Leiripäiväkirja: kiitos kaikille upeasta leiristä!

24.2.2020

Tähän artikkeliin kerätään Lempo-Volleyn ja  Akaa-Volleyn järjestämän Talvilomaleirin leiripäiväkirjaa. Päiväkirjaa päivitetään jokaisen leiripäivän jälkeen ja lisätään päivän kuvasatoa.

Maanantaina saatiin leiri pitkän odotuksen ja valmistelun jälkeen käyntiin. Kello 9 aamulla aloiteltiin Hakkarin liikuntahallissa. 

Päivän aikana harjoiteltiin kolmesti, ja välissä syötiin lounaaksi makaronilaatikkoa liikuntahallin kahviosa ja vielä myöhemmin käytiin välipalalla.

Leirin vetäjät vetivät salissa erilaisia lentistreenejä. Avauspäivälle saatiin myös huikeita vierailijoita, kun miesten Mestaruusliiga-joukkue Akaa-Volleyn pelaajat Mart Naaber ja Nico Nurmesniemi sekä päävalmentaja Oliver Lüütsepp ja Hurrikaani-Loimaan päävalmentaja Jussi Heino tulivat mukaan leirille. He olivat myös mukana valmennuksessa iltapäiväjakson. Kiitos vierailusta ja valmennuksesta akaalaisille ja Jussille! Lentistreenien lisäksi saatiin oppia oheisharjoitteluun painonnostovalmentaja Jenni Parviselta (ValmennusSeepra-yritys), joka veti ryhmille oheistreenejä Hakkarin painonnostosalilla.

Ensimmäinen leiripäivä laitettiin pakettiin yhteiskuvalla liigavieraidemme kanssa. Huomenna tiistaina taas jatketaan!

Tiistaina jatkettiin, ja aamulla hommat olivatkin jo eiliseltä tuttuja. Tarvittiin vetäjä-Janin pillinvihellys, ja porukka kokoontui aamupalloilujen jälkeen starttaamaan toista leiripäivää.

Tiistaina keskityttiin leiriporukalla erilaisiin lajitaitoihin. Oli hyökkäämistä, passaamista, perustekniikkaa, torjuntaa ja vaikka mitä. Tietenkin niin, että vanhemmat leiriläiset tekivät vaikeampia teknisia juttuja ja löivät palloa hieman kovempaa, nuoremmat leiriläiset tekivät omalle tasolleen sopivia treenejä omalla porukallaan.

Tiistaina liigavetäjät olivat vaihtuneet Lempo-Volleyn juniorivalmentajiin. Mukana oli myös Lempo-Volleyn 1-sarjajoukkueen kapteeni Jyri Niemi, kuten myös maanantaina.

Tiistaina oheiset olivat erilaiset kuin maanantaina, ja vaikka talvilomalla ei lunta maassa ollutkaan, upea aurinkoinen keli mahdollisti ulkoilun ja oheisten vetämisen ulkosalla. Samalla leiriläiset saivat hyvää vaihtelua sisällä olemiseen ja lentopallon pompottamiseen salissa.

Päivän lounasmenu täytyy toki mainita: tänään syötiin lihaperunasoselaatikkoa salaatin ja leivän kanssa. 

Tiistaina paikalla kävi myös paikallislehti Lempäälän-Vesilahden Sanomien toimittaja Erkki Koivisto, joka teki juttua talviloman vietosta Lempäälässä. Jutun pääsee lukemaan täältä.

Tiistain jälkeen jo kohti viimeistä leiripäivää eli keskiviikkoa! Keskiviikon teemana onkin pienpelit, eli viimeisellä leiripäivällä päästään pelaamaan yhdessä!

Keskiviikko meni jo rutiinilla! Kolmantena leiripäivänä pelattiin kaikki yhdessä isossa salissa ilma väliverhoja. Päivän juttu oli pienpelit, ja ryhmät pelasivat erilaisia pelejä päivän aikana. Leirillä opeteltuja taitoja päästiin siis testaamaan pelin tiimellyksessä.

Pelaamisen ohella ennen lounasta mentiin yhdessä liiketaitoharjoituksia liikuntahallissa. Hieman erilaista kuin normaalit lämmöt, varmasti hyödyllistä! Lounaan jälkeen loppupäivä vietettiin pelailemalla.

Kiitos kaikille leiriläisille, valmentajille, ohjaajille, talkoolaisille ja tähtivieraille upeasta leiristä! Iloisia fiilikisä oli leirin jälkeen, ja sehän on se pääasia! Hyvää loppulomaa!

MAANANTAIN KUVIA

TIISTAIN KUVIA

KESKIVIIKON KUVIA