Iskut olivat kovia kotijoukkueita Lempoja vastaan

24.9.2020

Lempon miesten 1-sarjajoukkue ja naisten 2-sarjajoukkue laittoivat pre seasoninsa pakettiin torstaina.

Lempo kohtasi miehissä samaa 1-sarjaa pelaavan Rantaperkiön Iskun Pyynikillä. Ottelussa pelattiin kolme erää salivuoron sallimissa rajoissa.

Isku otti voiton 2-1 (25-22, 32-34, 25-21) ja opetti Lempolle arvokkaan oppitunnin valmistautumisen tärkeydestä.

–Tänään nähtiin valmistautumisen merkitys. Ymmärtäähän sitä, että tultiin työpäivän jälkeen, nopealla lämmittelyllä, että ei se helppoa ole. Isku oli kyllä tänään tosi hyvä ja oli käytännössä joka osa-alueella meitä parempi, Lempon päävalmentaja Esa Kunnari tiivisti.

Lue koko otteluraportti täältä

Naisissa Lempo kohtasi niin ikään Rantaperkiön Iskun, Vuoreksen koululla. 1-sarjaa pelaava Isku näytti kovuutensa ja otti voiton 4-0 (25-15, 27-25, 25-19, 25-15).

Nuori Lempo kuitenkin haastoi rohkeasti ja ennakkoluulottomasti Iskun, joka lukeutuu tulevan kauden naisten 1-sarjan voittajasuosikkeihin. Etenkin toisessa erässä jopa erävoitto oli kova, ja Lempo laittoi Iskun oikeasti pelaamaan voitosta.

Lempon naisilla sarjakausi alkaa jo ensi tiistaina 29.9. poikkeuksellisesti viikkopelillä. Avauspeli pelataan Vilppulassa kello 19, vastassa Vilppulan Tähti.

Molempien kotiavaus ja 1-sarjan koko sarja-avaus nähdään lauantaina 3.10. Silloin on todellinen superlauantai: kello 12 naisten 2-sarjaa Lempo - LP Kangasala 2 ja kello 16 Lempo - East Volley miesten 1-sarjassa. Silloin siis kannattaa tulla Hakkariin!