Lempon hieno kausi päättyi välieriin 1-sarjassa- Kyky parempi 3-2

11.4.2021

Lempo-Volleyn miesten edustusjoukkueen kausi 2020-2021 päättyi välierävaiheeseen. Kyyjärven Kyky voitti toisen välierän Kyyjärvellä sunnuntaina 11.4. erin 3-2 (14-25, 25-18, 25-21-20, 25-15-12) ja etenki finaaleihin voitoin 2-0.

Lempo pelasi hienon pelin ja oli lähellä venyttää välieräsarjan kultaiseen erään. Hieno peli osoitti joukkueen hienoa luonnetta ja kovaa tasoa.

OTTELURAPORTTI

Lempo-Volley oli tällä kaudella 1-sarjan kolmas, pronssisia mitaleita ei tosin jaeta. Finaaliin eteni Kykyn lisäksi TuTo. Lempo oli runkosarjan kolmas. Kauden saldoksi tuli 17 voittoa ja 7 tappiota.

– Kautta voi kuvata meidän kohdaltamme hienoksi ja onnistuneesti isossa kuvassa. Jo se, että saimme koko kauden pelata, oli hieno asia. Olen erittäin ylpeä tästä joukkueesta, joka jätti kaiken tänään kentälle, manageri Raunio kiitti ryhmäänsä.

Kapteeni Rumpunen ja päävalamentaja Kunnari summasivat kulunutta kautta.

– Kausi oli positiivinen ja kivaa on ollut. Toki kliimaksi jäi, finaali oli ollut pelaajien ja seurajohdon ajatuksissa. Nämä kaksi vuotta on ollut hienoa olla osana Lempon tarinaa. Tässä seurassa on ollut helkkarin kivaa ja seura hoitanut asiansa hienosti, Rumpunen jakoi isoa tunnustusta Lempon organisaatiolle.

– Tälle kaudelle halusin lähteä, koska tiesin kuinka upea porukka saatiin kasaan. Olen ajatellut, että se matka tämän porukan kanssa on se isoin juttu, ei edes se tulos lopulta. Ja kun miettii tätä kautta, koronan tuomat sävellykset ja tauot, Kasperin ikävä loukkaantuminen ja erilaiset poissaolot vammojen ja muiden takia: selvittiin uskomattoman hyvin, kun pääsime tänne asti, Kunnar tiivisti tuntonsa.

Lempo-Volleyn kausi 2020–2021 tuli siis päätökseensä. Joukkue kiittää kaikkia kannattajiaan, yhteistyäkumppaneitaan ja vastustajiaan. 1-sarjalentopallo jatkuu Lempäälässä myös kaudella 2021–2020. Kiitos!

Miesten 1-sarjajoukkueen kotisivut täällä

Kuva: Antti Raunio