Huippukova Villihanhi beach-turnaus Hääkivellä pe 10.7.

18.5.2020

Jo perinteinen Lempäälän biitsikesän kohokohta, kovatasoinen Villihanhi beach-turnaus pelataan myös kesällä 2020. Pelattava turnaus on neljäs Villihanhi beach-turnaus kovan kategorin pelaajille. Tänä vuonna pelataan perjantaina 10. heinäkuuta.

Tänä vuonna turnauksen kattaus on kaikkien aikojen kovin! Mukana on kahdeksan paria, ja pelaajien joukossa Mestaruusliigan ja Lempo-Volleyn tähtiä. Vielä ei julkisteta turnauspareja, mutta mukana ovat sellaisia nimiä kuin Mikko Esko, Olli ja Esa Kunnari, liigapelaajat Arttu Lehtimäki, Tapio Toiviainen, Kasimir Vuorinen ja Ville Sorvoja ja Lempon viime kauden 1-sarjalaisia Jyri Niemi, Teemu Koivunen, Sten Kruuda, Tommi Roininen, Eetu Rantanen ja Tomi Rumpunen.

Turnauspelit pelataan Hääkiven beach-kentillä Lempäälässä (Turuntie 628). Pelit alkavat kello 17. Pelit pelataan kahdessa lohkossa ja sen päälle sijoitusottelut.

Turnauspaikalla on buffet ja makkaraa. Mahdollisesti pelit striimataan livelähetyksenä Facebookiin, mutta tässä on säävaraus ja striimaus varmistuu lähempänä turnausta.

Turnaus järjestetään yhdessä ravintola Villihanhen kanssa. Pelaajat palkitaan ravintola Villihanhen lahjakorteilla ja turnauksen jälkipelit käydään Villihanhessa.

Tervetuloa paikalle seuraamaan kovatasoista biitsiturnausta! Turnaus järjestetään kokoontumis- ja muita rajoituksia noudattaen. Eli tämän hetken rajoitusten mukaan kokonaishenkilömäärä Hääkiven kentillä ei saa ylittää 50 henkilö turnauksen aikana. 

- Katsojia mahtuu siis noin 30 pelaajien ja toimihenkilöiden lisäksi. Kun sitä vertaa viime vuosien katsojamääriin tässä turnauksessa, tuskin 50 henkilö ylittyy. Kaunis keli ja kova pelaajakattaus voivat houkutella yleisöä enemmänkin paikalle, ja se täytyy ottaa huomioon ja 50 henkilön täyttyessä rajoittaa katsojien saapumista paikalle. Tätä suunnitellaan ennen turnausta ja seurataan, jos rajoitukset muuttuvat vielä ennen sitä, kertoo turnausjärjestelyistä vastaava Juha Raunio Lempo-Volleysta.

TOP 3 MENNEILTÄ VUOSILTA:

2019:
1. Kasimir Vuorinen – Tuomas Laine
2. Sten Kruuda – Jani Antola
3. Mikko Esko – Janne Kangaskokko

2018:
1. Sten Kruuda – Jyri Linnikko
2. Tommi Roininen – Jani Antola
3. Oskari Vuorinen – Jussi Timonen

2017:

1. Sten Kruuda – Jyri Linnikko
2. Jani Antola – Oskari Vuorinen
3. Sauli Silpo – Matti Hietanen

Villihanhi-turnauksen yhteyshenkilö:
Juha Raunio
0400 69 5555
juha.raunio(a)lempaala.fi