Nimi paitaan ja tuki Lempolle: Näin voit ostaa tukilipun Lempon pudotuspelien kotiavaukseen

31.3.2021

Haluatko tuntea olevasi oikeasti mukana pelissä ja samalla tukemassa Lempo-Volleyn 1-sarjajoukkuetta kevään pudotuspeleissä? Olemme kehitelleet omaperäisen tukilippukampanjan, jossa lipun ostaja on oikeasti mukana pelissä.

15 € tukilipulla saat nimesi Lempo-Volleyn tähtilibero Jyri Niemen paitaan, jota hän käyttää ottelussa. Peliin teetetään erikseen tukilipun ostaneiden nimet sisältävä paita Jyrille. Paita näkyy ottelun livelähetyksessä. Näin siis olet oikeasti mukana kamppailussa, vaikka seuraat peliä kotoa.

Pelin jälkeen paita arvotaan Lempo-pelaajien nimmareilla höystettynä kaikkien lipunostaneiden kesken.

PÄIVITYS: Jos maksat tukilipun tilisiirtona eri pankin tililtä kuin Lempon pankki (OmaSäästöpankki), niin laita vaikka Facebookissa viestiä tai sähköpostiapostia antti.raunio@lempovolley.fi, että minkä nimen haluat paitaan. Tällä varmistetaan se, että saadaan kaikki nimet paitaan, jos tilisiirrot eivät vielä näy seuran verkkopankissa. Ja voit laittaa varmuuden vuoksi viestin, jos käytät OmaSP:n tiliä

OHJEET TUKILIPUN OSTOON:

1 LIPPU = 15 €

Mobile pay numeroon 040 350 1777 (seuran numero, Antti Raunio)

Tai

Tilisiirto Lempo-Volleyn tilille FI91 4108 0011 3779 11

Laita viestiksi nimesi/lempinimesi/yrityksesi, jonka haluta näkyvän paidassa.

Aikaa lippujen ostamiseen on perjantai 2.4. iltaan asti.

Lippuja voi ostaa rajattomasti. Mitä enemmän, sitä isommat mahdollisuudet arvonnassa.

Huom! Jyri pitää paitaa lämmittelyssä ja sen lisäksi pelissä, jos se vain painomateriaalin myötä on mahdollista, koska liberolla tiikerin teko on tärkeää. Paita asetetaan näkyville joka tapauksessa.

LEMPO-VOLLEYN 1-SARJAJOUKKUEEN OMAT SIVUT

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Kuvat ja video: Antti Raunio