Lempo-Volley yhteistyössä mm. Tuulan Tuvan, Neste Kuokkalan ja apteekki Ideaparkin kanssa

14.10.2019

Lempo-Volleyn miespelaajat luottavat Tuulan Tuvan maukkaaseen ja monipuoliseen lounaaseen!

Tuulan Tupa ja Lempo-Volley ovat tiiviissä yhteistyössä. Tuulan Tupa sijaitsee aivan Ideaparkin läheisyydessä osoitteessa Kuljuntie 315, ja se on Lempäälään suosituimpia lounaspaikkoja. Kotiruokalounas on auki arkisin kello 10.30-14. Lounas nöutopöydästä maksaa vain 9,50 €.

Tuulan Tuvassa poikkesivat Juha Nurmen ja kumppaneiden lounaasta nauttimassa Lempo-Volleyn nuoret ja nälkäiset pelimiehet Tommi ja Kalle Nieminen.

Lempon väeltä suosituspeukku Tuulan Tuvalle!

PS. Lempo-Volleyn jäsenkorttia näyttämällä saa Tuulan Tuvan lounaasta 1 € alennusta. Lempo-Volleyn jäseneksi voit liittyä täältä.

Täältä voit tutustua Tuulan Tuvan kotisivuihin

Lempo-Volley ja Neste Lempäälä Kuokkala ovat solmineet yhteistyökumppanuuden!

Treenireissuilla Anssi Vesanen ja muut Lempon miehet tankkaavat Kuokkalan Nesteellä tankkinsa täyteen. Samalla voi nauttia maukasta purtavaa ja kupin kahvia.

Kiitos Tanja ja Petri tuesta!

TUTUSTU TÄÄLTÄ KUOKKALAN NESTEEN KOTISIVUIHIN

Lempolaisten apteekki on Apteekki Ideapark – hyvinvoinnin keskipiste! Lempo-Volleyn miesjoukkueet ja Apteekki Ideapark ovat solmineet yhteistyöstä kaudelle 2019-2020.

Lempon energinen libero Jyri Niemikin käy Ideaparkin apteekista: sieltä Jyri löytää energiansa, jotta jaksaa taistella ja puolustaa takakentällä ja villitä yleisöä! Käy myös sinäkin Apteekki Ideparkissa, loistavalla sijainnilla kauppakeskus Ideaparkissa aivan C-oven vieressä.

Lue lisää: https://www.apteekkiideapark.fi/

Lempo-Volleylla on lisäksi useita yhteistyökumppaneita, jotka tukevat seuraa, miesten edustusjoukkueita ja junioreita.

TÄÄLTÄ NÄET KAIKKI LEMPO-VOLLEYN YHTEISTYÖKUMPPANIT