Kesän 2020 Power Cup peruttu - Salossa pelataan 2021

9.4.2020

Vuoden 2020 Power Cupia ei järjestetä tulevana kesänä. Turnaus siirtyy pelattavaksi Salossa 10.-13.6.2021. Lentopalloliiton hallitus päätti tapahtuman siirtämisestä 9.4. 

Samalla vuoden 2022 Power Cup Kauhavalla siirtyy vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta PowerParkissa järjestettävälle vuoden 2022 turnaukselle on 9.-12.6.2022.

Lentopalloliiton hallitus linjasi myös joukkue- ja passimaksujen palautuksesta. Osallistujien pelipassien osalta passimaksut palautetaan täysimääräisesti. Jo turnauksen organisoinnista johtuvien toteutuneiden kulujen vuoksi joukkuemaksuja ei nyt ilmoittautuneille palauteta, mutta maksetut joukkuemaksut ovat seurojen käytettävissä ensi vuonna turnauksen uudessa ajankohdassa. Johtuen koronavirusepidemian aiheuttamasta ennakoimattomasta ja mittavasta talousvaikutuksesta Lentopalloliitolle, passipalautukset maksetaan seuroille erissä syyskuun loppuun mennessä. Palautusten maksamisesta ja käytännöistä informoidaan turnaukseen ilmoittautuneita seuroja erikseen lähiaikoina.

- Päätös Power Cupin siirtämisestä vuodelle 2021 tehtiin raskain mielin. Jokavuotinen turnaus on ollut aina lentopallokesän ehdoton huipennus. Luonnollisesti tämä harmittaa paljon niin kaikkien järjestävien tahojen kuin myös koko lajin kannalta, sillä turnauksen valmisteluihin on jo käytetty valtavasti aikaa ja energiaa. Tällä hetkellä koronavirusepidemian etenemistä ei kuitenkaan pystytä ennustamaan ja tapahtuman siirtäminen lyhyellä varoajalla uuteen ajankohtaan tulevana kesänä olisi ollut mahdotonta turnauksen suuren koon vuoksi. Ensimmäisenä tulee kuitenkin niin lentopalloihmisten kuin kaikkien muidenkin suomalaisten terveys, niitä emme halua vaarantaa miltään osin, toteaa Lentopalloliiton puheenjohtaja Pasi Sydänlammi liiton tiedotteessa.

Lentopalloliiton tiedote

Lempo-Volleyn jäsenet ja joukkueet voivat tarvittaessa kysyä lisätietoa Power Cupista Lempon ower-työryhmän jäseniltä.

Lempo-Volleyn Power Cup -työryhmä

Tommi Roininen
tommi.roininen(a)lempovolley.fi
Puh. 0400 491 884

Minna Vääri
minna.vaari(a)lempovolley.fi
Puh. 050 409 2934

Sanna Nokelainen
sanna.nokelainen(a)lempovolley.fi
Puh. 040 5903098