Marko Panu Lempon edustusjoukkueiden fysiikkavalmentajaksi

27.6.2020

Lempo-Volleyn miesten 1- ja 2-sarjajoukkueet ja naisten 2-sarjajoukkue saavat taustoilleen merkittävän vahvistuksen. Marko Panu toimii seuran edustusjoukkueiden fysiikkavalmentajana kaudella 2020-2021.

Marko Panu on kesäkaudella ollut mukana joukkueiden harjoituksissa ja vetänyt fysiikkaharjoittelua lentis- ja punttisalilla. Tärkeää fyysisen valmennuksen saaminen on etenkin seuran useille nuorille pelaajille ja pitkän kauden aikana kuormitusta ja fyysistä harjoittelua voidaan aiempaa paremmin tahdittaa fysiikkavalmennukseen keskittyvän henkilön toimesta.

Marko Panu on pelannut miesten pääsarjassa Tampereen Isku-Volleyssa. Hän on koulutukseltaan osteopaatti, urheiluhieroja ja personal trainer. Hän on mukana myös Lempo-Volleyn C-poikien valmennuksessa.

Panu oli usean vuoden Suomen miesten lentopallomaajoukkueen fysioterapeutti ja oli mukana muun muassa Puolan MM-kisoissa 2014 Suomen joukkueessa.

- Tämä on minulle tietyllä tapaa kaapista tuleminen. Olen fyysistä harjoittelua opiskellut jo pitkään ja osin työnikin kautta sitä teen. Mutta en ole varsinaisesti tehnyt fyysistä valmennusta. 

- Katson kokonaiskuormitusta ja olen yhteydessä päävalmentajiin. Vastuullani on fysiikkapuolen harjoitukset. Edustusjoukkueet menevät tällä hetkellä omatoimijaksoa, Marko Panu kertoo joukkueiden kuulumisia.

Katso ja kuuntele videolta Marko Panun ajatuksia Lempon tulevan kauden fysiikkavalmennuksesta.