Ennakko: A-tytöt huipentavat kautensa SM-finaaleissa

26.4.2022

Lempo-Volleyn A-tyttöjen pitkä pelikausi päättyy vappuna, kun joukkue suuntaa pelaamaan SM-mitaleista SM-finaaleihin. Turnaus pelataan Laihialla 30.4.-1.5. vaikka järjestäjä onkin Vaasan Kiisto.

Lempon A-tytöt ovat pelanneet myös naisten 1-sarjaa ja kausi onkin ollut melko massiivinen. A-tyttöjoukkueen mukana on myös Lempon B- ja 2-sarjajoukkueen pelaajia. Kesätreeni kuluvaan kauteen taidettiin aloittaa jo viime vuoden toukokuussa, joten täyteen tulee 12 kuukauden lentiskausi.

SM-finaaleissa on mukana 13 joukkuetta neljässä alkulohkossa. Lempo pelaa B-lohkossa yhdessä OrPon ja Nurmon Jymy/TR kanssa. Alkulohko pelataan lauantaina ja lohkon voittaja menee suoraan puolivälieriin. Lauantaina pelataan vielä lohkojen kakkosten ja kolmosten kesken ristikkäispelit puolivälieräpaikasta ja lauantaina pelataan vielä puolivälierät. Sunnuntaina pelataan mitali- ja sijoituspelit.

Lempon A-tyttökausi on ollut vaihteleva koronatilanteen vuoksi, kun koronan vuoksi pooleja peruttiin ja pidettiin taukoa. Lempo pelasi pääasiassa C-poolissa ja varmisti finaalipaikkansa välieräturnauksen voitolla. 1-sarjapelit ovat tuoneet joukkueelle paljon lisää kokemusta ja vahvuutta junnupelejä varten.

Lempon päävalmentaja Ilari Jokisen mietteitä finaaleista:

- Uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet pärjätä. Mielestäni turnauksessa ei ole mitään ylikylän joukkueita, joille emme voisi pärjätä. Alkulohkovastustajat olemme onnistuneet voittamaan kauden aikana. WoVon joukkue vaikuttaa vahvalta, ehkä heidät nostaisin suosikiksi turnaukseen. Pitkä kausi on jo takana, aloitettiin ajoissa tähän kauteen valmistautuminen. Vielä jaksetaan puristaa viimeisen kerran.

TULOSPALVELUT

Lempon alkulohkon tulospalvelu

SM-finaalien tulospalvelu

LIVE

Vaasan Kiiston Solidsport-sivusto

Lentopalloliiton Youtube

MUUTA KISAMATERIAALIA

Järjestävän seuran kisasivusto

Lentopalloliiton kisasivusto

Lempo-Volleyn joukkue SM-finaaleissa

1 Rita Jokinen, libero
2 Iida Ylimäki, hakkuri
3 Liisa Lahtinen, passari
6 Saara Rajala, keskitorjuja
9 Pinja Siekkeli, yleispelaaja
10 Annika Saari, yleispelaaja
12 Tessa Francke, yleispelaaja
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠14 Reeta Jokinen, yleispelaaja
17 Riikka Vuorentausta, passari
19 Veera Vuorentausta, yleispelaaja

Päävalmentaja Ilari Jokinen
Valmentaja Jani Huurne
Huoltaja Päivi Francke

YHTEISTYÖSSÄ A-TYTTÖJEN KANSSA

Putkiliike Nuora
Tilausliikenne Markku Mikkola
Pirkanmaan Levytyö
Pemamek