Lempolle viides voitto putkeen 1-sarjassa - Kausi jatkuu kotipelillä 20.2.

15.2.2021

Lempo-Volley otti viidennen 1-sarjavoittonsa putkeen ja jatkaa runkosarjassa sijalla kolme, kun sunnuntaina 14.2. kaatui Karhulan Veikot vieraskentällä 0-3 (23–25, 17–25, 21–25).

Lempo peluutti kokoonpanoaan monipuolisesti ja oli ratkaisevilla hetkillä riittävän kova ja puristi erävoitot. Ottelu pelattiin ilman yleisöä koronarajoitusten vuoksi.

ENSI LAUANTAINA KOTIPELI

Miesten 1-sarja jatkuu Lempo-Volleyn osalta tulevana lauantaina kotisalissa. 20. helmikuuta Hakkariin saapuu kauden avauskohtaamiseen Nurmon Jymy Seinäjoelta. Ottelu alkaa perinteisesti kello 16.

Joukkueiden piti kohdata jo joulukuussa Nurmossa, mutta se peli siirtyi maaliskuulle koronarajoitusten vuoksi.

Lempo pääsee koitokseen viiden pelin voittoputkessa. Sarjasijoitus Lempolla on kolmas. Jymy on toiseksi viimeisenä sijalla 10.

Lempo yrittää saada ottelusta laadukkaampaa livelähetystä Youtuben kautta. Jos tämä ei onnistu, lähetetään peli Facebookin kautta perinteisesti.

Lempon Youtube-kanava

Lempon Facebook-sivu

UUSI SIVUSTO 1-SARJOILLE

Lentopallon miesten ja naisten 1-sarjoille on avattu omat verkkosivut Lentopalloliiton sivustolle.

1-sarjojen sivulta löytyy joukkuetiedot ja otteluraportit peleistä. Sivustolta löytyy oivasti sekä miesten että naisten joukkueiden mielenkiintoisemmat ja tuoreimmat tapahtumat ja kootusti pelikierroksien otteluraportit.

1-sarjan pääsivu

Miesten 1-sarjan sivusto

Naisten 1-sarjan sivusto

Sivustoa vielä kehitetään ja parannellaan.

Kuva: Antti Raunio