Lempo-Volley sopimukseen Kasimir Vuorisen kanssa

25.9.2022

Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkue on solminut sopimuksen yleispelaaja Kasimir Vuorisen kanssa. 27-vuotias Vuorinen on alkukaudella harjoitellut Lempon mukana ja pelannut kahdessa harjoituspelissä. 

Lempo päätti harjoituspelit lauantaina 4-0-vierasvoitolla Pälkäneen Luja-Lukosta ja myös Vuorinen oli tuolloin mukana. Raportin voi lukea täältä.

Vuorista voi pitää todellisena huippuvahvistuksena 1-sarjaan. Viime kaudella Vuorinen voitti SM-pronssia Akaa-Volleyn paidassa. Loimaan Jankon kasvatti on edustanut liigaurallaan Hurrikaani-Loimaata, Iskua, Ettaa, Loimua ja viimeksi Akaata. Liigapelejä vyöllä on tähän mennessä runkosarja ja pudotuspelit yhteen laskettuna 253. Liigapisteitä Vuorinen on tehnyt 981.

– Kasimir on tuttu mies jo vuosien takaa, aika ajoin ollaan puheltu pelihommistakin. Nyt kun Kassun elämäntilanne mahdollisti hänen saamisensa Lempoon, olin nopeasti yhteyksissä, Lempo-Volleyn manageri Juha Raunio pohjustaa.

– Raunio on ollut monena kautena yhteydessä ja tunnetaan jo kaukaa. Lempo-Volley sopii tähän kohtaan itselleni ja joukkue on lähellä, Tampereella ammattikorkeakoulussa opiskeleva Vuorinen kertoo.

Vuorinen tuo ison panoksen Lempon kokoonpanoon pelillisesti sekä vaatimustasoltaan. Hän haluaakin tuoda oman osansa päivittäiseen tekemiseen, jotta harjoituksissa rima pysyy korkealla ja tekeminen on laadukasta.

– Tuon kokemusta ja vaatimustasoa, pelillisesti vastaanotto ja puolustuspeli ovat olleet se tavaramerkki, Vuorinen miettii.

Pirkanmaalla aiemminkin pelanneella Vuorisella löytyy Lempon ryhmästä tuttuja pelaajia.

– Aika mielenkiintoinen ryhmä meillä on kasassa. Yksi lentopallounelma täyttyi, kun pääsin Vesasen Anssin kanssa heti pallottelemaan. Tämän kauden Lempossa on paljon kokemusta ja tuttuja pelaajia itselleni vuosien varrelta. Hienoa tulla mukaan auttamaan.

Vuorinen on mukana kauden avauksessa 1. lokakuuta Karhulan Veikkoja vastaan ja pelaa numerolla 10.

– Kassu on loistava pelaaja ja persoona, joka sopii Lempoon vuosimallia 2022–23 täydellisesti. Olen Kassun mukaantulosta isosti iloinen, Raunio kertoo.

Uutinen miesten 1-sarjan omilla sivuilla

Kasimir Vuorisen pelaajakortti

Videolla Vuorisen haastattelu

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Kuvat, video: Antti Raunio