Kevätkokous pidetty ja uusi hallitus valittu!

10.6.2020

Lempo-Volleyn seurahistorian ensimmäinen kevätkokous pidettiin keskiviikkona 10. kesäkuuta ravintola Villihanhessa.

Kokouksessa valittiin seuralle hallitus toimintakaudella 2020-2021. Hallitus säilyy samassa kokoonpanossa kuin seuran ensimmäisellä toimintakaudella. Hallituksessa jatkavat puheenjohtajana Harri Montonen ja jäseninä Päivi Jokinen, Tommi Roininen, Sauli Silpo, Ossi Vesanen ja Minna Vääri.

Onnittelut uudelle hallitukselle ja työn iloa!

Lisäksi kevätkokouksessa hyväksyttiin toimintakaudella 2020-2021 toimintasuunnitelma sekä meno- ja tuloarvio ja valittiin tilintarkastaja. Osana meno- ja tuloarvion hyväksymistä hyväksyttiin mahdollisuus rekrytoida seuralle osa-aikainen ja määräaikainen juniorivalmennuspäällikkö.

Juniorivalmennuspäällikön saaminen mukaan parantamaan seuratoiminnan laatua on ollut hallituksen toiveena ja tavoittena seuran perustamisesta lähtien. Kevätkokouksen hyväksyntä mahdollistaa nyt virallisesti henkilön hakemisen ja neuvottelut. Juniorivalmennuspäällikön rekrytoinnista tulee lisätietoa kesäkuussa.

Kuvassa Lempo-Volleyn hallituksen jäsenet Tommi Roininen (vasemmalla), Sauli Silpo, Ossi Vesanen, Minna Vääri ja Harri Montonen. Kuvasta puuttuu Päivi Jokinen.