Loimaalla.

Välierälohkojen kaksi parasta pääsevät finaaleihin. C-tytöissä mukaan pääsee 16 Suomen parasta, C-pojissa 12 parasta.

Viikonloppuna pelataan C-ikäisissä myös muut välieräturnaukset. C06-tytöt pelaavat lauantaina Sääksjärven koulun liikuntahallissa välieräturnauksen ja C2-pojat suuntaavat omaan välieräturnaukseensa Liperiin Joensuun lähelle. C06-tytöt pelaa sijoista 46-60. C2-pojat pelaavat sijoista 19-30. Välieräturnauksen kaksi parasta pelaavat sijoista 19-25, kaksi heikompaa sijoista 25-30.

Edessä on myös E-junioreilla turnauspäivä. E-pojat pelaavat Tiikeri-sarjaa kahdella joukkueella Pirkkalassa lauantaina 14.3. E-pojat pelaavat kahdella joukkueella samassa turnauksessa Orivedellä sunnuntaina 15.3. E-tytöt pelaavat sunnuntaina 15.3. kotiturnauksen Sääksjärvellä Tiikeri-sarjassa

Miehissä edessä on kovaakin kovempi pudotuspeliviikonloppu. 1-sarjajoukkue matkaa lauantaina Karhulaan ja 2-sarjajoukkue peräti Ouluun asti.

1-sarjassa välieräpaikka on lauantaina katkolla Lempolla, sillä kotipeli viime lauantaina päättyi Lempolle 3-2. Jos Karhulan Veikot voittaa, pelataan sunnuntaina 15.3. Hakkarissa ratkaiseva kolmas puolivälierä. 2-sarjajoukkue kohtaa neljännesvälierissä Oulun Kiskon. Sarja alkaa lauantaina Oulussa ja ratkeaa sunnuntaina 15.3. Hakkarissa. Vielä ei ole peliaikoja tiedossa, lue lisää 2-sarjan pudotuspeleistä täältä.

KAIKKIEN TURNAUKSIEN JA PELIEN TULOSPALVELUT LÖYTYVÄT ETUSIVULTA JOUKKUEET PELAAVAT -KOHDASTA