Jäsenkortit saapuneet - katso jäsenedut!

1.10.2019

Lempo-Volleyn kauden 2019-2020 jäsenkortit ovat saapuneet painosta! Niitä jaetaan nyt jäsenmaksun maksaneille jäsenille. Joukkuetoiminnassa mukana oleville jäsenille jäsenkortit toimitetaan joukkueen kautta, ja muille jäsenille ja kannatusjäsenille joko henkilökohtaisesti tai postitse.

Jäsenkortti on voimassa syyskuuhun 2020 asti.

Lempo-Volleylla on tällä hetkellä noin 300 jäsentä.

Jäsenkorttia näyttämällä saa erilaisia jäsentetuja. Jäsenedut on listattu TÄNNE. Listaa päivitetään, kun uusia etuja saadaan ja olemassa olevat edut tarkentuvat. Etuja on tällä hetkellä Sportia-Matista, Tuulevan Tuvasta ja ravintola Villihanhesta.

Jäsenkortit teki Paino-Arena.

Etkö ole seuran toiminnassa mukana, mutta haluaisit osoittaa tukesi seuran toiminnalle ja saada jäsenedut käyttöösi? Silloin sinun kannattaa liittyä Lempo-Volleyn kannatusjäseneksi.

Kannatusjäsenyys 

20 €

Kannatusjäsenellä on samat edut kuin normaalilla jäsenellä.

Kannatusjäsenmaksu on tarkoitettu heille, jotka eivät ole mukana seuran varsinaisessa toiminnassa, mutta haluavat omalla tuellaan osoittaa tukensa ja arvostuksensa seuran toiminnalle.

Pelaajat ja toimihenkilöt ovat automaattisesti seuran jäseniä. Kannattajajäsen voi olla esimerkiksi kummisetä- tai täti, naapuri tai fani.

TÄYTÄ KANNATUSJÄSENEKSI LIITTYMISLOMAKE TÄÄLTÄ