Lempon naisille ensimmäiset sopimukset - neljä tärkeää jatkajaa

9.6.2024

Lempo-Volleyn naisten 1-sarjajoukkue aloittaa kauden 2024–25 pelaajasopimusten julkaisemisen neljällä jatkosopimuksella. Lempossa jatkavat hakkuri Karoliina Viitaniemi, passari Riikka Vuorentausta, yleispelaaja Roosa Päykkönen ja libero Senni Virtanen. Kaikki sopimukset ovat yksivuotisia.

27-vuotias ja 184-senttinen hakkuri Viitaniemi aloittaa Lempossa toisen kautensa. Viitaniemi kuului viime kaudella Lempon avainpelaajiin ja koko sarjan ykköstähtiin. 342 tehtyä pistettä toivat koko sarjan pistepörssin toisen sijan. Pisteiden lisäksi Viitaniemi tuo Lempon ryhmään runsaasti kokemusta ja joukkuepelaamista.

Viime kaudella Lempo oli runkosarjan toinen, joka on seurahistorian paras saavutus naisten 1-sarjassa. Pudotuspeleissä Puijo pudotti Lempon puolivälierissä kultaisessa erässä.

– Viime kaudesta on mielessä päällimmäisenä tietysti pettymys, kun ei päästykään asetettuun tavoitteeseen. Mutta on siitä pikku hiljaa alkanut löytymään positiivisiakin asioita. Oltiin kuitenkin runkosarjassa toisia, mikä kertoo isossa kuvassa hyvästä kaudesta, Viitaniemi muistelee mennyttä kautta.

Tulevan kauden kesäharjoittelu on alkanut ja Viitaniemi täynnä intoa.

– Odottavaisin fiiliksin kohti uutta kautta. Vaikuttaa siltä, että aika paljon uusiutuu joukkue, mutta uskon, että saadaan taas huippuporukka kasaan. ⁠Lempossa hoidettiin niin hyvin asiat minun ensimmäisellä kaudellani, että oli helppo päätös jatkaa! Enkä ollut vielä valmis lopettamaan uraa 1-sarjassa ennen kun kausia on  kasassa yhteensä kymmenen, Viitaniemi kertoo.

Koko uutinen kaikkien pelaajien kommenteilla Lempon naisten kotisivuilla

Lempo N1 pelaajasopimukset, tilanne 9.6.

8 Roosa Päykkönen, yleispelaaja
13 Karoliina Viitaniemi, hakkuri
17 Riikka Vuorentausta, passari
18 Senni Virtanen, libero

Päävalmentaja: Maria Laine