Pasi Korkola miesten 2-sarjajoukkueen päävalmentajaksi

22.6.2022

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkueen päävalmentajana kaudella 2022-2023 toimii Pasi Korkola. Korkola on pitkän linjan lempääläläinen lentopallovaikuttaja. Hän pelasi pitkän uran Lempäälän Kisassa ja on viime vuodet valmentanut Lempäälän Jyryn ja Lempo-Volleyn poikajunioreita. 

Viime kaudet Korkola on ollut Lempon C-poikien päävalmentaja. Kuluneella kaudella C-pojat olivat SM-finaaleissa seitsemänsiä ja Power Cupissa pronssilla. 

– 12. vuosi on alkamassa valmentajana. F-ikäisistä on kuljettu C-junnuihin ja siinä sivussa aluetoimintaakin nähty B-ikäisiin saakka, Korkola kertoo taustastaan.

– Lempon 2-sarjajoukkueen haluan olevan kasvu- ja ponnahdusalusta etenkin nuorille miehenaluille. Joukkueessa on paljon A-ikäisiä pelaajia, joiden lähitulevaisuus siintää Lempon 1-sarjassa. Ryhmässä on myös muutama kokeneempi pelaaja, joiden toivon tuovan joukkueeseen rauhallisuutta ja miksei vaikka vähän värikynää sinne pukukopin puolelle.

Korkolalle etsitään vielä 1-2 kahta apuvalmentajaa mukaan joukkueeseen. 2-sarjajoukkueen joukkueenjohtajana toimii ensi kaudella Jonna Korkola. Miesten 2-sarjan ja 1-sarjan yhteistyö ja farmitoiminta tulee olemaan tiivistä ja mahdollisesti vielä viime kausia tiivimpää.

– Lempo on 2-sarjassa yritteliäs, taisteleva ja modernia lentopalloa pelaava joukkue. Toivotaan, että yleisökin tykkää näkemästään ja löytää paikalle. Itseäni valmennuspestissä eniten innosti ja kiinnosti tiivis, sitoutunut ja mutkaton yhteistyö miesten 1-sarjajoukkueen kanssa, Pasi Korkola taustoittaa. 

Harri Montonen on tulevalla kaudella Lempon A-poikien päävalmentaja ja joukkueenjohtaja. Harri valmensi Lempon 2-sarjaa kaksi edelliskautta hienolla menestyksellä. Kuluneella kaudella Lempo oli yhden erävoiton päässä 2-sarjan välieristä. Kiitos Harrille päävalmennusvuosista ja mukana olo jatkuu myös jatkossa, mutta hieman erilaisessa roolissa.

A-poikien ja 2-sarjan yhteystyö tulee olemaan tiivistä ja pelaajia pelaa molemmissa ryhmissä. 2-sarjajoukkue tulee koostumaan seuran omista juniori-ikäisistä pelaajista ja kokeneemmista pelureista. Jos 2-sarjassa pelaaminen kiinnostaa, ota yhteys päävalmentajaan.

Pasi Korkola, M2-joukkueen päävalmentaja
040 7342672
pasi.korkola(a)gmail.com

Pasi Korkola.

Pääkuva: Lempon C-pojat Power Cupissa 2022, päävalmentaja Pasi Korkola pitää joukkueelle aikalisää. 

Kuvat: Jonna Korkola