Lempon M1-joukkue valmis – Aatu Pöllänen täydentää kokoonpanon

13.9.2023

Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkue täydentyy kolmannella keskitorjujalla, kun 24-vuotias Aatu Pöllänen siirtyy Lempäälään yhden vuoden sopimuksella.

192-senttinen Pöllänen pelasi viime kauden Mestaruusliigaa KyKy-Betsetissä ja Kauhavan Wisan kasvatilla on vyöllään 121 liigaottelua Akaa-Volleyn ja KyKy-Betsetin riveissä. Pöllänen oli voittamassa viime kaudella liigakarsinnoissa Lempoa.

– Lempolla on aina ollut hyvä joukkue, ja kun itsellä on viimeinen vuosi opintoja jäljellä Hamkissa, oli helppo tulla Lempäälään, Pöllänen kertoo miksi siirtyy Lempo-paitaan.

Pölläsen sopimuksen myötä Lempolla on 13 sopimuspelaajaa. Keskitorjujaosasto uusiutuu täysin viime kaudesta, kun Anssi Vesasen, Sten Kruudan ja Tatu Härkösen paikat ottavat Pöllänen, Aaro Keisanen ja Eetu Ahonen.

– Kolmatta keskipelaajaa jouduttiin etsimään harmittavan pitkään, mutta onneksi saadaan Aatu Lempäälään. Hän on ollut itse aktiivinen järjestelyjen suhteen ja haluaa pelata nimenomaan Lempossa, joten uskon että saamme kovan ja motivoituneen pelimiehen keskiosastolle, Lempon päävalmentaja Tuomas Alatalo kertoo.

– Kiitos myös Tatulle ja Stenille, jotka ovat käyneet auttamassa meitä alkukauden treeneissä, siitä on paljon apua joukkueelle.

Pöllästen määrä Lempäälässä pysyy vakiona, kun viime kaudella Lempoa edusti Aatun nuorempi veli Eemi.

Aatu Pölläsellä on myös aiempaa kokemusta Lempäälästä, sillä hän pelasi kaudella 2018–19 muutamia pelejä Lempäälän Kisassa farmipelaajana Akaa-Volleysta.

– Hakkarissa on aina ollut hyviä vääntöjä on sitten ollut LeKissä tai vierasjoukkueessa. Näitä pelejä odotan myös tulevalta kaudelta!

Lempo-Volley jatkaa harjoituspelejään lauantaina 16.9. kotipelillä Pälkäneen Luja-Lukkoa vastaan, jolloin Aatu Pöllänen debytoi Lempo-paidassa. Sarjakausi alkaa 30.9. PuMa-kotipelillä.

Uutinen Lempon miesten 1-sarjajoukkueen kotisivuilla

Lempon sopimustilanne

2 Niko Montonen, yleispelaaja
3 Jani Liski, hakkuri
8 Tommi Nieminen, yleispelaaja
9 Veeti Kosonen, yleispelaaja
11 Simo Puttonen, yleispelaaja
12 Tuomas Sillanpää, hakkuri
13 Daniel Heinonen, yleispelaaja
15 Ville Tuki, passari
18 Aatu Pöllänen, keskitorjuja
19 Matti Toivola, passari
25 Eetu Ahonen, keskitorjuja
47 Aaro Keisanen, keskitorjuja
77 Jami Törrö, libero