Lounalentis lopettaa kilpailutoimintansa tältä kaudelta - aikuisten Kuntosarjat päätökseen virallisesti

31.3.2021

Lentopalloliiton Lounaisen alueen kilpailuryhmä on yhdessä aluejaoston kanssa todennut vallitsevan koronatilanteen niin haastavaksi, että sarjat päätetään kevään 2021 osalta. Lisäksi Varsinais-Suomen, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan ja Satakunnan alueilla voimassa olevat erilaiset rajoitukset (turnausjärjestämiskiellot) vaikuttivat päätökseen. Näin kerrotaan Lounaisen aluejaoston sivuilla.

Lempo-Volley kuuluu Lounaisen alueen piiriin. Lempossa päätös tarkoittaa, että aikuisten Kuntosarjat, D-, E- ja F-ikäisten alueelliset sarjat ja C- ja B-ikäisten Lounalentis cupit päättyvät tältä kaudelta. Kaikki nämä sarjat ovat olleet keskeytettyinä viime vuoden lopulta asti koronatilanteen vuoksi.

Miesten Kuntosarjassa Lempo 3 ja Lempo 4 pelasivat A-sarjassa. Lempo 3 oli sarjan keskeytyshetkellä hienosti toinen ja lopullisessa pistekeskiarvossa kolmas. Lempo 4 oli pisteiden valossa 10. ja pistekeskiarvossa 11.

Naisten Kuntosarjassa Lempo LPS pelasi A-sarjaa ja oli keskeytyshetkellä kahdeksantena, kuten myös pistekeskiarvossa. Lempo KKP pelasi B-sarjassa ja oli viides ja pistekeskiarvossa 4.

Lounalentis tiedottaa joukkueille: 
Joukkueille, jotka eivät päässeet osallistumaan yhteenkään turnaukseen, sarjamaksut palautetaan. Alueen sarjaan (aikuiset ja nuoret) osallistuneet joukkueet voivat hakea hyvitystä erikseen 30.4.2021 mennessä vapaamuotoisella hakemuksella osoitteeseen lounais-suomi.kilpailu (at) lentopalloliitto.fi. Aluejaosto käsittelee saapuneet hakemukset. Lisenssimaksuja ei palauteta.