Naisten 2-sarjakausi päättyi - Pelaajapolku mahdollisti junnuille tasokkaita aikuisten pelejä

30.4.2022

Lempo-Volleyn naisten 2-sarjakausi on saatu päätökseen. Kauden päätöspeli pelattiin torstaina 28. huhtikuuta Hakkarin liikuntahallissa.

Lempon kausi koostui neljästä eri sarjavaiheesta, joissa pelattiin pääasiassa Pirkanmaalla ja muutamia kertoja hieman pidemmällä.

Lempo pelasi koko kauden nuorella joukkueella, joka koostui pääasiassa seuran omista juniori-ikäisistä pelaajista. Myös yhteistyötä Lempon 1-sarjan kanssa tehtiin ja etenkin syyskaudella farmipelaajia kävi mukana 2-sarjan peleissä.

Joukkueen rungon muodosti Lempon B-tytöt. Kausi oli hieno osoitus pelaajapolun toimisesta. Juniorit saivat laadukkaita aikuisten pelejä ja kokemusta aikuisten sarjasta. Toki haastekin oli iso, Lempon kauteen mahtui kaksi voittopeliä.

Kauden aikana mukana oli myös paljon Lempon C-tyttöjä ja kauden päätöspelissä kentällä kävi D-ikäinen, C2-joukkueen Eevi Silpo. 2-sarjajoukkue siis toimi hyvänä väylänä nuorille ottaa ensi askelia aikusten peleissä.

Kiitos kaikille N2-joukkueen toiminnassa mukana olleille! Lempon on tarkoitus jatkaa myös ensi kaudella naisten 2-sarjassa nuorella joukkueella.