F-ikäisten (2013-2014) uudet joukkueet käynnistyvät syksyllä - Uudet pelaajat ja toimihenkilöt tervetuloa mukaan!

20.4.2021

Syksyllä 2021 käynnistetään taas uudet ryhmät nuorimpien lentopallon joukkuetoiminnassa Lempo-Volleyssa! F-tyttöjä ja F-poikia ovat 2013 ja 2014 syntyneet.  Joukkueet on tarkoitus perustaa sekä F-tyttöihin että F-poikiin. 

Lentopallo on oiva liikunnallinen harrastus, jossa oppii toimimaan ryhmässä, oppii liikunnallisia taitoja, saa uusia kavereita ja lajissa ei ole suoraa kontaktia vastapuoleen. Joukkuetoiminnassa saa uusia kavereita ja laji on Lempäälässä melko edullinen harrastus.

Joukkueet tarvitsevat käynnistyäkseen sekä pelaajia että taustatoimijoita (valmentaja tai useampi, joukkueenjohtaja, rahastonhoitaja).

Niinpä jo joukkuetoiminnasta kiinnostuneet voivat alustavasti ilmoittautua mukaan tulevan syksyn F-tyttöjen tai F-poikien toimintaan. Ilmoittautumislomake sivulla alempana. Ilmoittautuminen ei vielä sido, mutta antaa seuralle suuntaa, onko ryhmiin kiinnostusta. 

Etenkin on tärkeää löytää joukkueille toiminnasta vastaava valmentaja. Valmentajalla ei tarvitse välttämättä olla lajikokemusta, vaan valmentamaan voi ryhtyä matalalla kynnyksellä. Uudet valmentajat saavat tukea myös seuran hallitukselta, kokeneemmilta valmentajilta ja mahdolliselta juniorivalmennuspäälliköltä.  

Videolla tunnelmia kauden 2019-2020 F-ikäisten toiminnasta, mitä kaikkea joukkueharrastaminen Lempo-Volleyssa voi olla.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

LOMAKE ALUSTAVAAN ILMOITTAUTUMISEEN F-JUNIOREIDEN TOIMINTAAN SYKSYLLE 2021

(Ei sido mihinkään, ajatuksena että seurasta voidaan olla yhteydessä esimerkiksi valmentamisesta tai muista tehtävistä kiinnostuneisiin huoltajiin)

Joukkue

TIETOSUOJASUOSTUMUS
Annan suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn sekä suostumuksen seuran lähettämien sähköpostien ja tiedotusviestien vastaanottamiseen. Tietosuojasuostumus on hyväksyttävä, jotta seuran toimihenkilöt voivat vastauksia tarkastella. 
Lue tästä tietosuojaseloste