Miesten 2-sarjajoukkue jatkaa nuorella joukkueella - mukana paljon omia kasvatteja

30.8.2022

Lempo-Volleyn miesten kakkosjoukkue jatkaa myös kaudella 2022-2023 pelaamistaan miesten 2-sarjassa. Joukkue on jälleen nuori ja omista kasvateista ja junioreista koostuva ryhmä, jossa on mukana muutama kokeneempi pelaaja. Joukkue tekee tiivistä yhteistyötä miesten 1-sarjajoukkueen kanssa.

Miesten 2-sarjajoukkuetta valmentaa tulevalla kaudella Pasi Korkola, joka valmensi viime vuonna Lempon C-poikia.

- Alkukaudesta joukkue näyttää tehneen "nuorennusleikkauksen". Todellisuudessa syksyn mittaan kokeneempikin kaarti löytänee reitin hallille ja joukkue täydentyy. Lisäksi M1-joukkueen treeniryhmästä joukkuetta täydennetään tarpeen mukaan. Siten myös saadaan tärkeää peliaikaa kehittyville, nuorille pelaajille, päävalmentaja Pasi Korkola kertoo joukkueen kuulumisia, kun ensimmäiset treeniviikot ovat takana.

- Pari harjoituspeliä ennen kauden alkua näyttää varmasti suuntaa, missä mennään. 2-sarjassa on mukana 16 joukkuetta ja tulevan kauden systeemi selviää tällä viikolla.

Tulevan kauden Lempon pelaajalistalla on tällä hetkellä 21 pelaajaa. Mahdollisesti joukkueessa vielä pelaamisesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä päävalmentaja Pasi Korkolaan.

Pelaajalistalla ovat mukana myös 1-sarjan farmipelaajat Niko Montonen, Kalle Nieminen, Tommi Nieminen, Veeti Kosonen, Ville Tuki ja Veeti Ahlfors.

2-sarjapelaajista puolestaan Aki Tuomivaara, Atte Korkola ja Arttu Hokkanen ovat tiiviisti mukana 1-sarjan harjoitusvahvuudessa.

Uusia pelaajia viime kauteen ovat Savonlinnasta Lempon organisaatioon siirtynyt Veeti Kosonen sekä Lempon junioreista mukaan nousevat 2007-ikäluokan Kaapo Korkola, Kasper Vesanen, Lauri Lahtinen, Kendron Tüür ja Tuukka Jaatinen. He pelaavat myös Lempon A-pojissa.

Konkariporukkaan voidaan laskea Olli Uusitalo, Riku Nissilä, Eetu Saarinen, Arttu Reima ja Ville Raita.

Kaikkiaan 21 pelaajasta 12 on aloittanut lentopallon Lempäälän Jyryssä ja 16 on pelannut useamman kauden jo junioreissa Lempäälässä. Lempon A-pojissa tällä kaudella pelaa 12 2-sarjajoukkueen pelaaja ja A-poikien runko koostuukin M2-joukkueen juniori-ikäisistä pelaajista.

Viime kaudella Lempo pelasi upean kauden ja putosi puolivälierissä ollen kultaisen erän voiton päässä neljän parhaan joukosta.

Tulevan 2-sarjakauden sarjasysteemi, otteluohjelma ja lohkojako selviää pian.

Miesten 2-sarjan omat kotisivut ja joukkueen yhteystiedot

M2-JOUKKUE 2022-2023

1 Ville Raita, yleispelaaja
2 Niko Montonen, yleispelaaja
3 Olli Uusitalo, hakkuri
4 Aki Tuomivaara, hakkuri
5 Kalle Nieminen, passari
7 Eetu Saarinen, yleispelaaja
8 Tommi Nieminen, yleispelaaja
9 Veeti Kosonen, yleispelaaja
12 Riku Nissilä, libero
15 Ville Tuki, passari
17 Veeti Ahlfors, keskitorjuja
20 Arttu Reima, yleispelaaja
21 Arttu Hokkanen, libero
24 Manu Mäenpää, keskitorjuja
26 Atte Korkola, yleispelaaja
28 Tuukka Jaatinen, keskitorjuja
29 Jussi Suhonen, keskitorjuja
30 Kaapo Korkola, passari
31 Lauri Lahtinen, yleispelaaja
32 Kendron Tüür, yleispelaaja
33 Kasper Vesanen, yleispelaaja

Päävalmentaja: Pasi Korkola
Joukkueenjohtaja: Jonna Korkola
Tiedottaja: Antti Raunio
Rahastonhoitaja: Reijo Jakovuori