Lempo kohtaa Suomen cupin puolivälierässä VaLePan Hakkarissa 16.1. – Peli pelataan ilman yleisöä

7.1.2021

Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkue kohtaa Suomen cupin puolivälierässä hallitsevan Cup-mestarin VaLePan. Ottelu pelataan Lempäälässä Hakkarin liikuntahallissa lauantaina 16. tammikuuta kello 17 alkaen. Alueellisten koronarajoitusten myötä ottelu pelataan ilman yleisöä.

Lempo pääsi cupin toiselta kierrokselta jatkoon, kun Savonlinnan East Volley luopui cupista. Lempon ja Eastin olisi pitänyt kohdata runkosarjan pelissä ja samalla cupin toisen kierroksen pelissä ensimmäisen kerran joulukuun alussa ja toisen kerran tammikuun alussa Savonlinnassa, mutta molemmat pelit jouduttiin siirtämään koronatilanteen vuoksi. Lopulta East päätyi luopumaan cupista. Samoin kävi VaLePalle toisella kierroksella, kun Etta luopui cupista.

Ottelusta on tulossa livelähetys katsojille, jota voi katsoa Aamulehden sivuilla.

Katsojilla on mahdollisuus tukea Lempon 1-sarjajoukkuetta, ja ostaa 5 euron arvoinen virtuaalilippu, kun katsovat ottelua livelähetyksen kautta. Maksuohjeet kerrotaan tarkemmin lähempänä peliä.

Otteluisäntänä ottelussa toimii Sp-Koti Tampere Hallituskatu!

Cupin ottelu on Lempon miehille kevätkauden ensimmäinen. Sarjapelien on tarkoitus jatkua 23. ja 24. päivä tammikuuta. VaLePa aloittaa kevään viralliset pelit 14.1. kotipelillä Ettaa vastaan. Lempo ja VaLePa kohtasivat jo kauden alla harjoituspelissä. Silloin VaLePa oli parempi erin 4–0. Lue lisää harjoituspelistä

Ottelun voittaja etenee Suomen cupin neljän parhaan joukkoon ja Final Four -tapahtumaan, joka pelataan Tampereella 29.–31. tammikuuta. Lue lisää finaalitapahtumasta

Artikkelin pääkuva: Lentopalloliitto