Lempon joukkueiden kausikoostevideot - katso ikäluokkien tunnelmia kaudesta 2019-20

29.3.2020

Lempo-Volleyn joukkueiden lentopallokaudet loppuivat maaliskuussa koronavirusepidemian vuoksi ennenaikaisesti. Tällä hetkellä seurassa vedetään happea kauden jälkeen, harjoitellaan omatoimisesti ja katsotaan, milloin päästään aloittamaan kesätreeni- ja beach volley -kausia.

Seuran ensimmäinen lentopallokausi on paketoitu jokaisen ikäluokan osalta omaksi kausivideokseen. Videolle on koottu kauden ajalta kuva- ja videomateriaalia, ja varmasti tämän kauden tekemisiä on mukava muistella jälkeenpäinkin.

- Lempo-Volleylla on todella aktiivinen viestintärinki, jossa on joka ikäluokasta viestintävastaavia. He jakavat seuran käyttöön videoita ja kuvia kauden tapahtumista, joita on käytetty runsaasti kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Nyt niille saadaan myös toinen käyttötarkoitus, kun kaikkien kaudet on paketoitu videolle. Iso kiitos kaikille seura-aktiiveille, jotka auttavat seuran viestintämateriaalin kanssa, ilman joukkueiden aktiivisuutta ei laadukasta ja monipuolista viestintää eikä näitäkään videoita olisi mahdollista toteuttaa, kiittää Lempo-Volleyn tiedottaja Antti Raunio.

Pidemmällä videolla on koottu kaikki koostevideot yhteen, ja sen lisäksi joka ikäluokasta/joukkueesta löytyy oma koostevideo.

KOKO SEURAN KOOSTEVIDEO, KAIKKI VIDEOT SAMASSA

F-JUNIORIT

E-JUNIORIT

D-TYTÖT

D-POJAT

C-TYTÖT

C-POJAT

B-TYTÖT

B-POJAT

AIKUISTEN KUNTOSARJAJOUKKUEET

MIESTEN 2-SARJA

MIESTEN 1-SARJA

Videoiden toteutus: Antti Raunio