F-junnut ja D-tytöt järjestivät kotiturnauksen

4.2.2024

Lauantain ja sunnuntain 3.-4. helmikuuta tunnelmia, B-tytöillä melkoinen matka Jyväskylään.

LempoB1 pelasi lauantaina 3.2. Jyväskylässä E-poolissa. Bussi syttyi aamulla palamaan ja varabussilla haettiin väärältä kentältä vauhtia, mutta silti oltiin ajoissa pelipaikalla.

Ekasta pelistä Supi B1:stä alkukankeuden jälkeen loppujen lopuksi selkeähkö 2-0-voitto. Päivän toinen JyLeä vastaan ja otettiin revanssi joulun alla kärsitystä niukasta tappiosta, tänään kolmas erä meille 15-13  (viimeksi oli toisinpäin). Heti perään vastaan OrpoB2 josta otettiin JyLe voiton energialla puhdas 2-0-voitto monipuolisella hyökkäyspelillä. Kolmella voitolla kotimatkalle.

Lauantaina Lempo-Volleyn F-junnut järjestivät kotiturnaukset Kuljussa. Saliin saatiin mahtumaan kuusi kenttää, joten pelejä ja pelaajia riitti.

D-pojilla rivit harveni viikon kuluessa ja lopulta mukaan kutsuttiin apuun myös E-pojat. Rivit harveni entisestään ja lopulta Saloon matkasi kolme E-poikaa. Tuloksena A-poolin 2 sija, huikea suoritus! B-poolissa tuli myös menestystä ja Lempolle sijat 1 ja 2.

D-tiikeritytöissä Lempo Timantit pelasi kotikurnauksessa Sääksjärvellä hienot pelit ja taistelut. Lopputuloksena 2 voittooa, tasapeli ja häviö. Upeaa peliä. Lempon Kristallit myös tänään kotiturnaus Sääksjärvellä, hienoa taistelua ja peliä sekä tsemppiä tytöiltä toisilleen läpi päivän, lopputuloksena 2 tiukkaa häviötä ja 2 tasapeliä.