Miesten 1-sarjan tukilippukampanja 15.1. Murikat-peliin

14.1.2022

Tarvitsemme tukeasi vaikean korona-ajan jatkuessa.

Lempo-Volleyn miesten 1-sarjan manageri Juha Raunio kertoo tilanteesta, kun joudumme lauantaina pelaamaan ilman yleisöä kotipelin Murikoita vastaan.

"Kauden kulku näyttää usvaiselta, kun omikron-variantti pyyhkii maan ja Pirkanmaan yli. Taloudellisesti selviämme kyllä, mutta helppo tilanne ei ole niin kuin kenellekään urheilumaailmassa tänä aikana. Kotipelejä joudutaan pelaamaan yleisöttä, mikä tekee tulobudjettiin joko ison tai pitkittyessään jopa jättimäisen loven. Siksi pipo kourassa käännymme ystävien, kyläläisten ja fanien puoleen. Osta tukilippu Murikat-peliin ja mahdollisiin seuraaviin yleisöttömiin kotipeleihin hintaan 10€ tai omavalintainen tukisumma. Arvostamme suuresti yhteisömme tukea, jota vaikeassa tilanteessa taas tarvitaan. Toivottavasti pääsemme taas pian pelaamaan upean kotiyleisömme eteen."

Tukilipun voi lunastaa joko maksamalla Lempon pankkitilille tai mobile payn kautta.

Lempon pankkitili FI91 4108 0011 3779 11, viite 30999

TAI

Mobile pay -maksu numeroon 69860 ja viestiksi esim. Tukilippu Lempo miehet.

Keräämme kaikkien tukijoiden nimet ja julkaisemme Murikat-pelin jälkeen. Jos et halua nimeäsi julki, mainitse se erikseen tilimaksussa (käytä tällöin viitteen sijaan viestikenttää) tai mobile pay -viestissä.

LEMPON MIEHET KIITTÄVÄT!