Näin seuraat A-tyttöjen SM-finaaleja viikonloppuna paikalla ja etänä

19.4.2023

Lempo-Volley järjestää A-tyttöjen SM-finaalit Tampereella Varalan urheiluopistossa la-su 22.-23. huhtikuuta. Näin seuraat kisoja!

TULE PAIKALLE VARALAAN

Varalassa otteluita pääsee seuraamaan ilmaiseksi ilman pääsymaksua. Pelit pelataan kahdella lähekkäin olevilla kentillä, joten voi vaikka vaihtaa ottelua kesken kaiken. Turnauspaikalla palvelee myös kahvio.

SEURAA SUORIA LÄHETYKSIÄ

SM-finaalien kaikki ottelut näkyvät suorina lähetyksinä sanomalehti Aamulehden verkkosivuilla. Otteluita voi seurata osoitteesta aamulehti.fi/live. Otteluista tulee katsottavaksi myös tallenteet. Livelähetykset ovat tilaajille, ja koetilaus maksaa 1€, jolla pääsee pelejä seuraamaan.

OTA SOME HALTUUN

SM-finaalien aikana kisatunnelmia päivitetään Lempo-Volleyn pääseuran sosiaalisen median tileillä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tiktokissa.

FB: Lempo-Volley IG: @lempovolley

Twitter: @LempoV Tiktok: @lempomedia

Kisapostauksissa kannattaa käyttää häshtägejä #asmfinaalit #smfinaalitvarala #smfinaalit

SEURAA KISASIVUJA JA TULOSPALVELUA

SM-finaaleilla on omat kotisivut, joille on koottu kaikenlaista tärkeää ja ajankohtaista SM-finaaleista. Kisasivuihin pääsee tutustumaan osoitteessa: https://www.lempovolley.fi/a-tyttojen-sm-finaalit-2023/

Otteluiden tilannetta voi seurata suoraan piste pisteeltä Lentopalloliiton tulospalvelun kautta. Tulospalvelusta näkee heti otteluiden tilanteet. Tulospalvelusta löytyy myös ajankohtaisen lohkotilanteen ja jatkopelien otteluparit. Tulospalvelu löytyy täältä