LeKi-kasvatti Venla Huurne passari Kuusamon upeasti Suomen mestariksi!

24.4.2022

Lempäälän Kisan kasvatti Venla Huurne voitti lentopallon Suomen mestaruuden kaudella 2021-2022 Pölkky Kuusamon paidassa! Lempo-Volley onnittelee suuresti Venlaa ja Kuusamoa upeasta saavutuksesta!

Venla nousi hienosti ratkaisurooliin finaaleissa. Venla nousi ykköspassari Jalissa Trotterin loukkaannuttua vaativalle pelaavan passarin tontille viidenteen finaaliin. Lopulta Kuusamo voitti SM-kultaa seitsemännessä finaalissa, kun hopeaa voittanut LP Kangasala kaatui 3-1 Kuusamossa. Pölkky juhli kultaa voitoin 4-3. Venla pelasi kolme viimeistä finaalia ja oli juhlittu sankari kullan ratkettua.

Samalla Venla kertoi lopettavansa huippu-uransa liigassa. Satumaisen upea lopetus Venlalle! Venlan vanhemmat Jani ja Mira sekä sisarukset Viivi ja Enna ovat kaikki mukana Lempon toiminnassa.

Lempo-Volley onnittelee myös naisten 1-sarjajoukkueen yhteistyöjoukkue LP Kangasalaa SM-hopeasta! Lempossa 1-sarjaa pelasivat tällä kaudella Kangasalan pelaajat Neea-Maria Joki, Venla Raittinen ja Inka Sairiala, isot onnittelut kolmikolle SM-mitalista!

Kuva: Kuvakaappaus Ruutu