Harri Montonen Lempon 2-sarjajoukkueen päävalmentajaksi - Iso kiitos Karille ja Kimmolle kuluneista kausista

6.8.2020

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkuetta kaudella 2020-2021 valmentaa päävalmentajana Harri Montonen.

Hänellä on apunaan fysiikkavalmentaja Marko Panu, lisäksi valmennukseen haetaan vielä apuvalmentajaa.

Harri oli viime kaudella 2-sarjajoukkueen joukkueenjohtaja ja sitä ennen Lempäälän Jyryn miesten edustusjoukkueen joukkueenjohtaja ja pelaaja. Harri oli myös Jyryssä pelaajavalmentajana kuin joukkue selvisi 2-sarjan pudotuspeleihin kaudella 2016-2017.

Joukkue on päävalmentajalle siis hyvin tuttu, kuten myös pelaajat usealta vuodelta. Joukkueessa pelaa myös Harrin Niko-poika.

Harri Montosella on iso ja vastuullinen rooli Lempo-Volleyssa, eikä tunnollinen seura-aktiivi pelkää ottaa vastuuta: hän on seuran puheenjohtaja toista kautta, valmentaa miesten 2-sarjajoukkuetta ja on mukana C- ja D-tyttöjen valmennuksessa.

Viime kaudella Lempon 2-sarjamenestykseen valmentaneet Kari Nieminen ja Kimmo Katajamäki eivät jatka tulevalla kaudella joukkueen valmennuksessa.

Kaksikko teki usean vuoden pitkän päivätyön isolla lajisydämellä joukkueen eteen. Kimmo on ollut 1999-ikäluokan mukana junioriaikojen alusta asti ja kasvatti usean pelaajan Jyryn edustukseen ja Lempoon. Hän oli Jyryn päävalmentajana, kunnes Kari Nieminen otti päävalmentajan vastuun viimeisillä Jyry-kausilla ja viime kaudella Lempossa. Kari on valmentanut nuorempia junioreita edustustasolle asti. Kari jatkaa yhä pelaamista Lempon 3-joukkueessa.

Nyt tämän kovan kaksikon oli aika hieman hengähtää päivittäisestä seuratyöstä. Iso kiitos kuluneista vuosista ja suuresta panoksesta joukkueen eteen!

2-sarjajoukkueelle etsittiin uutta valmennusta kesällä, ja lopulta uusi valmentaja löytyi lähempää kuin arvattiin. Upeaa, että Harri otti tehtävän vastaan muiden seurakiireidensä ohella. Joukkue on varmasti tutuissa ja osaavissa käsissä.

Lempo-Volley on ilmoittanut miesten 2-sarjaan tulevalle kaudelle. Ilmoittautuminen on yhä auki, eikä otteluohjelmaa ole julkistettu. Sarja alkaa todennäköisesti lokakuun alkupuolella. Joukkueella on kymmenen pelaajasopimusta tulevalle kaudelle.

2-sarjajoukkueen kotisivut