Lempon M1- ja M2-joukkueiden valmennukset koossa kaudelle 2023-24

7.6.2023

Lempo-Volley jatkaa miesten 1- ja 2-sarjoissa hyvin tutuilla valmennusryhmillä kaudella 2023-24. Miesten 1-sarjassa päävalmentaja Tuomas Alatalon apureina jatkavat Marko Laakso ja Kari Nieminen. Kolmikko valmensi Lempo-Volleyn viime kaudella 1-sarjan mestaruuteen.

Miesten 2-sarjassa päävalmentajana jatkaa viime kauden tavoin Pasi Korkola. Korkolan apureina valmennuksessa ovat Laakso, Jami Törrö ja Juha Raunio. Laajemman valmennusryhmän tarkoitus on saada jaettua vastuuta tulevalla kaudella myös 2-sarjassa. Valmennusryhmä valmentaa myös A-poikia kaudella 2023-24.

Miesten 1- ja 2-sarjat tekevät tiivistä yhteistyötä myös kaudella 2023-24. Esimerkkinä muun muassa valmennusavun antaminen, kun Marko Laakso on mukana molempien joukkueiden valmennuksessa. Lisäksi M1-joukkueen pelaaja Törrö ja 1-sarjajoukkueen taustoilla yhä toimiva Raunio ovat apuna 2-sarjan valmennuksessa.

Miesten 2-sarjajoukkueeseen ja A-poikiin mahtuu uusia ensi kaudella ja molemmissa joukkueissa rosterien kartoitus on käynnissä.

Tällä hetkellä Lempolla pyörii yhteinen kesäharjoitusrinki M1-, M2- ja A-poikien pelaajilla. Ryhmään pääsee mukaan antamaan näyttöjä tulevaa kautta ajatellen. Kesäharjoitukset pyörivät juhannukseen asti, ja uusi harjoituskausi käynnistyy heinä-elokuun vaihteessa.

Miesten 1-sarjajoukkueen yhteistyö Pirkanmaan liigajoukkueiden kanssa jatkuu, Lempo on sopinut jo harjoitusottelut tulevalle syksyllä VaLePan ja Akaa-Volleyn kanssa.

Jos olet kiinnostunut pelaamaan Lempossa miesten 2-sarjaa tai A-poikia, ole yhteydessä joukkueita kokoavaan Tuomas Alataloon.

Puh. 045 1531866
Sähköposti: tuomas.alatalo@lempovolley.fi 

Kuva: Kari Kautto