Lempon C-, D- ja E-pojat pelaavat mitaleista sunnuntaina Power Cupissa

31.7.2021

Power Cup Salossa on edennyt kolmen päivän jälkeen sunnuntain mitalipeleihin. Lempolaiset ovat pärjänneet hienosti: kaikki kolme joukkuetta ovat mukana välierissä sunnuntaina.

C-poikien Supersarjassa Lempo-Volley oli alkulohkonsa kolmas ja jatkolohkonsa toinen. Tähän mennessä Lempolla on kuusi voittoa.

Sunnuntain välierässä vastaan tulee Vaasan Kiisto kello 10. Finaali tai pronssipeli pelataan kello 12. Toisessa välierässä pelaavat KempeLe ja OsVa.

C-poikien loppupelien tulospalvelu

D-poikien Supersarjassa Lempo Valkoinen pelaa myös välierissä, Lempo voitti alkulohkonsa ja jatkosarjansa. Tähän mennessä Lempo on pelannut kymmenen peliä, voittanut kaikki ja hävinnyt yhden erän.

Sunnuntain välierässä vastaan tulee VaLePa Musta. Toisessa välierässä pelaavat Mahti ja KAJE Tiikerit. Välierä alkaa kello 10 ja finaali tai pronssipeli kello 12.

D-poikien loppupelien tulospalvelu

E-poikien Tsemppisarjassa Lempo-Volley Pyssyt voitti alkulohkonsa ja oli jatkolohkonsa toinen. Sunnuntain välierässä vastaan tulee NaLe Helsingistä. Toisessa välierässä pelaavat LaihLu Mambat ja NarPa. Välierä alkaa kello 10 ja finaali tai pronssipeli kello 12.

E-poikien loppupelien ohjelma

Kuvia Powerista:

C-pojat

D-pojat

E-pojat