Päivityksiä viikonlopun turnauksiin: useampi peruuntuminen koronatilanteen vuoksi

28.11.2020

Viikonlopun turnauksista Lempo-Volleyn E-tyttöjen AM-sarjan kotiturnaus lauantailta 28.11. on peruttu heikentyneen koronatilanteen vuoksi alueella.

Myös Lempon E-tyttöjen osallistuminen Tiikeri-sarjan vierasturnaukseen sunnuntaina 29.11. on peruttu samasta syystä.

Sunnuntailta peruuntui B-tyttöjen Lounalentis Cupin 1. kierroksen turnaus Somerolla, sillä turnauspaikan uudet koronarajoitukset kieltävät turnausmatkat maakuntarajojen yli.

A-poikien turnaus pelataan Sääksjärvellä lauantaina 28.11 mutta vain kolmella joukkueella, kun Puijo Wolley lopui turnauksesta.

A-poikien tulospalvelu

Viikonloppuna on tarkoitus pelata myös C2-tyttöjen Lounalentis Cupia Virroilla ja E-poikien turnauksia AM- ja Tiikeri-sarjoissa. Myös C2-tyttöjen turnaus pelataan kolmella joukkueella Loimun jäätyä pois rajoitusten vuoksi.

C2-tyttöjen tulospalvelu

E-poikien tulospalvelut

Jo aiemmin viikonlopulta peruuntuivat Lempon A-tyttöjen Oulun-turnaus ja miesten ja naisten 2-sarjojen kotipelit sunnuntailta.

Alueelliset koronarajoitukset Pirkanmaalla mahdollistavat yhä junioreiden harrastustoiminnan. Lempon joukkueet voivat kuitenkin halutessaan jäädä turnauksista pois vallitsevan tilanteen vuoksi. Lentpalloliitto ei myöskään tässä tilanteessa sanktioi turnauksista luopumista.