Lempo-Volley voitti N35 SM-kultaa, M40-joukkue SM-5

8.5.2023

Lempäälässä Hakkarin liikuntahallissa pelattiin Mastersien N35 SM-finaalit lauantaina 6.5.2023.

Suomen mestaruuden voitti järjestävä seura Lempo-VolleyHopeaa voitti Nurmon Jymy ja pronssia Tapanilan Erä. Neljäs oli Kausalan Yritys ja viides KoLe-57.

Ensin miteltiin ensin alkusarja, jossa kaikki joukkueet kohtasivat. Sen jälkeen kaksi parasta pelasivat finaalissa ja kolmas sekä neljäs pronssipelissä.

Finaalissa Lempo voitti Jymyn 2-0 (25-19, 25-17). Lempo voitti alkusarjan ja voitti kaikki turnaukseb viisi peliään eräsuhteella 10-0 ja kirkasti viime vuoden SM-hopeansa.

Pronssipelissä alkusarjan neljäs Erä voitti Yrityksen 2-1 (25-17, 23-25, 15-12).

Kiitos kaikille pelaajille ja taustajoukoille sekä talkoolaisille ja turnausvastaava Anni Mäkiselle tämän vuoden SM-finaaliturnauksesta!

Lempo-Volleylle SM-kulta oli tälle kaudelle neljäs mestaruus (miesten 1-sarjan mestaruus, A-tytöttöjen SM-kulta, E-poikien AM-sarjan mestaruus) ja Masters-sarjoissa historian ensimmäinen Suomen mestaruus!

Suomenmestaruusjoukkueessa pelasivat Jenni Saarinen, Sanna-Mari Mertanen, Hanna-Kaisa Kellokumpu, Minna Sikiö, Meri Tissari, Sofia Belov, Suvi Helin, Jenni Hiltunen, Maria Laine, Elina Heiskanen ja Anni Mäkinen.

Lempo-Volleyn lentopallokauden viimeiset viralliset sarjapelit pelattiin sunnuntaina 7.5.

Mastersien M40 SM-finaalit pelattiin lauantaina ja sunnuntaina 6.-7.5. Oripäässä. Kahdeksan joukkueen turnauksessa Lempo-Volley oli viides.

Lauantain alkulohkossa Lempo oli toinen. Sunnuntain puolivälierässä tuli tappio ja Lempo pelasi sijoista 5-8. Turnaus päättyi 2-0-voittoon Viikingeistä.

Kultaa voitti Säkylän Urheilijat, hopeaa Vaasan Isku Power ja pronssia Laihian Luja.