Lempolla upea kuuden pisteen viikko naisten 1-sarjassa - M2 otti todellisen sensaatiovoiton

21.1.2024

Lempo-Volleyn tammikuinen viikonloppu sujui C- ja E-junnujen peleillä ja edustusjoukkueen otteluilla.

Naisten 1-sarjalla oli komea viikonloppu: kaksi peliä, kuusi pistettä ja sarjassa nyt kakkospaikka. Lauantaina tuli 3-1-vierasvoitto Kuortaneesta ja sunnuntaina 3-0-kotivoitto Vampulasta.

Raportit naisten 1-sarjasta

Sunnuntaina miesten 2-sarjajoukkue vastasi huimasta yllätysvoitosta. Lempo voitti kotikentällään Keimolan Kaiun 3-0. KeiKa ei ollut hävinnyt ennen Lempo-peliä yhtään ottelua eikä yhtään erää ja joukkue voitti viime kaudella 2-sarjan mestaruuden.

Lempon E-pojilla oli sunnuntaina kotiturnaus. Kevääksi sovittu muutaman poolikierroksen ajaksi sekasarjat. Turnauksessa Lemposissa riitti meininkiä ja ääntä. Pojat pelasivat upeasti ja turnausvoitto tuli. Komea oli pojilla myös valkkurivi vaihtopenkillä.

Lempo tyttöjen C-Siniset olivat kotiturnauksessa lauantaina Sääksjärvellä tiukkojen pelien jälkeen turnauskakkosia. Pelit jatkuvat H-poolissa.

Lempon C-pojat pelasivat lauantaina C-poolissa Vaasassa. Vastassa joulukuun turnauksesta tutut joukkueet Vaasan Kiisto, Maaningan Mahti ja Valepa. Tällä kertaa yksi voitto ja pelit jatkuvat D-poolissa.