Lempo-Volley hakee osa-aikaista juniorivalmennuspäällikköä - oletko se sinä?

18.6.2020

Lempo-Volley hakee osa-aikaista ja määräaikaista juniorivalmennuspäällikköä pelikaudelle 2020–2021.

Tehtäväkuvaus yleisesti:

Juniorivalmennuspäällikkö tulee työskentelemään pääasiassa arki-iltaisin junioreiden harjoitusvuoroilla Lempäälän alueella. Juniorivalmennuspäällikkö vetää työaikansa puitteissa kaikille Lempo-Volleyn juniorijoukkueille vuorollaan harjoituksia. Keskeisiä tehtäviä tulee olemaan myös Lempo-Volleyn juniorijoukkueiden valmentajien vetämien harjoitteiden seuraaminen ja avustaminen, sekä kehitysehdotuksien ja yleisen palautteen antaminen juniorivalmentajille henkilökohtaisesti ja tarvittaessa luottamuksellisesti. Myös muita valmennuksellisia tehtäviä tarpeen mukaan.

Lisäksi juniorivalmennuspäällikkö päivittää tarpeen mukaan olemassa olevaa Lempo-Volleyn juniorivalmennuslinjausdokumentaatiota.

Juniorivalmennuspäällikkö myös kouluttaa juniorivalmentajia ja järjestää seuran juniorivalmentajille koulutuksia. 

Toimenkuvassa ei tule olemaan juurikaan hallinnollisia työtehtäviä.

Muuta tietoa tehtävästä:

Tehtävään ei edellytetä mitään tiettyä koulutusta. Tehtävään valitulla tulee olla kokemusta lentopallosta, lentopallovalmentamisesta ja lentopallojunioreiden kanssa toimimisesta.

Työaika on neuvoteltavissa ja sovittavissa sopivan henkilön löydyttyä, tarkkaa viikkotyömäärää ei tässä kohtaa ole määritelty. Juniorivalmennuspäällikkö ei lähtökohtaisesti ole työsuhteessa Lempo-Volleyhyn, vaan toimii oman yrityksen/toiminimen kautta. Tästäkin on mahdollista neuvotella sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Näin tehtävää voi hakea:

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen voi lähettää osoitteeseen: harri.montonen(a)lempovolley.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: 
Harri Montonen, Lempo-Volleyn puheenjohtaja
Puh. 040 - 834 0262
Sähköposti: harri.montonen(a)lempovolley.fi

Lempo-Volley Lempäälä ry:

Vuonna 2019 perustettu lentopallon ja beach volleyn erikoisseura Lempäälästä. Taustalla vahvat lentopalloperinteet Lempäälän Jyrystä ja Kisasta. Kaudelle 2019-2020 junioreita F-B-junioreissa lähes 30 sarjassa pelannutta junorijoukkuetta (useampi pelijoukkue per ikäluokka). Lisenssipelaajissa Suomessa viides viime kauden päätteeksi. Kaudella 2020-2021 junioreita F-A-junioreista. Seurassa on noin 200 pelaajaa junioreista aikuisiin.

Seuran esittely

Juniorijoukkueet

Lempo-Volleyn juuret -video